اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
رولت یخچالی
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: رولت یخچالی

  1. MR-엠 آواتار ها
    MR-엠
    معاون کل انجمن
    http://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,399
    35,081
    100
    35,081 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,059
    تشکر شده 3,381 بار در 1,232 ارسال
    Ghamgin

    رولت یخچالی

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
    مواد لازم
    25گرم نخود فرنگی
    20گرم هویج
    1 کیلو سیب زمینی
    10 گرم سیب(پوست کنده)
    آب لیمو، نمک و فلفل
    6 قاشق غذاخوری سس مایونز
    3 قاشق غذاخوری خامه ترش
    2.5 دسی لیتر سوپ سبزیجات / سوپ / آب
    60 گرم ژلاتین
    5 تخم مرغ
    برای تزئین
    1 فلفل قرمز، 1 دسته جعفری
    برش سینه مرغ یا راته گوسفندی که پخته باشد
    طرز تهیه
    تخم مرغ ها رو 10 دقیقه بپزین تا کاملا پخته بشن.
    بذارین تو آب سرد تا خنک بشن، و بعد پوست بکنینشون.
    هویج خرد شده، سیب زمینی و نخود فرنگی رو هر کدوم جداگانه در آب نمک بپزید تا نرم بشن.
    بلافاصله از صافی رد کنید و بذارید خنک بشن.
    سیب ها رو پوست بکنید و به مکعب های کوچیک خرد کنید و با آبلیمو آغشته کنید تا سیاه نشن.
    سبزیجات و سیب هارو همه رو تو یه کاسه ی بزرگ بریزید.
    سس مایونز را با خامه ترش، نمک و فلفل و هم بزنید، نتیجه ش نباید بی نمک باشه !
    سس را با سبزیجات مخلوط می شوند.
    2.5 دسی لیتر سوپ سبزیجات رو با ژلاتین قاطی کنید.
    روی شعله ی ملایم حل میکنیم و هم میزنیم.
    بعد میذاریم تا خنک بشه.
    گوشت رو برش های دراز می زنیم که توی کار تو راستاهای مختلف بذاریمشون.
    آب ژلاتینی رو با سالاد سس مایونز دار ( که بالا ترکیب کرده بودیم) مخلوط میکنیم.
    یه مقدار از سالاد رو ته ظرف میریزیم.
    بعد روش تخم مرغ هارو ردیفی میذاریم.
    حالا کل ظرف رو با گوشت و سالاد پر میکنیم و فشار میدیم تا منفذی اون وسطا نمونده باشه
    دورو ورِ سالاد رو با فویل میگیریم.
    و میذاریم تو یخچال تا سفت بشه.
    5 ساعت کافیه براش ولی اگه میخواین مطمئن بشین ازش یه شبانه روز بذارین تا خوب خودشو بگیره.
    برش میزنیم و با برشای فلفل رنگی، جعفری و گوجه تزئینش می کنیم .


    منبع:myhandmaid.mihanblog.com
    کاربر مقابل از MR-엠 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است: mh2012
    #1 ارسال شده در تاريخ 01-07-2014 در ساعت 01:13 PM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0