اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
ته چین مرغ
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
Like Tree3Likes
  • 3 Post By MR-엠

موضوع: ته چین مرغ

  1. MR-엠 آواتار ها
    MR-엠
    معاون کل انجمن
    http://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,398
    35,081
    100
    35,081 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,059
    تشکر شده 3,381 بار در 1,232 ارسال
    Ghamgin

    ته چین مرغ

    ته چین از اون دسته غذاهاست که اگه خوب درش بیاریم، معرکه است و خیلی خوشمزه میشه پس برای اینکه یه ته چین خوشمزه رو نوش جان بفرمایید
    در ادامه مطلب با ما همراه شوید ...


    مواد لازم:
    برنج 2 فنجان
    ماست یک و نیم فنجان
    تخم مرغ 2 عدد
    روغن 1/4 فنجان
    مرغ 2 عدد ران کامل (از سینه مرغ هم میتونید استفاده کنید)
    کره،نمک,دارچین،زعفران اب کرده به میزان لازم
    زرشک،خلال بادام،خلال پسته جمعا 3/4 پیمانه

    نکته
    منظور از فنجان همینیه که تو عکس میبینید یا هر فنجان دیگه ای.
    چون معمولا گنجایششون یکیه.


    طرز تهیه:
    ابتدا مرغ رو با نمک و پیاز و زعفرون و یه حبه سیر بپزید طوریکه در آخر حدود نصف فنجان از آبش باقی بمونه.

    تو یه ظرف یه تخم مرغ و نصف روغن گفته شده و نصف زعفرون و همه ماست رو مخلوط میکنیم.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    مرغ پخته ریش شده رو داخل مواد بالا میریزیم و به مدت 1 تا نیم ساعت مزه دارش میکنیم.
    (این روش رو من از رویای عزیز یاد گرفتم که همینجا ازش تشکر میکنم)

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    بعد از زمان طی شده مرغ رو به کمک یه چنگال از مخلوط تخم مرغ خارج میکنیم.
    یعنی باید باقی مانده مخلوط تو ظرف بمونه.


    تو باقیمونده مواد,یه تخم مرغ و بقیه روغن و زعفرون رو میریزیم .سپس دارچین رو هم اضافه میکنیم.


    نکته
    مرغتون رو بعد از پخت اولیه مزه کنید.
    اگه نمکش کم بود تو این مرحله به مواد داخل ظرف یه مقدار نمک اضافه کنید.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    همه برنج آبکش شده رو به مخلوطمون اضافه میکنیم.


    نکته
    بهتره برنج رو یه کم زنده تر بردارید تا بعدا حالت خمیری به خودش نگیره.
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    ظرفی که قراره ته چین توش پخته بشه رو خوب خوب چرب میکنیم.


    نکته
    اگه خوب چرب نکنبد ممکنه ته ظرف بچسبه و موقع برگردوندن راحت برنگرده و خورد بشه.
    پس کاملا ته و اطرافش رو چرب کنید.


    نکته
    اگه از ظروف پیرکس استفاده کنید مزیتش به اینه که میتونید میزان برشتگی نه چین رو ببینید و بعدا غافلگیر نشید.
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    یک سوم از برنج رو ته ظرف میریزیم و بازش میکنیم.


    نکته
    با پشت کفگیر فشارش بدین تا خوب منسجم شه تا موقع برگردوندن از هم باز نشه.
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    نصف مرغ رو روی برنج باز میکنیم.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    نکته
    مرغ رو کاملا تا کناره های ظرف هدایت نکنید و اجازه بدین از اطراف فاصله داشته باشه تا بعدا شکل زیبا تری به خودش بگیره.
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    نصف مخلوط زرشک,خلال بادام و خلال پسته رو مطابق شکل روی مرغ پهن میکنیم.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    یک سوم دیگه برنج رو هم کاملا باز میکنیم و با پشت کفگیر فشار میدیم.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    باقی مونده مرغ رو روی برنج میریزیم.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    و باقی مونده زرشک و پسته و بادوم ....

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    و در اخر برنج باقیمونده رو کاملا روش میدیم و خوب منسجمش میکنیم.
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    اب مرغ رو کاملا اطراف برنج از کناره ها میریزیم...

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    و در اخر یه کم کره رو برش میدیم و روش میچینیم.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    روی ظرف رو کاملا با فویل میپوشونیم و روش رو با چنگال سوراخ یکنیم تا برنج خمیر نشه.


    نکته
    اگه از در خود ظرف استفاده می کنید نیم ساعت اول درش رو بذارید و بعد درش رو بردارید.
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    ته چین رو در فر بادمای 150 تا 160 درجه به مدت یک تا یک و نیم ساعت قرار میدیم.


    نکته
    اگه از گاز استفاده میکنید با شعله خیلی کم و حتما از شعله پخش کن استفاده کنید.

    این هم از ته چین پر نکته و خوشمزه...
    نوش جان

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]


    منبع:baharsite.com
    mh2012, Mary and mahdie like this.
    نــــــــــــــــپُرسْ اَز نَبْــــــــــــوٌدَنَـمْ



    ایــــــــــْـنْ رِوزْهٰا


    خــــــــــُـودَم


    هـــــــمْ بِـه طــــــَ ــــــرْزِ عَـجِــــــــــیبْی


    مــــــــــــزاحِـم


    ِخُــــــــــوْدَمْ

    هًــــــــــــــــسْتَم


    3 کاربر مقابل از MR-엠 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. mahdie,Mary,mh2012
    #1 ارسال شده در تاريخ 03-28-2014 در ساعت 08:57 PM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0