اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
پیراشکی سویا
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
Like Tree2Likes
  • 2 Post By MR-엠

موضوع: پیراشکی سویا

  1. MR-엠 آواتار ها
    MR-엠
    معاون کل انجمن
    http://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,398
    35,081
    100
    35,081 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,059
    تشکر شده 3,381 بار در 1,232 ارسال
    Ghamgin

    پیراشکی سویا

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
    این پیراشکی با خمیرهای آماده تهیه شده، بعد از آماده شدن پیراشکی ها موقع خوردن، حس کردم انگار مواد داخل پیراشکی رو توی ورق لازانیا قرار دادیم، پس مزه خمیر تقریبا مثل ورق لازانیا هستش .
    خوب، جریان این خمیر پیراشکی هم مثل غذای حاضری و خونگیه.
    هیچ وقت نمی تونی با اونیکه خودت خمیرشو درست کردی مقایسه کنی ولی بعضی مواقع که هوس پیراشکی کردی و حوصله درست کردن خمیرشو نداری، می تونی ازش استفاده کنی.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
    توی هر بسته 15 عدد خمیر گذاشتند که بصورت گرد هستن و هر کدوم توی یه نایلون قرار داده شده.
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
    بعد از این همه توضیح در مورد خمیر حالا بریم سروقت درست کردنش...

    مواد داخل پیراشکی

    گوشت چرخ کرده 250 گرم
    سویا 250 گرم (می تونید بجای گوشت چرخ کرده، کلا سویا استفاده کنید)
    پیاز سرخ کرده 3 قاشق غذا خوری
    رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری پر ( با نصف استکان آبجوش حل کنید)
    فلفل دلمه ای خرد شده ۱ لیوان
    کلم سفید خرد شده 2 لیوان
    سیب زمینی 2 عدد متوسط

    جعفری خرد شده یک پیمانه
    نمک و فلفل و زردچوبه بمیزان لازم
    ادویه پلویی 1 قاشق مرباخوری (می تونید ادویه رو حذف کنید ولی من ریختن ادویه رو توصیه می کنم )
    روغن برای سرخ کردن موادمون ( هر چه کمتر بهتر)
    زرده تخم مرغ 1 عدد
    کنجد بمیزان لازم
    سس گوجه فرنگی
    قالب پیراشکی

    طرز تهیه
    برای اینکه ظرف اضافی نشورید اول از همه سیب زمینی ها رو نگینی کرده و سرخش کنید بعد توی همون ماهیتابه بقیه مواد رو بترتیب زیر درست کنید.

    نکته

    موقع سرخ کردن سویا روغن خیلی مصرف می شه برای اینکه روغن زیادی استفاده نکنید اول سویا رو داخل ماهیتابه بدون روغن تفت بدین، آخر سر پیاز داغ با کمی روغن بهش اضافه کنید.
    اینجوری رژیمی هم هست.


    بعد گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید و تفت بدین تا رنگ گوشت عوض بشه و در نهایت فلفل دلمه و رب گوجه و زردچوبه و نمک و فلفل و ادویه رو اضافه کنید و اجازه بدین تا مواد با هم آشنا بشن، 10 دقیقه با حرارت کم کافیه.
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    بعد از خاموش کردن شعله گاز سیب زمینی سرخ شده رو اضافه کنید.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    همونطوری که توی شکل ها می بینید قالب پیراشکی رو باز می کنیم بعد خمیر رو داخلش قرار می دیم بعد مواد داخل پیراشکی رو داخل خمیر می ریزیم و قالب رو می بندیم .


    پس مرحله به مرحله طریقه استفاده از قالب پیراشکی رو در شکلهای پایین می بینید :

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    کمی قالب رو فشار می دیم تا دو طرف پیراشکی کاملا بهم بچسبه .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    قسمت های اضافی خمیر رو خیلی راحت جدا می کنیم.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    کف سینی رو چرب می کنیم و پیراشکی ها رو روی سینی قرار می دیم .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    روی پیراشکی زرده تخم مرغ میمالیم و کمی کنجد می پاشیم .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    زمان و دمای پخت در ماکروفر:

    سه پایه کوتاه استفاده شود.
    درجه حرارت 220 درجه سانتیگراد بمدت20 دقیقه سپس گریل به مدت 8 دقیقه. (نیاز به پیش گرمایش نیست) .


    زمان و دمای پخت در فر:

    درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد بمدت20 دقیقه سپس گریل به مدت 8 دقیقه. (نیاز به پیش گرمایش نیست) .

    نکته
    با توجه به اینکه دمای فرها با هم یکی نیست پس چک کنید، هر وقت روی پیراشکی ها طلایی شدن، کافیه
    .

    می بینید با قالب چقدر شکلش قشنگ تر در اومده و از همه مهمتر همه یک اندازه هستن .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    این هم از پیراشکی فوری ... به به چه خوشمزه

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    منبع:baharsite.com
    mh2012 و mahdie پسندیده اند.
    نــــــــــــــــپُرسْ اَز نَبْــــــــــــوٌدَنَـمْ



    ایــــــــــْـنْ رِوزْهٰا


    خــــــــــُـودَم


    هـــــــمْ بِـه طــــــَ ــــــرْزِ عَـجِــــــــــیبْی


    مــــــــــــزاحِـم


    ِخُــــــــــوْدَمْ

    هًــــــــــــــــسْتَم


    2 کاربر مقابل از MR-엠 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. mahdie,mh2012
    #1 ارسال شده در تاريخ 04-02-2014 در ساعت 04:03 AM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0