اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
کیک ژله ای
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
Like Tree3Likes
  • 3 Post By MR-엠

موضوع: کیک ژله ای

  1. MR-엠 آواتار ها
    MR-엠
    معاون کل انجمن
    http://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,398
    35,081
    100
    35,081 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,059
    تشکر شده 3,381 بار در 1,232 ارسال
    Ghamgin

    کیک ژله ای

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
    مواد لازم:

    تخم مرغ 3 عدد
    آرد 125 گرم = یک پیمانه
    شکر 130 گرم = دو سوم پیمانه
    بکینگ پودر 1 ق م
    وانیل شکری نصف ق م یا وانیل خالص یک چهارم ق م

    مواد لازم برای رویه کیک:

    کمپوت اناناس حلقه ای
    ژله اناناس یک بسته

    طرز تهیه:

    در ظرفی تخم مرغها رو بشکنین و با همزن 4-3 دقیقه هم بزنید.
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    بعد شکر رو اضافه کنین و دوباره با همزن بزنین تا کرم رنگ و کشدار شه.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    بکینگ پودر رو با آرد مخلوط کنین و به مایه اضافه کنین و با لیسک مخلوط کنید.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    قالب رو با کره چرب کنین و مایه رو در اون بریزین و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 30 الی 45 دقیقه بپزین .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    بعد از پخت کیک ، اجازه بدین تا کیک خنک شه و از قالب در بیارین و با چنگال سطحه کیکو سوراخ کنین .
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    ژله اناناس رو با یک لیوان آبجوش کاملا حل کنید بعد نصف لیوان آبسرد اضافه کنید.
    درصورتیکه هنوز دانه های ژلاتین حل نشده باشن، می تونید رو بخار کتری قرار بدین تا کاملا حل بشن.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    سپس 4 الی 5 ق غ ژله آناناس رو روی تمام سطح کیک بریزین .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    آناناس ها رو طبق تصویر ببرید و روی کیک بچینین.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    و بعد باقیمانده ژله رو روی اناناسها بریزین .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    کیک رو داخل یخچال بذارین و اجازه بدین 8 تا 10 ساعت در یخچال بمونه .


    بعد از این مدت از یخچال در بیارین و برش بزنین .


    می تونید از ژله و میوه های دیگه هم استفاده کنید .


    این کیک ترکیبی از طعم کیک و ژله و میوه داره و بسیار خوشمزه هست .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    منبع:baharsite.com
    mh2012, neatit and mahdie like this.
    نــــــــــــــــپُرسْ اَز نَبْــــــــــــوٌدَنَـمْ



    ایــــــــــْـنْ رِوزْهٰا


    خــــــــــُـودَم


    هـــــــمْ بِـه طــــــَ ــــــرْزِ عَـجِــــــــــیبْی


    مــــــــــــزاحِـم


    ِخُــــــــــوْدَمْ

    هًــــــــــــــــسْتَم


    3 کاربر مقابل از MR-엠 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. mahdie,mh2012,neatit
    #1 ارسال شده در تاريخ 03-11-2014 در ساعت 04:06 AM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0