اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
پای سیب زمینی با بادمجان و قارچ
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
Like Tree3Likes
  • 3 Post By MR-엠

موضوع: پای سیب زمینی با بادمجان و قارچ

  1. MR-엠 آواتار ها
    MR-엠
    معاون کل انجمن
    http://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,398
    35,081
    100
    35,081 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,059
    تشکر شده 3,381 بار در 1,232 ارسال
    Ghamgin

    پای سیب زمینی با بادمجان و قارچ

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
    مواد لازم :
    سیب زمینی 1 کیلو
    تخم مرغ 2 عدد
    پودر سیر 1 ق م
    زردچوبه 1 ق م
    نمک و فلفل به مقدار لازم
    مواد لازم برای رویه :
    قارچ 200 گرم
    بادمجان متوسط 3 عدد
    زرشک 1 ق س ( بستگی به ذائقه می تونید کمتر یا بیشتر کنید )
    زردچوبه 1 ق م
    پیاز سرخ شده 1 ق س پر
    نمک و فلفل به مقدار لازم
    پنیر پیتزا در صورت تمایل
    روغن جهت سرخ شدن به مقدار لازم
    سس گوجه جهت سرو

    طرز تهیه :

    برای تهیه رویه مواد ابتدا قارچ رو مثل تصویر برش داده و با 1 ق س آبلیمو تفت می دیم.
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    بادمجان رو مثل تصویر، مکعبهای یک سانتی برش داده و با کمی روغن تفت می دیم .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    بعد نمک و فلفل و زردچوبه و پیاز سرخ شده رو اضافه می کنیم.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    بعد قارچ تفت داده شده و زرشک رو اضافه می کنیم .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    مواد رویه آماده شد .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    سیب زمینی رو پخته و با پوره کن کاملا له می کنیم .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    بعد تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر رو اضافه کرده و کاملا مخلوط می کنیم .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    بعد با یک قاشق از مواد برداشته و در قالب مورد نظر ریخته و صاف می کنیم .


    نکته
    قالب استفاده شده کف جدا شو هست و برای این نوع پای ها بسیار مناسب.
    پس حتما سعی کنید قالب رو چرب کنید و از قالب های کف جدا شو استفاده کنید.


    درصورتیکه این قالب رو دارید مقدار مواد رو نصف کنید چون تعداد زیادی پای سیب زمینی بهتون خواهد داد.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    سپس از مواد قارچ و بادمجان روی سیب زمینی می ریزیم .


    نکته
    درصورت تمایل می تونید کمی هم پنیر پیتزا بر روی مواد بریزید.


    سپس قالب رو در فر از قبل گرم شده با دمای 180 بمدت تقریبی 20 دقیقه قرار می دیم
    .
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    ولی ممکنه بعضی از دوستان این قالب رو نداشته باشن.
    پس برای این مورد می تونید این مواد رو دقیقا به کیک سیب زمینی تبدیل کرده و از قالب کمربندی استفاده نمایید.


    برای این منظور نصف مواد سیب زمینی رو در قالب بریزید و با پشت قاشق صاف کنید.


    نکته
    حتما قالب رو خوب چرب کنید .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    بعد مواد قارچ و بادمجان رو بریزید و با پشت قاشق صاف کنید .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    بعد بقیه مواد سیب زمینی رو روش بریزید و با پشت قاشق خوب صاف کنید.


    سپس قالب رو در فر از قبل گرم شده با دمای 180 بمدت تقریبی 45 دقیقه قرار می دیم.


    بعد از پخت قالب رو برمی گردونیم و با پوره سیب زمینی و ماسوره شکوفه گلهای خوشگلی روش می زنیم
    ( البته این امر برای ما موثر نشد چون سریع تر از این حرفا خورده شد ).


    نکته
    اگه نگران برگشت مواد از قالب هستید می تونید از کف قالب کمربندی برای سرو استفاده کنید.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    درصورتیکه فر ندارید و می خواید این غذای خوشمزه رو درست کنید.
    مواد سیب زمینی رو نصف کرده و در ماهیتابه ای که کمی روغن ریخته اید، بریزید.
    بعد روش مواد قارچ و بادمجان و عد دوباره مواد سیب زمینی.
    بهتره در ماهیتابه دوطرفه درست کنید که بتونید براحتی برگردونید.
    حتی میشه برشهای کوچیک برنید و بعد برگردونید .


    این هم از پای سیب زمینی خوشمزه ...


    سس گوجه تند یادتون نره ...

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]


    منبع:baharsite.com
    Mary, mahdie and Roja like this.
    نــــــــــــــــپُرسْ اَز نَبْــــــــــــوٌدَنَـمْ



    ایــــــــــْـنْ رِوزْهٰا


    خــــــــــُـودَم


    هـــــــمْ بِـه طــــــَ ــــــرْزِ عَـجِــــــــــیبْی


    مــــــــــــزاحِـم


    ِخُــــــــــوْدَمْ

    هًــــــــــــــــسْتَم


    3 کاربر مقابل از MR-엠 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. mahdie,Mary,Roja
    #1 ارسال شده در تاريخ 04-25-2014 در ساعت 04:25 AM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0