اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
سیب‌زمینی سرخ‌کرده در فضا چه طعمی دارد؟
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
Like Tree2Likes
  • 2 Post By Roja

موضوع: سیب‌زمینی سرخ‌کرده در فضا چه طعمی دارد؟

  1. Roja آواتار ها
    Roja
    مدیر بازنشسته
    http://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    مدیر بازنشسته
    Feb 2014
    470
    30,125
    100
    30,125 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    بیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اول1 سال ثبت نام شده25000 امتیاز
    بهترین برچسب زن
    1,812
    تشکر شده 1,441 بار در 470 ارسال
    Khoonsard

    سیب‌زمینی سرخ‌کرده در فضا چه طعمی دارد؟




    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]


    ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS)


    بر اساس ادعای جدید دانشمندان، سرخ‌کردن غذاها در گرانش صفر و در ایستگاه بین‌المللی فضایی غیرممکن است.
    مطالعات دانشمندان یونانی با حمایت مالی آژانس فضایی اروپا، پیش‌تر نشان داده بود سرخ‌کردن سیب‌زمینی تحت نیروهایی با سه برابر نیروی گرانش معمول زمین ممکن است، با این حال آنها به تازگی اعلام کرده‌اند، سیب‌زمینی که در ایستگاه بین‌المللی فضایی سرخ می‌شود، بیش از اندازه‌ نرم و خیس خواهد بود.تودوریس کاراپانتسیوس، آزمایشاتش را با استفاده از یک سانتریفیوژ عظیم انجام داد.

    وی از این سانتریفیوژ برای سرخ کردن سیب‌زمینی تحت شرایط ابرگرانش استفاده کرد؛ شرایطی که گرانش در آن، بیش از گرانش معمول زمین است.
    در آزمایشات انجام‌شده توسط این دانشمند، سیب‌زمینی‌بر اساس ادعای جدید دانشمندان، سرخ‌کردن غذاها در گرانش صفر و در ایستگاه بین‌المللی فضایی غیرممکن است.

    مطالعات دانشمندان یونانی با حمایت مالی آژانس فضایی اروپا، پیش‌تر نشان داده بود سرخ‌کردن سیب‌زمینی تحت نیروهایی با سه برابر نیروی گرانش معمول زمین ممکن است، با این حال آنها به تازگی اعلام کرده‌اند، سیب‌زمینی که در ایستگاه بین‌المللی فضایی سرخ می‌شود، بیش از اندازه‌ نرم و خیس خواهد بود.

    تودوریس کاراپانتسیوس، آزمایشاتش را با استفاده از یک سانتریفیوژ عظیم انجام داد.
    وی از این سانتریفیوژ برای سرخ کردن سیب‌زمینی تحت شرایط ابرگرانش استفاده کرد؛ شرایطی که گرانش در آن، بیش از گرانش معمول زمین است.در آزمایشات انجام‌شده توسط این دانشمند، سیب‌زمینی‌ها تحت نیروهای سه برابر نیروی گرانش زمین، پوسته کاملا ترد و ایده‌آلی را در نصف زمان معمول به خود گرفتند.

    این استاد دانشگاه ارسطوی شهر تسالونیکی مدعی شد، همین اثر را می‌توان با خلق یک سرخ‌کن صنعتی ایجاد کرد که در هر ثانیه یک بار می‌چرخد، یا از یک سرخ‌کن خانگی استفاده کرد که دو بار در ثانیه می‌چرخد.

    پروفسور کاراپانتسیوس بر این باور است که می‌توان به جای سرخ‌کردن سیب‌زمینی‌ها، آنها را پخت، اما برخی دیگر از دانشمندان معتقدند انجام این عمل در ایستگاه بین‌المللی فضایی دردسرساز خواهد بود، زیرا انتقال گرما بخش اساسی فرآیند سرخ‌کردن و پختن است.

    شیوه‌ای که در آن مایعاتی مانند آب و روغن به گردش در می‌آیند، بر سرعت گرم‌شدن غذا اثر می‌گذارد.
    بر روی زمین، مایع داغ در قاعده یک ماهی‌تابه بلند می‌شود، زیرا به اندازه مایع خنک‌تر احاطه‌کننده‌اش متراکم نیست.این انتقال گرما در گرانش صفر و در ایستگاه بین‌المللی رخ نخواهد داد و این امر موجب می‌شود سیب‌زمینی‌های سرخ‌شده، خیس باقی بمانند.ها تحت نیروهای سه برابر نیروی گرانش زمین، پوسته کاملا ترد و ایده‌آلی را در نصف زمان معمول به خود گرفتند.

    این استاد دانشگاه ارسطوی شهر تسالونیکی مدعی شد، همین اثر را می‌توان با خلق یک سرخ‌کن صنعتی ایجاد کرد که در هر ثانیه یک بار می‌چرخد، یا از یک سرخ‌کن خانگی استفاده کرد که دو بار در ثانیه می‌چرخد.
    پروفسور کاراپانتسیوس بر این باور است که می‌توان به جای سرخ‌کردن سیب‌زمینی‌ها، آنها را پخت، اما برخی دیگر از دانشمندان معتقدند انجام این عمل در ایستگاه بین‌المللی فضایی دردسرساز خواهد بود، زیرا انتقال گرما بخش اساسی فرآیند سرخ‌کردن و پختن است.

    شیوه‌ای که در آن مایعاتی مانند آب و روغن به گردش در می‌آیند، بر سرعت گرم‌شدن غذا اثر می‌گذارد.
    بر روی زمین، مایع داغ در قاعده یک ماهی‌تابه بلند می‌شود، زیرا به اندازه مایع خنک‌تر احاطه‌کننده‌اش متراکم نیست.این انتقال گرما در گرانش صفر و در ایستگاه بین‌المللی رخ نخواهد داد و این امر موجب می‌شود سیب‌زمینی‌های سرخ‌شده، خیس باقی بمانند.

    منبع: انجمن آماتوری ایران

    ویرایش توسط Roja : 02-05-2014 در ساعت 04:12 AM
    mh2012 و MR-엠 پسندیده اند.
    3 کاربر مقابل از Roja عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. Mary,mh2012,MR-엠
    #1 ارسال شده در تاريخ 02-05-2014 در ساعت 03:52 AM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0