اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
ته چین قالبی تک نفره
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
Like Tree4Likes
  • 4 Post By MR-엠

موضوع: ته چین قالبی تک نفره

  1. MR-엠 آواتار ها
    MR-엠
    معاون کل انجمن
    http://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,398
    35,081
    100
    35,081 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,059
    تشکر شده 3,381 بار در 1,232 ارسال
    Ghamgin

    ته چین قالبی تک نفره

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    پیشنهاد می کنم اول این [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ] رو ببینید بعد با هم تصاویر رو مرور کنیم .

    ابتدا قالب رو چرب کنید .

    همونطوریکه قبلا هم توضیح دادم ترجیحا از قالب سیلیکونی استفاده کنید چون خیلی راحت جدا میشه.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    نصف قالب رو با مخلوط برنج پر کرده و با پشت قاشق فشار بدین .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    مخلوط مرغ و پسته و بادام و زرشک رو روی برنج بریزید .


    نکته
    برای زیبایی کار حتما مواد رو در وسط ته چین قرار بدین و اجازه ندین مواد در محیط بیرونی قالب قرار بگیره .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    دوباره مخلوط برنج رو ریخته و خوب با پشت قاشق فشار بدین .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    سپس قالب رو داخل مکرو بذارید و با قدرت 60 درجه روشن کنید و بهش زمان بدین . با توجه به اینکه قالبمون کوچیک تر هست پس مدت زمان کمتر خواهد بود
    ( برای من 15 دقیقه زمان برد ).

    نکته
    حتما مطالب مربوط به ته چین قالبی با مکرو رو مطالعه کنید

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    ببینید به چه راحتی ته چین از قالب جدا شده ...

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    سپس روی قالب ظرفی قرار داده و بعد قالب رو از روی ته چین برمی داریم.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    و بعد با قلمو کره آب شده و زعفران رو به آرامی روی ته چین می مالیم .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    روی سه پایه بلند و در مکروویو قرار میدیم. بعد از دکمه گریل استفاده می کنیم و مدت زمان هم با توجه به دستگاه شما تا زمانیکه روی ته چین طلایی بشه.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    ته چین در این مرحله روغن پس می ده که موقع سرو این روغن رو روی ته چین بریزید .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    بعد با زرشک تفت داده شده و خلال پسته تزیین کنید .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]


    منبع:baharsite.com
    mh2012, Mary, mahdie and 1 others like this.
    نــــــــــــــــپُرسْ اَز نَبْــــــــــــوٌدَنَـمْ



    ایــــــــــْـنْ رِوزْهٰا


    خــــــــــُـودَم


    هـــــــمْ بِـه طــــــَ ــــــرْزِ عَـجِــــــــــیبْی


    مــــــــــــزاحِـم


    ِخُــــــــــوْدَمْ

    هًــــــــــــــــسْتَم


    4 کاربر مقابل از MR-엠 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. mahdie,Mary,mh2012,Roja
    #1 ارسال شده در تاريخ 04-06-2014 در ساعت 02:50 PM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0