اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
ماهی ( شانک ) با سس نارنج
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
Like Tree2Likes
  • 1 Post By MR-엠
  • 1 Post By MR-엠

موضوع: ماهی ( شانک ) با سس نارنج

  1. MR-엠 آواتار ها
    MR-엠
    معاون کل انجمن
    http://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,399
    35,081
    100
    35,081 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,059
    تشکر شده 3,381 بار در 1,232 ارسال
    Ghamgin

    ماهی ( شانک ) با سس نارنج

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
    مواد لازم :
    ماهی پاک کرده 350 گرم
    من از ماهی شانک یا ( زردباله ) استفاده کردم .
    شما میتونید از هر نوع ماهی که دوست دارید طبق ذائقه خودتون استفاده کنید .


    مواد لازم برای مزه دار کردن ماهی :

    پیاز 1 عدد رنده شده
    سیر 2 حبه رنده شده
    زنجبیل 1 ق م رنده شده
    ادویه ماهی نصف ق م
    زردچوبه نصف ق م
    فلفل سیاه یک چهارم ق م
    نمک 1 ق م

    مواد لازم برای سرخ کردن ماهی :

    آرد سوخاری 1 ق غ ( من از مغز نان باگت خشک و پودر شده استفاده کردم )
    آرد گندم 1 ق غ
    ادویه ماهی یک چهارم ق م
    تخم مرغ کمی برای رو مال

    مواد لازم برای دور چین ماهی :

    جعفری و گشنیز پاک شده 100 گرم
    زرشک 2 ق غ
    گردوی نگینی شده 2 ق غ
    پیاز 2 عدد
    سیر 3 حبه
    نمک و زردچوبه

    مواد لازم برای تهیه سس نارنج :

    آب نارنج نصف پیمانه
    تخم مرغ یک عدد
    آرد یک ق غ سرخالی
    ادویه ماهی یک هشتم ق م
    زعفران آب کرده غلیظ یک ق غ

    طرز تهیه :

    گوشت ماهی را شسته و خشک کنید .
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    یک قاشق مربا خوری نمک را به آن اضافه کرده و با نوک انگشتانتان تمام سطح ماهی را به آن آغشته کنید.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    پیاز رنده شده، سیر رنده شده، زنجبیل تازه رنده زده، ادویه ماهی، زردچوبه و فلفل سیاه را به ماهی بیفزایید و با آن مخلوط کرده و اجازه دهید چند ساعتی استراحت کند و مزه دار شود.


    پیشنهاد می کنم زنجبیل تازه را حدف نکنید.
    چون تاثیر بسیاری در عطر و طعم نهایی ماهی تان خواهد داشت .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    برای تهیه دورچین ابتدا جعفری و گشنیز را که پاک کرده و شسته اید را خورد کنید.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    سیر و پیاز را خورد کنید.
    در تابه کمی روغن ریخته و سیر و پیاز را به آن افزوده و تفت دهید .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    وقتی مخلوط سیر و پیاز سبک شد به آن زردچوبه بیفزایید و مخلوط کنید .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    جعفری و گشنیز خورد شده را افزوده و درب تابه را بسته و حرارت را کم کرده تا سبزی تان با بخارخودشان پخته شوند .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    بعد از اینکه سبزی نرم شد گردو و زرشک را اضافه کنید و کمی تفت داده و حرارت را خاموش کنید .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    برای آماده کردن ماهی ابتدا مخلوطی را که برای مزه دار کردن بهش اضافه کنید رو از اطراف ماهی پاک کنید .


    مقدار آرد گندم و ادویه گفته شده در دستور برای سرخ کردن را با هم مخلوط کنید .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    آرد سوخاری را هم در ظرفی بریزین .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    ابتدا ماهی را به مخلوط آرد گندم آغشته کنید .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    سپس با قلمو مقداری تخم مرغ زده شده روی سطح ماهی تان بمالید، در حدی که فقط مرطوب شود .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    در مرحله بعد ماهی را در آرد سوخاری بغلتانید.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    در یک تابه مقدار کمی روغن روغن ریخته و ماهی ها را در آن بچینید و اجازه دهید با حرارت کم سرخ شوند .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    وقتی یک طرفشون سرخ شد برش گردونید تا سمت دیگرش هم سرخ شود .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    ادامه دارد...


    منبع:baharsite.com
    Roja این را میپسندد.
    نــــــــــــــــپُرسْ اَز نَبْــــــــــــوٌدَنَـمْ



    ایــــــــــْـنْ رِوزْهٰا


    خــــــــــُـودَم


    هـــــــمْ بِـه طــــــَ ــــــرْزِ عَـجِــــــــــیبْی


    مــــــــــــزاحِـم


    ِخُــــــــــوْدَمْ

    هًــــــــــــــــسْتَم


    کاربر مقابل از MR-엠 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است: Roja
    #1 ارسال شده در تاريخ 03-07-2014 در ساعت 04:22 AM

  2. MR-엠 آواتار ها
    MR-엠
    معاون کل انجمن
    http://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,399
    35,081
    100
    35,081 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,059
    تشکر شده 3,381 بار در 1,232 ارسال
    Ghamgin

    طرز تهیه ی سس

    تا ماهی تون بخواد حاضر شه می ریم سراغ تهیه سس:

    نکته
    این سس به محض اینکه حاضر شد باید داغ داغ روی ماهی ریخته شه، چون بعد از سرد شدن یکم سفت میشه و ممکنه دیگه نشه راحت روی ماهی تون بکشیدش .


    پس زمان را طوری تنظیم کنید تا سس و ماهی تون همزمان با هم حاضر بشن.


    برای تهیه سس نارنج، یک عدد تخم مرغ را با چنگال زده و با زعفران آب کرده مخلوط کنید .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    سپس آب نارنج را با مقدار آرد گفته شده کاملا مخلوط کنید .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    و روی حرارت ملایم گذاشته و مدام هم بزنید تا بجوشه .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    بعد از اینکه یکم غلیظ شد مخلوط زعفران و تخم مرغ را روی آن بریزید، پس از چند لحظه فورا حرارت را خاموش کرده و مایه را هم بزنید تا تخم مرغ به خورد سس برود .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    ماهی رو تو ظرف سرو قرار بدین و دور چینی رو که حاضر کردید اطرافش بریزین .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    در نهایت سس رو روی ماهی بریزید و نوش جان کنید ......

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]


    منبع:baharsite.com
    Mary این را میپسندد.
    نــــــــــــــــپُرسْ اَز نَبْــــــــــــوٌدَنَـمْ



    ایــــــــــْـنْ رِوزْهٰا


    خــــــــــُـودَم


    هـــــــمْ بِـه طــــــَ ــــــرْزِ عَـجِــــــــــیبْی


    مــــــــــــزاحِـم


    ِخُــــــــــوْدَمْ

    هًــــــــــــــــسْتَم


    2 کاربر مقابل از MR-엠 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. Mary,Roja
    #2 ارسال شده در تاريخ 03-07-2014 در ساعت 04:23 AM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0