اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
ته چین قالبی تک نفره
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
Like Tree4Likes
  • 4 Post By MR-엠

موضوع: ته چین قالبی تک نفره

  1. MR-엠 آواتار ها
    MR-엠
    معاون کل انجمن
    http://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,411
    35,081
    100
    35,081 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,059
    تشکر شده 3,385 بار در 1,236 ارسال
    Ghamgin

    ته چین قالبی تک نفره

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    پیشنهاد می کنم اول این [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ] رو ببینید بعد با هم تصاویر رو مرور کنیم .

    ابتدا قالب رو چرب کنید .

    همونطوریکه قبلا هم توضیح دادم ترجیحا از قالب سیلیکونی استفاده کنید چون خیلی راحت جدا میشه.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    نصف قالب رو با مخلوط برنج پر کرده و با پشت قاشق فشار بدین .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    مخلوط مرغ و پسته و بادام و زرشک رو روی برنج بریزید .


    نکته
    برای زیبایی کار حتما مواد رو در وسط ته چین قرار بدین و اجازه ندین مواد در محیط بیرونی قالب قرار بگیره .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    دوباره مخلوط برنج رو ریخته و خوب با پشت قاشق فشار بدین .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    سپس قالب رو داخل مکرو بذارید و با قدرت 60 درجه روشن کنید و بهش زمان بدین . با توجه به اینکه قالبمون کوچیک تر هست پس مدت زمان کمتر خواهد بود
    ( برای من 15 دقیقه زمان برد ).

    نکته
    حتما مطالب مربوط به ته چین قالبی با مکرو رو مطالعه کنید

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    ببینید به چه راحتی ته چین از قالب جدا شده ...

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    سپس روی قالب ظرفی قرار داده و بعد قالب رو از روی ته چین برمی داریم.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    و بعد با قلمو کره آب شده و زعفران رو به آرامی روی ته چین می مالیم .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    روی سه پایه بلند و در مکروویو قرار میدیم. بعد از دکمه گریل استفاده می کنیم و مدت زمان هم با توجه به دستگاه شما تا زمانیکه روی ته چین طلایی بشه.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    ته چین در این مرحله روغن پس می ده که موقع سرو این روغن رو روی ته چین بریزید .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    بعد با زرشک تفت داده شده و خلال پسته تزیین کنید .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]


    منبع:baharsite.com
    mh2012, Mary, mahdie and 1 others like this.
    تو را میخـــــواهـــــم... ولـــــے
    حـــــق نـــــدارم سراغـــــت را بگـــــیرم...

    قوڸ داده ام...

    قوڸ داده ام دیگـــــر هیچــــــــــے نگویـــــم...


    بزرگـــــ شـــــوم...صـــــبورے کنــــــــــم...


    باخـــــاطراتتــــــــــ شــــــــــاد باشـــــم...


    وهیچـــــوقتــــــــــ سراغــــــــــت را نگـــــیرم...


    مڹ چشمانــــــــــم رابه روے زندگے بســــــــــته ام..

    4 کاربر مقابل از MR-엠 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. mahdie,Mary,mh2012,Roja
    #1 ارسال شده در تاريخ 04-06-2014 در ساعت 02:50 PM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0