اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
ته چین بادمجان و قارچ
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
Like Tree3Likes
  • 3 Post By MR-엠

موضوع: ته چین بادمجان و قارچ

  1. MR-엠 آواتار ها
    MR-엠
    معاون کل انجمن
    http://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,399
    35,081
    100
    35,081 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,059
    تشکر شده 3,381 بار در 1,232 ارسال
    Ghamgin

    ته چین بادمجان و قارچ

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
    ته چین ها برای من یه نوع غذای رژیمیه چون برش می خوره و موقع خوردن به دو تا برش قناعت می کنم ولی وای از زمانی که برنج با خورشت داشته باشیم بشقابو تا کله پر می کنم کلی هم خورش روش می ریزم و بعد از آخرین قاشق عذاب وجدانه دست از سرم برنمی داره.
    من چند وقتیه که بادمجونو بعد از برش، یا بخار پز می کنم یا تو آب می پزم حالا شما هم اگه دوست داشته باشید غذاتون رژیمی باشه می تونید اینکارو انجام بدین این روش تو این غذا هم جواب می ده فقط باید تا حدی بپزه که بادمجون له نشه، قارچ هم که مشکلی نداره کافیه بریزید توی یه قابلمه و بدون روغن تفت بدید بعد از چند دقیقه آب میندازه و با همین آب خودش می پزه.

    مواد لازم

    برنج 2 لیوان

    ماست 1 لیوان
    تخم مرغ ۲ عدد
    قارچ خرد شده 2 لیوان
    بادمجان حلقه شده 2 لیوان
    پیاز 1 عدد
    روغن 5 قاشق غذا خوری
    نمک و زعفران بمیزان دلخواه
    آب لیمو ترش به میزان دلخواه
    زرشک به میزان دلخواه

    طرز تهیه :

    بادمجون رو پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید و با کمی روغن سرخ کنید.

    پیاز رو هم خرد کنید و با کمی روغن سرخ کرده بعد زرشک رو بهش اضافه کنید.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    بعد قارچها رو خرد کنید و با کمی نمک و آب لیمو ترش تفت بدید.


    برنجی را که از قبل خیس کردید, آبکش کنید.


    بعد ظرفی که می خواهید با اون سرو بشه رو کمی چرب می کنید.


    ماست و تخم مرغ و نمک و زعفران و برنج رو با هم مخلوط کرده و داخل ظرف چرب شده بریزید .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    حالا حلقه های بادمجون رو بچینید و بعد قارچ,پیاز سرخ شده و زرشک و درنهایت بقیه برنج رو بریزید.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    طریقه پخت در مکروفر
    ظرف راو با درپوش (می تونید شبیه همین مرغ خوری رو بعنوان در استفاده کنید) به مدت 6-5 دقيقه قدرت 100% در مايكروويو بذارید بعد در ظرف رو برداشته و مخلوط روغن و زعفرون رو روی ته چین بمالید بعد ظرف رو بدون درپوش روي سه پايه فلزي قرار بدید و دستگاه رو به مدت 6-5 دقيقه با تركيب گريل و قدرت 60% (كليد تركيبي) روشن کنید.


    طریقه پخت روی گاز
    قابلمه را روي گاز با شعله زياد قرار مي دهيم، هنگامي که صداي روغن به گوش رسيد شعله را کم کرده، يک شعله پخش کن مي گذاريم تا به مدت 40 دقيقه دم بکشد.
    پس از اينکه کاملا پخت، روي آن را با پياز سرخ کرده، زعفران و زرشک سرخ شده تزئين مي کنيم.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    منبع:baharsite.com
    mh2012, Mary and mahdie like this.
    نــــــــــــــــپُرسْ اَز نَبْــــــــــــوٌدَنَـمْ



    ایــــــــــْـنْ رِوزْهٰا


    خــــــــــُـودَم


    هـــــــمْ بِـه طــــــَ ــــــرْزِ عَـجِــــــــــیبْی


    مــــــــــــزاحِـم


    ِخُــــــــــوْدَمْ

    هًــــــــــــــــسْتَم


    3 کاربر مقابل از MR-엠 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. mahdie,Mary,mh2012
    #1 ارسال شده در تاريخ 03-28-2014 در ساعت 08:58 PM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0