اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
ماهی ( شانک ) با سس نارنج
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
Like Tree2Likes
  • 1 Post By MR-엠
  • 1 Post By MR-엠

موضوع: ماهی ( شانک ) با سس نارنج

  1. MR-엠 آواتار ها
    MR-엠
    معاون کل انجمن
    http://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,415
    35,081
    100
    35,081 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,059
    تشکر شده 3,385 بار در 1,236 ارسال
    Ghamgin

    ماهی ( شانک ) با سس نارنج

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
    مواد لازم :
    ماهی پاک کرده 350 گرم
    من از ماهی شانک یا ( زردباله ) استفاده کردم .
    شما میتونید از هر نوع ماهی که دوست دارید طبق ذائقه خودتون استفاده کنید .


    مواد لازم برای مزه دار کردن ماهی :

    پیاز 1 عدد رنده شده
    سیر 2 حبه رنده شده
    زنجبیل 1 ق م رنده شده
    ادویه ماهی نصف ق م
    زردچوبه نصف ق م
    فلفل سیاه یک چهارم ق م
    نمک 1 ق م

    مواد لازم برای سرخ کردن ماهی :

    آرد سوخاری 1 ق غ ( من از مغز نان باگت خشک و پودر شده استفاده کردم )
    آرد گندم 1 ق غ
    ادویه ماهی یک چهارم ق م
    تخم مرغ کمی برای رو مال

    مواد لازم برای دور چین ماهی :

    جعفری و گشنیز پاک شده 100 گرم
    زرشک 2 ق غ
    گردوی نگینی شده 2 ق غ
    پیاز 2 عدد
    سیر 3 حبه
    نمک و زردچوبه

    مواد لازم برای تهیه سس نارنج :

    آب نارنج نصف پیمانه
    تخم مرغ یک عدد
    آرد یک ق غ سرخالی
    ادویه ماهی یک هشتم ق م
    زعفران آب کرده غلیظ یک ق غ

    طرز تهیه :

    گوشت ماهی را شسته و خشک کنید .
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    یک قاشق مربا خوری نمک را به آن اضافه کرده و با نوک انگشتانتان تمام سطح ماهی را به آن آغشته کنید.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    پیاز رنده شده، سیر رنده شده، زنجبیل تازه رنده زده، ادویه ماهی، زردچوبه و فلفل سیاه را به ماهی بیفزایید و با آن مخلوط کرده و اجازه دهید چند ساعتی استراحت کند و مزه دار شود.


    پیشنهاد می کنم زنجبیل تازه را حدف نکنید.
    چون تاثیر بسیاری در عطر و طعم نهایی ماهی تان خواهد داشت .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    برای تهیه دورچین ابتدا جعفری و گشنیز را که پاک کرده و شسته اید را خورد کنید.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    سیر و پیاز را خورد کنید.
    در تابه کمی روغن ریخته و سیر و پیاز را به آن افزوده و تفت دهید .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    وقتی مخلوط سیر و پیاز سبک شد به آن زردچوبه بیفزایید و مخلوط کنید .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    جعفری و گشنیز خورد شده را افزوده و درب تابه را بسته و حرارت را کم کرده تا سبزی تان با بخارخودشان پخته شوند .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    بعد از اینکه سبزی نرم شد گردو و زرشک را اضافه کنید و کمی تفت داده و حرارت را خاموش کنید .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    برای آماده کردن ماهی ابتدا مخلوطی را که برای مزه دار کردن بهش اضافه کنید رو از اطراف ماهی پاک کنید .


    مقدار آرد گندم و ادویه گفته شده در دستور برای سرخ کردن را با هم مخلوط کنید .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    آرد سوخاری را هم در ظرفی بریزین .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    ابتدا ماهی را به مخلوط آرد گندم آغشته کنید .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    سپس با قلمو مقداری تخم مرغ زده شده روی سطح ماهی تان بمالید، در حدی که فقط مرطوب شود .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    در مرحله بعد ماهی را در آرد سوخاری بغلتانید.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    در یک تابه مقدار کمی روغن روغن ریخته و ماهی ها را در آن بچینید و اجازه دهید با حرارت کم سرخ شوند .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    وقتی یک طرفشون سرخ شد برش گردونید تا سمت دیگرش هم سرخ شود .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    ادامه دارد...


    منبع:baharsite.com
    Roja این را میپسندد.
    تو را میخـــــواهـــــم... ولـــــے
    حـــــق نـــــدارم سراغـــــت را بگـــــیرم...

    قوڸ داده ام...

    قوڸ داده ام دیگـــــر هیچــــــــــے نگویـــــم...


    بزرگـــــ شـــــوم...صـــــبورے کنــــــــــم...


    باخـــــاطراتتــــــــــ شــــــــــاد باشـــــم...


    وهیچـــــوقتــــــــــ سراغــــــــــت را نگـــــیرم...


    مڹ چشمانــــــــــم رابه روے زندگے بســــــــــته ام..

    کاربر مقابل از MR-엠 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است: Roja
    #1 ارسال شده در تاريخ 03-07-2014 در ساعت 04:22 AM

  2. MR-엠 آواتار ها
    MR-엠
    معاون کل انجمن
    http://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,415
    35,081
    100
    35,081 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,059
    تشکر شده 3,385 بار در 1,236 ارسال
    Ghamgin

    طرز تهیه ی سس

    تا ماهی تون بخواد حاضر شه می ریم سراغ تهیه سس:

    نکته
    این سس به محض اینکه حاضر شد باید داغ داغ روی ماهی ریخته شه، چون بعد از سرد شدن یکم سفت میشه و ممکنه دیگه نشه راحت روی ماهی تون بکشیدش .


    پس زمان را طوری تنظیم کنید تا سس و ماهی تون همزمان با هم حاضر بشن.


    برای تهیه سس نارنج، یک عدد تخم مرغ را با چنگال زده و با زعفران آب کرده مخلوط کنید .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    سپس آب نارنج را با مقدار آرد گفته شده کاملا مخلوط کنید .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    و روی حرارت ملایم گذاشته و مدام هم بزنید تا بجوشه .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    بعد از اینکه یکم غلیظ شد مخلوط زعفران و تخم مرغ را روی آن بریزید، پس از چند لحظه فورا حرارت را خاموش کرده و مایه را هم بزنید تا تخم مرغ به خورد سس برود .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    ماهی رو تو ظرف سرو قرار بدین و دور چینی رو که حاضر کردید اطرافش بریزین .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    در نهایت سس رو روی ماهی بریزید و نوش جان کنید ......

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]


    منبع:baharsite.com
    Mary این را میپسندد.
    تو را میخـــــواهـــــم... ولـــــے
    حـــــق نـــــدارم سراغـــــت را بگـــــیرم...

    قوڸ داده ام...

    قوڸ داده ام دیگـــــر هیچــــــــــے نگویـــــم...


    بزرگـــــ شـــــوم...صـــــبورے کنــــــــــم...


    باخـــــاطراتتــــــــــ شــــــــــاد باشـــــم...


    وهیچـــــوقتــــــــــ سراغــــــــــت را نگـــــیرم...


    مڹ چشمانــــــــــم رابه روے زندگے بســــــــــته ام..

    2 کاربر مقابل از MR-엠 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. Mary,Roja
    #2 ارسال شده در تاريخ 03-07-2014 در ساعت 04:23 AM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0