اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
مرغ بریان با پرتقال و آلوی جنگلی
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
Like Tree3Likes
  • 3 Post By MR-엠

موضوع: مرغ بریان با پرتقال و آلوی جنگلی

  1. MR-엠 آواتار ها
    MR-엠
    معاون کل انجمن
    http://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,399
    35,081
    100
    35,081 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,059
    تشکر شده 3,381 بار در 1,232 ارسال
    Ghamgin

    مرغ بریان با پرتقال و آلوی جنگلی

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
    موقعی که از مقابل رستوران هایی که مرغ بریان می فروشند، می گذرید، بوی خوش آن شما را سرمست کرده و دست و پاهایتان را سست می کند.
    مرغ بریان دستور آماده سازی آسانی دارد، اما باید مواظب دو نکته باشید، یکی اینکه مغز مرغ مانند پوست آن طعم دار باشد و دوم آنکه داخل مرغ مانند سطح خارجی آن کاملا پخته باشد.
    رسپی مرغ بریان که برای این بخش در نظر گرفته شده است تمام این ویژگی ها را داراست.


    مواد لازم

    پرتقال
    یک عدد
    مرغ درسته یک عدد، حدود یک و نیم کیلوگرم
    پیازمتوسط ۲ عدد
    روغن مایع به میزان لازم
    آلوی خشک ترش ۱۲ – ۱۰ عدد
    دانه فلفل سیاه یک قاشق چای خوری
    پودر سیر یک قاشق چای خوری
    کره نرم شده ۵۰ گرم
    سبزیجات معطر خشک ۲ قاشق چای خوری
    نمک و فلفل به میزان لازم


    مزه دار کردن غذا

    یکی از روش هایی که برای طعم دار کردن مرغ کاربرد زیادی دارد این است که مرغ را در مایه ای متشکل از آب، نمک و شکر می خوابانند.
    گوشت یا مرغی که با این روش طعم دار می شود طعم دارتر است و بافت آن پس از پخت آب دار است.
    مرغ درسته یا خردشده را با یک چاقوی کوچک سوراخ سوراخ کنید.
    تعداد این سوراخ ها در یک مرغ کامل در حدود ۱۰ تا ۱۲ عدد در نواحی گوناگون است.
    در ۲ لیتر آب ۳ قاشق غذاخوری نمک و ۲ قاشق غذاخوری شکر حل کنید و مرغ را به ازای هر نیم کیلو یک ساعت در آب و نمک بخوابانید.
    یعنی یک مرغ یک و نیم کیلوگرمی باید ۳ ساعت در محلول طعم دار کردن قرار بگیرد.
    مرغ طعم دار شده را از روش معمول بریان کنید.
    دقت کنید که باید مرغ را با چاقو سوراخ کنید و پوست آن باید سالم بماند.


    روش تهیه

    ۱. مرغ را حداقل نیم ساعت قبل از پخت از یخچال خارج کنید تا دمای محیط را بگیرد.
    کره، پودر سیر، و سبزیجات خشک را با کمی نمک و فلفل مخلوط کنید.

    ۲. کره را در فضای بین پوست و گوشت مرغ قرار داده و مرغ را ماساژ دهید تا به صورت یکنواخت زیر پوست پخش شود.
    با چاقو چند سوراخ کوچک روی گوشت مرغ ایجاد کنید تا کره طعم دار داخل بافت مرغ شود.
    داخل شکم مرغ را هم به کره آغشته کنید.

    ۳. ۲ قاشق غذاخوری روغن را داغ کنید.
    یکی از پیازها را ساطوری کرده و ۵ دقیقه روی شعله متوسط تفت دهید.
    آلوها و دانه های فلفل را اضافه کرده و کمی نمک و فلفل بپاشید.
    پس از یک دقیقه از روی شعله بردارید.

    ۴. پرتقال را ورقه ورقه کرده و با مایه پیاز و آلو مخلوط کنید.
    داخل شکم مرغ را با پرتقال و آلو پر کنید.
    پای مرغ را با نخ پرک ببندید تا مواد از داخل شکم مرغ خارج نشود.
    بهتر است شکم مرغ را هم با خلال دندان ببندید.

    ۵. یک ظرف نسوز را چرب کرده و مرغ را در آن قرار دهید.
    پیاز دوم را خلالی کرده و کمی روغن و نمک و فلفل روی آن بریزید و دور مرغ پخش کنید.

    ۶. مرغ را یک ساعت و نیم در طبقه وسط فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد بپزید.
    پس از یک ساعت مرغ را خارج کنید.
    از آب و روغن داخل ظرف روی مرغ بریزید، سپس آن را مجددا داخل فر گذاشته و دمای پخت نیم ساعت آخر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.
    مرغ بریان را با نان یا برنج و سالاد سبز سرو کنید.


    نکات
    ۱. برای هر نیم کیلو مرغ نیم ساعت زمان پخت در نظر بگیرید.

    ۲. مرغ بریان باید پخته و آبدار باشد.
    پخت بیش از اندازه مرغ را خشک می کند و پخت کمتر از معمول باعث خامی مرغ و بوی زهم می شود.


    ۳. اگر مرغ را با جوجه گردان برشته می کنید یک ظرف گود زیر آن قرار دهید و هر ۲۰ دقیقه از آب جمع شده در آن روی مرغ بدهید.

    ۴. می توانید به جای پرتقال از لیموترش یا نارنج استفاده کنید.


    منبع:sarzade.com


    Mary, mahdie and Roja like this.
    نــــــــــــــــپُرسْ اَز نَبْــــــــــــوٌدَنَـمْ



    ایــــــــــْـنْ رِوزْهٰا


    خــــــــــُـودَم


    هـــــــمْ بِـه طــــــَ ــــــرْزِ عَـجِــــــــــیبْی


    مــــــــــــزاحِـم


    ِخُــــــــــوْدَمْ

    هًــــــــــــــــسْتَم


    3 کاربر مقابل از MR-엠 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. mahdie,Mary,Roja
    #1 ارسال شده در تاريخ 03-12-2014 در ساعت 04:29 AM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0