اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
کوکوی میگو
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
Like Tree3Likes
  • 3 Post By MR-엠

موضوع: کوکوی میگو

  1. MR-엠 آواتار ها
    MR-엠
    معاون کل انجمن
    http://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,398
    35,081
    100
    35,081 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,059
    تشکر شده 3,381 بار در 1,232 ارسال
    Ghamgin

    کوکوی میگو

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    موادلازم :
    میگوی چرخ شده 5 ق غ ( حدود 80 گرم )
    تخم مرغ 3 عدد
    بکینگ پودر 1 ق چ سرخالی
    پودر زیره 1 ق چ
    نمک و فلفل قرمز
    زعفران آب شده 1 ق س ( می تونید بجای زعفران از زردچوبه هم استفاده کنید)
    طبع میگو ، سرد هست.
    اضافه کردن زیره و زعفران طبع آن را معتدل و عطر و بوی کوکو را چند برابر می کند.


    طرز تهیه :
    میگوهایتان را تمیز کرده و بشویید.
    من از میگوی ریز جنوبی در این کوکو استفاده کردم .


    در صورتی که به بوی میگو حساسین، میتونین از قبل چند ساعت اونو مزه دار کنید .


    و در غذاساز میکس و یا با چرخ گوشت، چرخ کنید .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    تخم مرغ هایتان را افزوده و مخلوط کنید ....

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    سپس نمک، فلفل، پودر زیره و بکینگ پودر را اضافه کنید ...

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    و در نهایت زعفران آب شده و حسابی هم بزنید .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    در یک تابه کوچک مقداری روغن ریخته و اجازه دهید داغ شود.
    مایه کوکو را در آن ریخته و سطح آن را صاف کنید.


    درب تابه را گذاشته و حرارت را خیلی کم کنید تا به آرامی بپزد.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    وقتی یک طرفش پخت اونو برگردونید تا سمت دیگرش هم بپزه.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    این هم بافت داخلی کوکومون ....

    خیلی شبیه کیکه، نه ؟؟؟!!!
    نوش جان .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    منبع:baharsite.com


    mh2012, mahdie and Roja like this.
    نــــــــــــــــپُرسْ اَز نَبْــــــــــــوٌدَنَـمْ



    ایــــــــــْـنْ رِوزْهٰا


    خــــــــــُـودَم


    هـــــــمْ بِـه طــــــَ ــــــرْزِ عَـجِــــــــــیبْی


    مــــــــــــزاحِـم


    ِخُــــــــــوْدَمْ

    هًــــــــــــــــسْتَم


    3 کاربر مقابل از MR-엠 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. mahdie,mh2012,Roja
    #1 ارسال شده در تاريخ 04-08-2014 در ساعت 10:14 PM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0