اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
بورانی بادمجان
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
Like Tree2Likes
  • 2 Post By MR-엠

موضوع: بورانی بادمجان

  1. MR-엠 آواتار ها
    MR-엠
    معاون کل انجمن
    http://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,415
    35,081
    100
    35,081 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,059
    تشکر شده 3,385 بار در 1,236 ارسال
    Ghamgin

    بورانی بادمجان

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
    مواد لازم :
    بادمجان 4 عدد کوچک
    ماست چکیده یا سفت 300 گرم
    نعناع خشک ( به دلخواه ) 1 قاشق چای خوری
    نمک 1 قاشق چای خوری
    فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری
    پودرسیر / موسیر 1 قاشق مرباخوری (می توانید از سیر به میزان یک حبه هم استفاده کنید )
    میزان مواد فوق را می توانید بسته به ذائقه خود ، کم یا زیاد کنید .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    طرز تهیه :

    برای آماده سازی این بورانی روش های مختلفی وجود دارد.
    یکی از این روش ها را با هم تجربه می کنیم :


    ابتدا بادمجان ها را شسته و خشک کرده و با چاقو روی آن ها چند شیار ایجاد کنید.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    سپس آن ها را روی شعله پخش کن با حرارت متوسط قرار می دهیم.
    یک طرف بادمجان ها که کبابی شد، آن ها را پشت و رو کرده تا طرف دیگر آن ها هم حسابی کبابی شود .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    سپس آن ها را از روی حرارت برداشته و پوست بکنید .

    نکته

    برای اینکه پوست بادمجان ها بهتر جدا شود، آن ها را داغ داغ چند لحظه زیر آب سرد بشویید و سپس پوست بکنید.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    بادمجان های پوست شده را با قاشق، غذاساز یا هر وسیله ای که دارید ریز کنید.
    اگر مایلید از سیر استفاده کنید، آن را با بادمجان ها له کنید.
    ( من از پودر موسیر استفاده کردم .)

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    سپس ماست، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر یا موسیر، نعناع (دلخواه ) را به بادمجان ها ی ساطوری شده افزوده و مخلوط کنید.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    بهتر است این بورانی را چند ساعت در یخچال قرار دهید تا حسابی جا بیفتد و مواد به خورد هم بروند .


    بورانی بادمجان را می توانید به عنوان یک میان وعده سبک، همراه با نان میل کنید .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]


    منبع:baharsite.com




    Mary و Roja پسندیده اند.
    تو را میخـــــواهـــــم... ولـــــے
    حـــــق نـــــدارم سراغـــــت را بگـــــیرم...

    قوڸ داده ام...

    قوڸ داده ام دیگـــــر هیچــــــــــے نگویـــــم...


    بزرگـــــ شـــــوم...صـــــبورے کنــــــــــم...


    باخـــــاطراتتــــــــــ شــــــــــاد باشـــــم...


    وهیچـــــوقتــــــــــ سراغــــــــــت را نگـــــیرم...


    مڹ چشمانــــــــــم رابه روے زندگے بســــــــــته ام..

    کاربر مقابل از MR-엠 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است: Roja
    #1 ارسال شده در تاريخ 03-07-2014 در ساعت 04:24 AM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0