اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
نکاتی مهم درمورد قهوه و دم کردن آن
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
Like Tree2Likes
  • 2 Post By MR-엠

موضوع: نکاتی مهم درمورد قهوه و دم کردن آن

  1. MR-엠 آواتار ها
    MR-엠
    معاون کل انجمن
    http://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,398
    35,081
    100
    35,081 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,059
    تشکر شده 3,381 بار در 1,232 ارسال
    Ghamgin

    نکاتی مهم درمورد قهوه و دم کردن آن

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    قهوه، از میوه درختی به همین نام به دست می آید.
    پس از برداشت محصول و طی مراحلی چون خشك كردن، جداسازی غلاف، تفت ( یا اصطلاحا بو ) دادن، تركیدن دانه، و... خلاصه فرآوری محصول، در دو نوع كلی «عربیكا» و «روبوستا» به بازار عرضه میشود كه اولی گران، مرغوب و معطر است و دومی ارزان، پر كافئین و تلخ.


    1 - قهوه را به صورت دانه یا آسیاب نگه می دارند، اما هر دو شكلش ( بخصوص اگر دانه های حساس به گرما و رطوبت « عربیكا » باشند )، حتما باید در ظروف بدون درز، تاریك و خنك نگهداری شود تا كیفیت، مزه و عطر آن از بین نرود.

    2 - روش های آماده سازی قهوه همانند اسامی آن متفاوت است، اما معروفترین آن، « اسپرسو » یا دم كردن به شیوه سریع ایتالیایی است.
    در این روش، آب داغ و تحت فشار را با دستگاه قهوه ساز از روی پودر آسیاب شده یا كوبیده شده قهوه میگذرانند تا قهوه دم بكشد.

    3 - برای جلوگیری از تلخی نباید اجازه داد قهوه بجوشد.
    قهوه دم كرده را نیز زمان كمی می توان در كنار اجاق یا درون ظرف مخصوص، گرم نگاه داشت.
    پس از آن مزه، عطر و كیفیتش از بین می رود و معمولا آن را استفاده یا مجددا گرم نمی كنند.

    4 - اختلاط قهوه دم كرده به شیوه اسپرسو با مواد دیگر، انواعی از قهوه اسپرسو را پدید می آورد.
    وقتی می گویید « یك فنجان اسپرسو » یعنی فقط قهوه خالی و دم كشیده به روش اسپرسو می خواهید،
    اما « كافی لاته » یا كافه لاته، تشكیل شده از لایه های قهوه غلیظ اسپرسو در پایین، سپس شیر داغ و زیاد با لایه ای دیگر از كف شیر روی آن؛
    « موكا » اسپرسو است با لایه هایی از شكلات مایع موكا، شیر و خامه ( كرِم زده شده )؛
    « كاپوچینو » اسپرسو با كمی شیر داغ و لایه ای از كف شیر است كه گرد كاكائو یا ادویه جاتی مثل دارچین هم روی كف آن می باشند؛
    « آمریكانو »، اسپرسو است با مقدار زیادی آب داغ برای رقیق كردن قهوه و....

    5 - روش دیگر برای تهیه قهوه، شیوه دیرساز فرانسوی است كه با روندی آرام، به قهوه ای تلخ مزه و سیاهرنگ می رسد و معمولا آن را با شیر سرو می كنند.
    قهوه فرانسوی همان طور كه دیرتر به دست می آید، دیرتر هم خاصیتش را از دست می دهد.
    پس می توان برای مدت بیشتری ( حتی چند ساعت ) از آن استفاده كرد.

    6 - قهوه یونانی، قهوه ترك، شیرقهوه، ماكیاتو، آیس كافی و... با طعم ادویه جاتی چون هل، وانیل، جوزهندی، دارچین و مانند اینها نیز از انواع دیگر قهوه است كه هر كدام طرز تهیه، مزه، بو، مواد، مقادیر و شیوه مصرف متفاوتی دارد.


    منبع:beytoote.com
    Mary و mahdie پسندیده اند.
    نــــــــــــــــپُرسْ اَز نَبْــــــــــــوٌدَنَـمْ



    ایــــــــــْـنْ رِوزْهٰا


    خــــــــــُـودَم


    هـــــــمْ بِـه طــــــَ ــــــرْزِ عَـجِــــــــــیبْی


    مــــــــــــزاحِـم


    ِخُــــــــــوْدَمْ

    هًــــــــــــــــسْتَم


    2 کاربر مقابل از MR-엠 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. mahdie,Mary
    #1 ارسال شده در تاريخ 04-07-2014 در ساعت 11:00 PM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0