اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
پیراشکی گوشت
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
Like Tree2Likes
  • 2 Post By MR-엠

موضوع: پیراشکی گوشت

  1. MR-엠 آواتار ها
    MR-엠
    معاون کل انجمن
    http://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,392
    35,081
    100
    35,081 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,058
    تشکر شده 3,371 بار در 1,222 ارسال
    Ghamgin

    پیراشکی گوشت

    مواد لازم:
    گوشت چرخ كرده:200 گرم
    سيب زميني پخته شده:3 عدد
    تره جعفري گشنيز شنبليله خورد شده هر كدام:1 پيمانه
    سير:4 حبه(به دلخواه)
    آب تمر هندي:4 پ
    پياز:1عدد بزرگ
    فلفل سياه و زردچوبه:1 قاشق چاي خوري
    نمك:به ميزان لازم
    روغن:به ميزان لازم

    طرز تهيه:
    پياز را تفت دهيد تا طلايي شود.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    گوشت را ابتدا با كمي اب و روغن تفت دهيد تا گوله گوله نشود سپس به پياز داغ اضافه كرده تفت دهيد سير رنده شده فلفل سياه و زردچوبه را اضافه كنيد.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    سيب زميني راهمراه كمي نمك و روغن اب پز كنيد و پوست گرفته و داغ رنده كنيد و به مايع گوشت اضافه كنيد خوب به هم بزنيد تا مواد يك دست مخلوط شوند.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    سبزي ها را خورد كرده و همراه مواد تفت دهيد.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    يك بسته تمر هندي را در4 پيمانه اب ولرم حل كنيد ان را صاف كرده و 2 پيمانه ان را به مايع بالا اضافه كنيد.توجه كنيد كه عصاره تمر هندي نبايد خيلي رقيق شود.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    پنج دقيقه زمان دهيد تا مواد جا بيفته .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    طرزتهيه خمیر پیراشکی :
    مواد لازم:
    آرد:1.5پ
    روغن جامد ذوب شده:3 قاشق سوپ خوري
    اب ولرم:به ميزان لازم
    نمك و فلفل:به ميزان لازم

    طرز تهيه:

    روغن و آرد و فلفل و نمک را در کاسه ای ریخته و سپس كم كم به ان آب اضافه مي كنيم تا به دست نچسبد سپس خمير را ورز می دهیم تا نرم شود در نايلون مي گذاريم و ده دقيقه به ان استراحت می دهیم.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    سپس روي سطح کار آرد پاشیده و خمیر رو باز كنيد .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    به شكل مربع و به اندازه دل خواه برش می دهیم و اونو با مايع پیراشکی پر می کنیم سپس ان را به شكل مثلث بسته و در روغن داغ سرخ می کنیم .


    نکته
    برای اینکه همه پیراشکی هاتون یک اندازه و شکیل باشه می تونید از قالب پیراشکی مثلث استفاده کنید.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    طرز تهيه سس پیراشکی:

    مواد لازم:
    روغن زيتون:2 قاشق غذا خوري

    رب گوجه فرنگي:2 قاشق غذا خوري
    سركه سفيد:2 تا 3 قاشق غذا خوري
    فلفل سياه:به ميزان لازم
    آب تمر هندي:2 پيمانه

    رب رو در روغن زيتون تفت بدین تا خوش رنگ بشه كمي فلفل سياه بريزيد.بقيه عصاره تمر هندي و سركه را اضافه كنيد بزاريد كمي بجوشه تا سس غليظ بشه.


    نکته
    در صورت تمايل مي توانيد اين سس رو خيلي تند درست كنيد.


    نکته
    این مواد رو می تونید همانند سمبوسه داخل نان لواش قرار بدید .


    نوش جان

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]


    منبع:baharsite.com

    mh2012 و mahdie پسندیده اند.
    مرسیـــــــــ که یادمــــــــــ دادیــــــــن


    جــــــــــــــــــز خودمــــــــــــــــ


    کســــــــــــــــــی به دادمــــــــــــــ نمیرسه
    2 کاربر مقابل از MR-엠 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. mahdie,mh2012
    #1 ارسال شده در تاريخ 04-02-2014 در ساعت 03:40 AM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0