اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
کیک باقلوا
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
Like Tree3Likes
  • 3 Post By MR-엠

موضوع: کیک باقلوا

  1. MR-엠 آواتار ها
    MR-엠
    معاون کل انجمن
    http://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,398
    35,081
    100
    35,081 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,059
    تشکر شده 3,381 بار در 1,232 ارسال
    Ghamgin

    کیک باقلوا

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    این کیک به دلیل مواد داخلش از نظر طعم شباهت زیادی به طعم باقلوا داره به همین علت به این صورت نامگذاری شده.


    مواد لازم:

    تخم مرغ 3 عدد
    شکر نصف پیمانه
    کره 150 گرم
    آرد یک پیمانه
    نشاسته ذرت یک چهارم پیمانه
    پودر بادام 1 پیمانه
    پودر نارگیل یک دوم پیمانه
    گلاب یک چهارم پیمانه
    هل یک ق چ
    وانیل یک چهارم ق چ
    بیکینگ پودر 1 ق چ
    پودر پسته برای تزئین

    مواد لازم برای شربت:

    شکر یک پیمانه
    آب یک سوم پیمانه
    عسل یک ق س
    گلاب یک چهارم پیمانه
    زعفران به میزان لازم
    آب لیمو ترش تازه چند قطره

    طرز تهیه:

    ابتدا شربت رو آماده می کنیم که تا کیک آماده می شه شربت خنک شده باشه.

    یک پیمانه شکر رو با آب و عسل و زعفران مخلوط می کنیم.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    روی حرارت می گذاریم تا 5-6 دقیقه بجوشه و غلیظ شه.


    بعد آب لیمو و گلاب رو اضافه می کنیم و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بر می داریم.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    کره رو روی حرارت ذوب می کنیم.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    فر را با دمای 180 درجه گرم می کنیم.


    در ظرفی تخم مرغ ها - نصف پیمانه شکر و وانیل می ریزیم.


    با همزن می زنیم تا حجم تخم مرغ ها دو برابر شود.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    سپس پودر هل و کره آب شده را اضافه کرده مجددا هم می زنیم.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    آرد و نشاسته و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و روی مواد الک کنید و به آرامی مخلوط کنید.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    سپس پودر ناگیل و پودر بادام اضافه کنید و مخلوط کنید.


    زیاد از حد هم نزنید.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    مخلوط را در قالب مستطیل که چرب کرده اید ریخته و روی آن را صاف کنید.
    من میخواستم ضخامت کیکم کم باشه به خاطر همین از قالب بزرگ (20 در 30) استفاده کردم.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    روی کیک رو با پودر پسته می پوشانیم.


    قالب را داخل فر که از قبل گرم کرده ایم می گذاریم تا کاملا پخته شود.
    برای من حدود 45 دقیقه طول کشید که بسته به اندازه قالب و ضخامت کیک متفاوت خواهد بود.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    کیک را از فر خارج می کنیم.
    به شکل دلخواه برش می زنیم.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    شربت را روی آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا زمانی که کیک خنک شود شربت هم به خورد کیک برود.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    کیک را در ظرف سرو کرده و با چای نوش جان کنید.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    منبع:baharsite.com

    mh2012, mahdie and Roja like this.
    نــــــــــــــــپُرسْ اَز نَبْــــــــــــوٌدَنَـمْ



    ایــــــــــْـنْ رِوزْهٰا


    خــــــــــُـودَم


    هـــــــمْ بِـه طــــــَ ــــــرْزِ عَـجِــــــــــیبْی


    مــــــــــــزاحِـم


    ِخُــــــــــوْدَمْ

    هًــــــــــــــــسْتَم


    3 کاربر مقابل از MR-엠 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. mahdie,mh2012,Roja
    #1 ارسال شده در تاريخ 03-10-2014 در ساعت 11:07 PM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0