اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
بورانی بادمجان
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
Like Tree2Likes
  • 2 Post By MR-엠

موضوع: بورانی بادمجان

  1. MR-엠 آواتار ها
    MR-엠
    معاون کل انجمن
    http://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,399
    35,081
    100
    35,081 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,059
    تشکر شده 3,381 بار در 1,232 ارسال
    Ghamgin

    بورانی بادمجان

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
    مواد لازم :
    بادمجان 4 عدد کوچک
    ماست چکیده یا سفت 300 گرم
    نعناع خشک ( به دلخواه ) 1 قاشق چای خوری
    نمک 1 قاشق چای خوری
    فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری
    پودرسیر / موسیر 1 قاشق مرباخوری (می توانید از سیر به میزان یک حبه هم استفاده کنید )
    میزان مواد فوق را می توانید بسته به ذائقه خود ، کم یا زیاد کنید .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    طرز تهیه :

    برای آماده سازی این بورانی روش های مختلفی وجود دارد.
    یکی از این روش ها را با هم تجربه می کنیم :


    ابتدا بادمجان ها را شسته و خشک کرده و با چاقو روی آن ها چند شیار ایجاد کنید.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    سپس آن ها را روی شعله پخش کن با حرارت متوسط قرار می دهیم.
    یک طرف بادمجان ها که کبابی شد، آن ها را پشت و رو کرده تا طرف دیگر آن ها هم حسابی کبابی شود .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    سپس آن ها را از روی حرارت برداشته و پوست بکنید .

    نکته

    برای اینکه پوست بادمجان ها بهتر جدا شود، آن ها را داغ داغ چند لحظه زیر آب سرد بشویید و سپس پوست بکنید.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    بادمجان های پوست شده را با قاشق، غذاساز یا هر وسیله ای که دارید ریز کنید.
    اگر مایلید از سیر استفاده کنید، آن را با بادمجان ها له کنید.
    ( من از پودر موسیر استفاده کردم .)

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    سپس ماست، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر یا موسیر، نعناع (دلخواه ) را به بادمجان ها ی ساطوری شده افزوده و مخلوط کنید.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    بهتر است این بورانی را چند ساعت در یخچال قرار دهید تا حسابی جا بیفتد و مواد به خورد هم بروند .


    بورانی بادمجان را می توانید به عنوان یک میان وعده سبک، همراه با نان میل کنید .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]


    منبع:baharsite.com




    Mary و Roja پسندیده اند.
    نــــــــــــــــپُرسْ اَز نَبْــــــــــــوٌدَنَـمْ



    ایــــــــــْـنْ رِوزْهٰا


    خــــــــــُـودَم


    هـــــــمْ بِـه طــــــَ ــــــرْزِ عَـجِــــــــــیبْی


    مــــــــــــزاحِـم


    ِخُــــــــــوْدَمْ

    هًــــــــــــــــسْتَم


    کاربر مقابل از MR-엠 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است: Roja
    #1 ارسال شده در تاريخ 03-07-2014 در ساعت 04:24 AM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0