اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
آشپزی ایرانی
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش موضوعات: شماره 1 تا 25 , از مجموع ‍38 موضوع

انجمن: آشپزی ایرانی

  1. AJAX Update Enabled طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای

    آغاز شده توسط hamedetanha, 09-25-2016 11:32 PM
    فرنگی, قابلمه, لوبیا, لازم, مواد, میزان, چون, نوع, همه, همراه, هنگام, های, وقتی, ولی, یک, کف, کمی, کنیم, کند, کامل, کردن, کرده, گوجه, گوشت, پلو, پایان, پخت, video, آماده, آن, آب, انتخاب, ای, است, اشپزی, اضافه, به, با, باید, باشید, بعد, تمام, تهیه, تکه, تا, تغییر, خمیر, خوشمزه, خام, خرد, دقیقه, دقت, دم, دو, دارچین, دارد, داشته, در, روی, روش, زنده, سبز, سرخ, شود, شبیه, شده, صورت, طلایی, طرز
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 352
    09-25-2016, 11:32 PM برو به آخرین پست
  2. AJAX Update Enabled کباب قفقازي

    آغاز شده توسط MR-엠, 12-03-2014 10:44 PM
    250, cms, قاشق, قرمز, لازم, منبع, مواد, ماست, مخلوط, مخصوص, مرغ, نرم, هم, هاي, هر, يك, يا, کباب, پر, اين, به, با, بدون, براي, بزنيد, تا, دقيقه, زمان, زده, ساعت, سس, شوند, طول, طرز, عدد
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 404
    12-03-2014, 10:44 PM برو به آخرین پست
  3. AJAX Update Enabled ته چین لوبیا سبز

    آغاز شده توسط MR-엠, 08-02-2014 12:26 PM
    cms, فاصله, قابلمه, قاشق, قرار, لوبیا, لازم, منبع, منحصر, مواد, میزان, ماست, مرحله, مرغ, نفر, نیمه, چین, نرم, هم, یک, کف, کم, کمی, کنید, کند, که, کرده, گوشت, گرم, پیاز, پیدا, پیش, پخت, آن, آب, انتخاب, این, اینکه, ایجاد, استفاده, اضافه, به, باید, برنج, برای, بردارید, بزنید, بزرگی, ته, تهیه, تخم, ترخون, خوش, خرد, خشک, دقیقه, دم, دو, دیگر, داشته, در, درون, روی, ریش, زمان, زیتون, سینه, سیاه, ساعت, سبک, سبز, شوند, شود, شدن, شده, طرز, طعم, عدد, عطر
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 379
    08-02-2014, 12:26 PM برو به آخرین پست
  4. AJAX Update Enabled دلمه سیب زمینی

    آغاز شده توسط MR-엠, 07-07-2014 06:03 PM
    100, cms, فرنگی, قاشق, قبل, قدرت, قرار, قطر, كه, كره, لازم, منبع, مواد, میزان, مخلوط, مرغ, چند, چهار, چرخ, هفت, همراه, های, گوجه, گوشت, گرفته, گرم, پوست, پیاز, پایه, پخت, پر, آماده, آنها, آب, ایجاد, استفاده, اضافه, بلند, به, بهره, با, بدون, برای, برد, بزرگ, بعد, تهیه, جای, خالی, خرد, دقیقه, دو, دیگر, داده, درون, دستگاه, روی, رب, زمینی, زمان, زیتون, سه, سیب, سیر, سر, سس, شده, شش, صورت, طلایی, طرز, عدد
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 368
    07-07-2014, 06:03 PM برو به آخرین پست
  5. AJAX Update Enabled اسنک گوشت و بادمجان

    آغاز شده توسط MR-엠, 06-30-2014 01:44 AM
    250, فرنگی, قبل, قرار, قسمت, لازم, منبع, مواد, مورد, مجدد, مخلوط, مرغ, نمک, نوش, نکته, چرخ, نظر, هم, همین, های, یه, یک, کمی, کنید, که, کرده, گوجه, گوشت, گرم, پوست, پیاز, پخت, آماده, آب, آخر, این, اگه, اسنک, استفاده, اضافه, بادمجان, بخاطر, بدین, برای, بزرگ, بسته, بشه, بعد, تهیه, تونید, تخم, تر, تصویر, خمیر, خوبی, خوشمزه, خیلی, داده, داره, در, درست, روی, راحت, رب, سیر, سبک, سحر, سرخ, سطح, شده, طلایی, طرز, عوض, عدد, غذای
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 353
    06-30-2014, 01:44 AM برو به آخرین پست
  6. AJAX Update Enabled مرغ مجلسی

    آغاز شده توسط MR-엠, 06-30-2014 01:42 AM
    قابلمه, كه, لازم, من, منبع, مواد, مجلسی, مراحل, مرحله, مرغ, نفوذ, چند, نوش, همه, هویج, ها, وقتي, يه, گوجه, گاز, آماده, آب, آخر, امروز, اين, اگر, از, است, اضافه, به, با, بافت, برشهای, تا, جان, حالا, حتما, خونه, خورد, خوشمزه, خارج, خرد, دقيقه, دوست, در, دست, ذرت, زير, سیاه, ساعت, سس, شده, صورت, طول, طعم, عدد, غذا
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 393
    06-30-2014, 01:42 AM برو به آخرین پست
  7. AJAX Update Enabled ماهی قزل آلا تنوری

    آغاز شده توسط MR-엠, 06-07-2014 02:11 AM
    قاشق, قبل, قرار, قزل, لازم, مناسب, منبع, مواد, ماهی, نفر, چند, نوش, هر, کمی, کنید, که, کدام, کرده, ۱۵, پاک, آلومینیومی, آلا, آماده, آن, انتظار, به, بپیچید, با, بدون, برای, تنوری, تهیه, تا, ترش, جان, حلقه, دقیقه, داده, داغ, درون, زمان, زمانی, زیتون, زده, سازی, سر, شده, طرز, عدد
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 370
    06-07-2014, 02:11 AM برو به آخرین پست
  8. AJAX Update Enabled پلو برگ مو

    آغاز شده توسط MR-엠, 06-07-2014 01:00 AM
    قابلمه, قاشق, قرار, لازم, مناسب, مو, مواد, میزان, مخلوط, نفر, چند, نیم, نکات, هم, های, ها،, یک, کنید, کند, کوچک, کیلو, کردن, کرده, پلو, پس, آماده, آن, انتظار, استفاده, استخوان, اضافه, به, با, بدون, برنج, برگ, برای, بعد, تهیه, تکه, تر, جای, خوشمزه, دقیقه, دم, روی, روش, زمان, سویا, سازی, ساعت, سرخ, شدن, شده, شستن, صورت, طرز, عدد
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 298
    06-07-2014, 01:00 AM برو به آخرین پست
  9. AJAX Update Enabled اشکنه ی رب انار

    آغاز شده توسط MR-엠, 06-06-2014 09:53 PM
    قابلمه, قاشق, لازم, مناسب, منبع, مواد, میزان, مرغ, نفر, نمی, چند, نکات, نان, هم, همه, ها, یک, کنیم, کنید, کرده, گلوله, ۱۵, آماده, آن, انار, انتظار, این, اگر, است, اشکنه, اضافه, به, بهتر, با, برای, بزنید, بسته, بعد, تهیه, تکه, تا, ترشی, حال, خوردن, خرد, خشک, دقیقه, دو, دوست, دیگر, دادن, داده, در, ذره, رنگ, رب, زمینی, زمان, زده, سازی, سبزی, سرخ, شفاف, شما, شوند, شود, صورت, طرز, عدد
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 368
    06-06-2014, 09:53 PM برو به آخرین پست
  10. AJAX Update Enabled مرصع پلو یا جواهر پلو

    آغاز شده توسط MR-엠, 05-27-2014 09:47 PM
    html, قابلمه, قاشق, قرار, لازم, من, منبع, مواد, مخلوط, مراسم, مرصع, مرغ, معمولا, معروف, نفر, نمی, نمک, چند, نهایت, چهارم, چون, نیم, نکته, نان, نارنج, نرم, نظر, همین, یا, کلیک, کمی, کنیم, کنید, کنار, که, کامل, کاملا, کره, کردن, کرده, گل, گذاشتن, گرم, پلو, پلوی, پیاز, پخت, پخش, پرتقال, پسته, آیا, آب, اما, انجام, اندازه, اینکه, اینجا, ایرانی, اگه, از, استفاده, اضافه, به, بوی, بین, بیشتر, ببینید, بخاطر, بدین, برنج, برای, بزرگ, بسته, بشه, بصورت, تهیه, تونید, تیکه, تا, تزیین, جواهر, خوشمزه, خیلی, خرد, دم, دوست, دادن, دارم, دارید, در, رنگی, روی, روش, ریش, رسمی, زنده, سه, سوم, سیاه, ساعت, سریع, سرد, شیرین, شکر, شده, طرز, عدد
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 485
    05-27-2014, 09:47 PM برو به آخرین پست
  11. AJAX Update Enabled آشیانه پرنده

    آغاز شده توسط MR-엠, 04-25-2014 04:39 AM
    250, فکر, فرنگی, قرمز, قرار, من, مخلوط, مدل, نفر, نمک, چهارم, چون, چرخ, نظر, نعناع, همه, هر, ولی, یک, کمی, کنم, کنه, کنیم, کنید, کامل, کره, کردن, کرده, گوجه, گوشت, گرم, پیاز, پیدا, پر, پرنده, آماده, آویشن, آبلیمو, آخر, آشیانه, الان, اما, اول, اینکه, اگه, استفاده, اضافه, به, باریک, باشید, بدین, برای, بشه, بصورت, تهیه, تونید, توجه, تخم, ترین, حذف, خشک, داشته, در, درست, روش, رب, زمینی, زیر, سیب, سرخ, سس, سطح, شده, صورت, عدد
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 339
    04-25-2014, 04:39 AM برو به آخرین پست
  12. AJAX Update Enabled پای سیب زمینی با بادمجان و قارچ

    آغاز شده توسط MR-엠, 04-25-2014 04:25 AM
    فر, قارچ, قاشق, قبل, قرار, لازم, مناسب, منبع, مواد, موثر, مورد, مثل, مخلوط, مرغ, نمک, چون, نوع, نکته, نظر, هم, هستید, یک, یا, کف, کمی, کمتر, کنیم, کنید, کیلو, کیک, کاملا, کرده, گوجه, گرم, پنیر, پیاز, پیتزا, پای, پر, پشت, آماده, آبلیمو, این, اگه, استفاده, اضافه, بیشتر, با, بادمجان, برای, برشهای, بسیار, تهیه, تونید, تبدیل, تخم, تصویر, حتما, خواهد, خوب, خوشمزه, دقیقه, داده, دارید, درست, روش, زمینی, سیب, سیر, سریع, سرخ, سس, شو, شدن, شده, صورت, طرز, عدد, غذای
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 458
    04-25-2014, 04:25 AM برو به آخرین پست
  13. AJAX Update Enabled خورش ماهی

    آغاز شده توسط MR-엠, 04-16-2014 02:00 AM
    cms, فرنگی, قاشق, لازم, منبع, مواد, میزان, ماهى, ماهی, مرغ, نفر, چهار, نوش, نکته, همه, که, گوجه, پیاز, پخت, آماده, املت, ادویه, استفاده, اضافه, به, برنج, برای, بعد, تهیه, جا, جان, خوری, خورش, خرما, دقيقه, دقیقه, رب, سازی, سرخ, شود, شده, طرز, عدد
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 378
    04-16-2014, 02:00 AM برو به آخرین پست
  14. AJAX Update Enabled ته چین عدس

    آغاز شده توسط MR-엠, 04-16-2014 01:59 AM
    فاصله, فشار, قابلمه, قاشق, كردم, لازم, منبع, مواد, موضوع, ماست, مخلوط, مرغ, نفر, چند, چهارم, چون, چین, نان, نشان, هم, هنگام, هاي, يك, گرفته, گرم, پخت, پشت, آن, آخر, اندازه, استفاده, اضافه, بود, با, بافت, بالا, برنج, براي, بعد, ته, تا, تخم, جا, حال, خواهد, خوب, خرد, دم, دور, دادن, در, روشن, سه, سوپ, ساعت, شوند, شود, شده, صبر, عدد, عدس
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 372
    04-16-2014, 01:59 AM برو به آخرین پست
  15. AJAX Update Enabled کوکوی میگو

    آغاز شده توسط MR-엠, 04-08-2014 10:14 PM
    قبل, قرمز, منبع, میگو, مخلوط, مرغ, نمک, چند, نهایت, نوش, چرخ, هم, یا, کم, کنید, کند, که, کوچک, کوکوی, کردم, کردن, کرده, گرم, پخت, ؟؟؟, آن, آب, این, استفاده, بوی, با, بافت, بجای, برابر, بزنید, تهیه, تونید, تخم, جان, خیلی, داخلی, دار, داغ, ساعت, سرد, سطح, شود, شبیه, شده, صورتی, طرز, عدد, عطر
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 322
    04-08-2014, 10:14 PM برو به آخرین پست
  16. AJAX Update Enabled ته چین قالبی تک نفره

    آغاز شده توسط MR-엠, 04-06-2014 02:50 PM
    html, فشار, قالبی, قاشق, قدرت, قرار, من, منبع, مواد, می, محیط, مخلوط, مربوط, مرحله, مرغ, مطالعه, نفره, چه, چون, چین, نکته, هم, کمتر, کنم, کنیم, کنید, کار, کره, کرده, پیشنهاد, پایه, پر, پسته, پشت, آموزش, آب, اول, این, اینکه, از, استفاده, بلند, بود, با, ببینید, بدین, برنج, برای, برد, بشه, بعد, ته, توجه, تک, تا, تزیین, تصاویر, حتما, خواهد, خوب, خیلی, دقیقه, دکمه, داده, داریم, در, دستگاه, رو, روی, روشن, راحت, راحتی, زمان, زیبایی, سه, شما, شده, طلایی
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 353
    04-06-2014, 02:50 PM برو به آخرین پست
  17. AJAX Update Enabled ته چین قالبی با مکروفر

    آغاز شده توسط MR-엠, 04-06-2014 02:48 PM
    100, html, فشار, قالبی, قاشق, قدرت, قرار, قسمت, لازم, منبع, منتقل, مواد, مکروفر, مثل, مخلوط, مراحل, مرغ, چنین, چه, نوع, چین, چینی, نکته, هم, هایی, هر, ولی, کنم, کنید, کناره, که, کره, کردم, کرده, گرفتن, گرم, پیدا, پایه, پخت, پس, پسته, پشت, آموزش, آب, آخر, اما, انتخاب, انجام, این, اگه, استفاده, بلند, با, باید, باشید, بدین, برنج, برای, بشه, تنظیم, ته, تهیه, تونید, توجه, تا, تزیین, تشخیص, حال, حتما, خواهید, خوب, خیلی, دقیقه, دید, دکمه, داده, داره, داشته, در, درست, دستگاه, روی, روش, روشی, زمان, سه, شما, شده, طلایی, طرز
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 280
    04-06-2014, 02:48 PM برو به آخرین پست
  18. AJAX Update Enabled ته چین بادمجان و قارچ

    آغاز شده توسط MR-엠, 03-28-2014 08:58 PM
    100, فقط, قابلمه, قارچ, قاشق, قبل, قدرت, قرار, لیمو, لازم, من, منبع, مي, مکروفر, ماست, مخلوط, مرغ, نمک, چند, چون, نوع, چین, هم, همین, ها, های, ولی, يک, یه, یا, کلی, کمی, کنم, کنید, که, کاملا, کرده, گوش, گاز, پوست, پیاز, پخت, پخش, پر, آن, آب, آخرین, انجام, اگه, از, استفاده, اضافه, به, با, باید, بادمجان, باشیم, باشید, بدون, بدین, برنج, برای, بشه, بعد, ته, تهیه, تو, تونید, تا, تخم, ترش, جواب, حلقه, حالا, خواهید, خوری, خوردن, خرد, دقيقه, دقیقه, ده, دو, دوست, داره, داشته, دست, دستگاه, روی, روش, روشن, رسيد, زمانی, سه, سرخ, شما, شبیه, شده, عدد, غذای
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 306
    03-28-2014, 08:58 PM برو به آخرین پست
  19. AJAX Update Enabled ته چین مرغ

    آغاز شده توسط MR-엠, 03-28-2014 08:57 PM
    150, فنجان, فاصله, لازم, منبع, مواد, میزان, ماست, مخلوط, مرحله, مرغ, معمولا, چنگال, نوش, نیم, چین, نکته, همه, همراه, های, هدایت, هر, یه, یک, یاد, کمک, کنید, کناره, که, کامل, کاملا, کرده, گاز, پیاز, پخش, پر, پس, پسته, پشت, آخر, اینکه, اگه, از, استفاده, اضافه, به, بود, با, بالا, باید, ببینید, بدین, برنج, برای, بردارید, بشه, ته, تهیه, تا, تخم, تری, تشکر, جان, حتما, خوب, خورد, خوشمزه, خیلی, خارج, داشته, دسته, رو, رویای, روش, ریش, راحت, زمان, زنده, زیبا, سوم, سینه, سیر, ساعت, شوید, شکل, شده, طی, طرز, ظروف, عکس, عدد
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 327
    03-28-2014, 08:57 PM برو به آخرین پست
  20. AJAX Update Enabled املت مرغ و گوجه فرنگی

    آغاز شده توسط MR-엠, 03-12-2014 03:40 PM
    فرنگی, قاشق, لازم, مواد, مورد, می, مرغ, مصرف, چنگال, نوش, همراه, ها, یا, کمی, کنیم, کنید, که, کرده, گوجه, گذشت, پیتزا, آویشن, آبپز, املت, اینکه, اضافه, به, با, بشه, تهیه, تونید, جان, خوب, داده, روی, روش, زده, سیر, شده, طلایی, طرز, غذا
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 354
    03-12-2014, 03:40 PM برو به آخرین پست
  21. AJAX Update Enabled مرغ بریان با پرتقال و آلوی جنگلی

    آغاز شده توسط MR-엠, 03-12-2014 04:29 AM
    –, cms, قاشق, قبل, قرار, لیموترش, لازم, مقابل, می, میزان, مانند, محیط, مخلوط, مرغ, مرغی, مغز, نمک, چند, نیم, نکات, نکته, نان, چای, نارنج, نرم, نظر, هم, هایی, هر, ویژگی, یکی, یعنی, کمی, کمتر, کنید, کند, که, کوچک, کیلوگرم, کاملا, کاربرد, کره, کردن, کرده, گرفته, ۱۰, پوست, پای, پخش, پرتقال, پس, آلوی, آماده, آن, آخر, اما, اندازه, اینکه, ایجاد, اگر, از, است, استفاده, اضافه, به, بهتر, بوی, بین, بگیرد, با, بافت, باید, باعث, بخش, برنج, بریان, برای, بردارید, تمام, تهیه, ترش, جنگلی, جوجه, جای, حل, خوری, خوش, خارجی, خشک, دقیقه, دقت, دندان, دو, دوم, دور, داده, داغ, در, دست, روی, زمان, زیر, سیاه, سیر, سالم, سالاد, سازی, ساعت, سبزیجات, سطح, شما, شود, شکم, شکر, شده, صورت, طبقه, طعم, عدد, غذا
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 296
    03-12-2014, 04:29 AM برو به آخرین پست
  22. AJAX Update Enabled مرغ پرتقالی

    آغاز شده توسط MR-엠, 03-10-2014 08:22 PM
    لازم, مواد, میکند, مرحله, مرغ, نفر, نمک, چند, نکته, ندارد, همراه, های, کمی, کوچک, کار, کرده, گوشت, پیاز, پیدا, پایان, پرتقال, پرتقالی, آب, اینکه, اضافه, به, با, برای, بسیار, تهیه, توجه, تکه, ترشی, جا, خوب, دقیقه, دم, دارچین, در, رب, ساده, سرخ, شیرین, شیرینی, شکر, شده, صورت, عدد, غذا
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 289
    03-10-2014, 08:22 PM برو به آخرین پست
  23. AJAX Update Enabled بورانی بروکلی

    آغاز شده توسط MR-엠, 03-07-2014 04:37 AM
    فوق, فرآیند, فرزندان, قلبی, قابلمه, قرار, كه, لازم, مفید, من, منبع, مواد, موجود, می, میزان, ماده, مثل, مرحله, مصرف, معمولا, نمی, نمک, چند, چون, نکته, نتیجه, نعناع, همه, همراه, ها, هایی, ویتامین, وعده, یک, کلم, کمی, کمبود, کنید, کنترل, کند, که, کرده, ۱۰, ۱۵, پیری, پیشگیری, پس, آلزایمر, آنتی, افراد, العاده, انواع, انجام, انسان, اول, اين, این, اگه, ارزش, از, است, استفاده, استخوان, اضافه, به, بودن, بورانی, بیماری, بیشتر, باز, باعث, بروکلی, بروز, برای, بزرگ, بسیار, تهیه, تونید, توجه, جایی, جديد, خواص, خوب, خود, خیلی, خرد, دقیقه, دلیل, دچار, دهند, دوست, در, دست, دسته, زود, سوپ, سینه, سیر, سالاد, سبزی, سرطان, شما, شود, طول, غذایی
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 345
    03-07-2014, 04:37 AM برو به آخرین پست
  24. AJAX Update Enabled بورانی اسفناج

    آغاز شده توسط MR-엠, 03-07-2014 04:28 AM
    قابلمه, قبل, قرار, لازم, من, مواد, می, ماست, معمولا, نمک, چند, چون, نیست, نکته, هم, همه, همین, همراه, ها, های, ولی, یک, یعنی, کمی, کمتر, کنم, کنید, که, کردن, کرده, گرفتن, ۱۰, پوست, پاک, پس, آماده, آب, اول, اینکه, اگه, اسفناج, استفاده, اضافه, به, بورانی, بیشتر, با, باز, بدین, برای, بشه, بعد, تهیه, تونید, تا, جان, خنک, خیلی, خرد, دقیقه, دارم, در, رو, راحت, سیر, ساعت, سبزیجات, شما, شدن, شده, شروع, شستن, طرز
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 290
    03-07-2014, 04:28 AM برو به آخرین پست
  25. AJAX Update Enabled بورانی لبو

    آغاز شده توسط MR-엠, 03-07-2014 04:26 AM
    قابلمه, لازم, لبو, من, مواد, می, ماست, نمی, نمک, چند, چون, نوش, هم, همین, ها, یه, یا, کنید, کرد, کردم, گرم, پوست, آماده, آینده, این, اگه, اسفناج, استفاده, اضافه, بورانی, بیشتر, بخاطر, بدین, بشه, بعد, تونید, تا, تعطیل, خرد, دوست, در, روز, سیر, ساز, سریع, شده, ظرفهای, غذا
    • پاسخ: 0
    • نمایش ها: 301
    03-07-2014, 04:26 AM برو به آخرین پست

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات و گزینه های انجمن

مدیران این انجمن
کاربران در حال مشاهده این انجمن

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این انجمن هستند.. (0 عضو & 1 مهمان)

تنظیمات نمایش موضوعات

استفاده از این کنترل به منظور ایجاد محدودیت برای نمایش موضوعات در یک چهارچوب زمانی مشخص است.

به شما اجازه می دهد تا انتخاب کنید اطلاعات بر اساس لیست موضوع مرتب شوند.

ترتیب نمایش...

توجه : وقتی که مرتب سازی بر اساس تاریخ ، 'نزولی', جدید ترین نتایج را اول نمایش می دهد.

راهنمای آیکون های سایت

پست های جدید
پست های جدید
بدون پست جدید
بدون پست جدید
بیشترین نسبت به 50 پاسخ یا 200 نمایش
موضوع پربیننده شامل ارسال جدید
بیشترین نسبت به 50 پاسخ یا 200 نمایش
موضوع پربیننده بدون ارسال جدید
موضوع بسته شد
این موضوع بسته است
موضوع شامل نوشته ای توسط شما می باشد
در این موضوع شرکت داشته اید

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0