اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
بورانی اسفناج
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
Like Tree2Likes
  • 2 Post By MR-엠

موضوع: بورانی اسفناج

  1. MR-엠 آواتار ها
    MR-엠
    معاون کل انجمن
    http://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,398
    35,081
    100
    35,081 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,059
    تشکر شده 3,381 بار در 1,232 ارسال
    Ghamgin

    بورانی اسفناج

    مواد لازم:
    اسفناج

    ماست
    سیر
    نمک و فلفل

    طرز تهیه :

    اول اسفناج ها رو پاک کنید و بشورید و بریزید توی قابلمه تا با آب خودش بپزه.
    من اعتقاد دارم که خاصیت ساقه سبزیجات اگه بیشتر از خود سبزی نباشه کمتر از اون هم نیست پس معمولا از ساقه های اونها هم استفاده می کنم.


    نکته ۱
    بعد از شستن اسفناج می تونید اونو خرد کنید بعد بپزید ولی از اونجائی که قرار اسفناج ها با غذاساز خرد بشن پس لازم به خرد کردن اونا نیست.
    اگه غذاساز ندارید همین خرد کردن اسفناج قبل از پخته شدن کافیه.

    نکته ۲
    من مقدارهای اسفناج و ماست و سیر رو ننوشتم چون همه اونها بستگی به ذائقه شما داره اگه باز هم اصرار دارید میگم: اسفناج ۳۰۰ گرم، ماست یک لیوان و نصفی و سیر ۱۰ حبه

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    اسفناج بعد از چند دقیقه شروع میکنه به آب انداختن و لزومی نداره برای پخته شدن اون توش آب بریزید .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    بعد از اینکه آب اسفناج کشیده شد یعنی اسفناج پخته شده و آماده هست .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    اجازه بدین که اسفناج کمی خنک بشه و برین سروقت سیرها.
    بهتره ۲-۱ ساعت سیر رو در آب بریزید تا راحت تر پوست بگیرین.


    بعد از پوست گرفتن سیرها می تونید از غذاساز استفاده کنید و خیلی راحت اونارو خرد کنید.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    اسفناج رو هم بریزید داخل غذاساز و همراه با سیرها خرد کنید.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    ماست و نمک و فلفل رو به اسفناج و سیر اضافه کرده و نوش جان فرمائید.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]



    منبع:baharsite.com

    Mary و Roja پسندیده اند.
    نــــــــــــــــپُرسْ اَز نَبْــــــــــــوٌدَنَـمْ



    ایــــــــــْـنْ رِوزْهٰا


    خــــــــــُـودَم


    هـــــــمْ بِـه طــــــَ ــــــرْزِ عَـجِــــــــــیبْی


    مــــــــــــزاحِـم


    ِخُــــــــــوْدَمْ

    هًــــــــــــــــسْتَم


    کاربر مقابل از MR-엠 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است: Roja
    #1 ارسال شده در تاريخ 03-07-2014 در ساعت 04:28 AM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0