اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
پیراشکی ویژه
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
Like Tree2Likes
  • 2 Post By MR-엠

موضوع: پیراشکی ویژه

  1. MR-엠 آواتار ها
    MR-엠
    معاون کل انجمن
    http://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,392
    35,081
    100
    35,081 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,058
    تشکر شده 3,371 بار در 1,222 ارسال
    Ghamgin

    پیراشکی ویژه

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
    خمیر این پیراشکی بافت خاصی داره که وقتی می خوری یه کوچولو حالت ترد بودن نون رو هم حس می کنی.
    برای اینکه بافت خمیرم حالت نون باگتی داشته باشه از مغازه نون فانتزی محلمون 1.5 کیلوگرم خمیر نون باگت گرفتم ( شما نصف یا یک سوم این مقدار رو تهیه کنید یا به نانوا بگید که یه دونه خمیر نون باگت می خوام) .

    تو ترکیب خمیر هم کمی دست بردم و فکر کنم خیلی بهتر شد خوب موادی که باهاش مخلوط کردم :

    شیر نصف پیمانه
    روغن نصف پیمانه
    تخم مرغ یک عدد
    دارچین یک قاشق غذا خوری
    زیره سیاه دو قاشق غذا خوری پر
    آرد ( به مقداری اضافه کنید که بعد از ورز دادن خمیر به دست نچسبه تقریبا" 400 گرم اضافه کردم )
    بعد خمیر رو حسابی ورز دادم .
    خمیر که آماده شد روی میز کارمون آرد می پاشیم بعد به اندازه یه دونه نارنگی از خمیر برداشته و با وردنه باز می کنیم و روی قالب پیراشکی قرار داده و مواد پیراشکی رو داخلش می ریزیم.
    موقع درآوردن پیراشکی از قالب کمی دقت کنید که خمیرتون آسیب نبینه، ممکنه دو سه تای اولی کمی خراب بشه ولی بعدا قلقش دستتون می آد.

    مواد داخل پیراشکی :
    گوشت چرخ کرده 250 گرم
    قارچ 300 گرم
    پیاز سرخ کرده 3 قاشق غذا خوری
    رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری ( با نصف استکان آبجوش حل کنید)
    فلفل دلمه ای 2 عدد
    سیب زمینی 3 عدد متوسط
    جعفری خرد شده یک پیمانه
    نمک و فلفل و زردچوبه بمیزان لازم
    زیره سیاه 1 قاشق غذاخوری
    روغن برای سرخ کردن موادمون ( هر چه کمتر بهتر)
    تخم مرغ 1 عدد
    کنجد بمیزان لازم
    سس گوجه فرنگی
    قالب پیراشکی

    طرز تهیه
    همونطوری که قبلا در قسمت پیراشکی سویا و کلم گفتم برای اینکه ظرف اضافی نشورید اول از همه سیب زمینی ها رو نگینی کرده و سرخش کنید
    (فعلا تا آخر کار با این سیب زمینی کاری نداریم )
    بعد توی همون ماهیتابه بقیه مواد رو بترتیب زیر درست کنید .


    گوشت چرخ کرده رو با پیاز داغ تفت داده بعد از اضافه کردن نمک و فلفل و زردچوبه، قارچهای خرد شده رو داخل گوشت ریخته و کامل تفت می دیم.
    رب گوجه رو به مواد قبلی اضافه می کنیم و در آخر جعفری و فلفل دلمه ای و زیره رو داخل ماهیتابه می ریزیم و اجازه می دیم موادمون اندازه چند دقیقه با هم آشنا بشن و مزه هاشون به خرد هم بره.


    بعد از خاموش کردن شعله گاز سیب زمینی سرخ شده رو به مواد قبلی اضافه می کنیم، خوب حالا مواد داخل پیراشکی آماده شد.


    فر رو با پیش گرمایش 220 درجه سانتیگراد برای ماکروویو و 180 درجه سانتیگراد برای فر گاز آماده می کنیم، سینی فر رو چرب می کنیم و پیراشکی ها رو داخل اون می چینیم.

    یه دونه تخم مرغ رو با چنگال هم می زنیم و یه قاشق غذا خوری روغن مایع اضافه می کنیم و با یه قلمو روی پیراشکی ها می مالیم و کمی هم کنجد روشون می پاشیم.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    من از فر مکروویو استفاده کردم و سه پایه کوتاه رو داخلش گذاشتم و همونطوری که گفتم فر رو از قبل آماده کردم و سینی رو داخلش قرار داده و اول درجه حرارت 220 درجه سانتیگراد بمدت 20 دقیقه سپس گریل به مدت 8 دقیقه (حواستون به زمان گریل باشه کافیه روی پیراشکی طلایی بشه،همین ).

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    نکته
    این پیراشکی چون در روغن سرخ نمی شه خوردن دوتا دونه از اون کاملا رژیمی محسوب می شه .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]


    منبع:baharsite.com

    mh2012 و mahdie پسندیده اند.
    مرسیـــــــــ که یادمــــــــــ دادیــــــــن


    جــــــــــــــــــز خودمــــــــــــــــ


    کســــــــــــــــــی به دادمــــــــــــــ نمیرسه
    2 کاربر مقابل از MR-엠 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. mahdie,mh2012
    #1 ارسال شده در تاريخ 04-02-2014 در ساعت 04:07 AM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0