اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
مرصع پلو یا جواهر پلو
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
Like Tree3Likes
  • 3 Post By MR-엠

موضوع: مرصع پلو یا جواهر پلو

  1. MR-엠 آواتار ها
    MR-엠
    معاون کل انجمن
    http://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,398
    35,081
    100
    35,081 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,059
    تشکر شده 3,381 بار در 1,232 ارسال
    Ghamgin

    مرصع پلو یا جواهر پلو

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
    یکی از غذاهای اصیل ایرانی مرصع پلو هست که در مراسم و میهمانی های رسمی استفاده می شه.
    بدلیل استفاده از خشکبار و آجیلهای رنگی به جواهر پلو هم معروف شده است .

    مواد لازم برای ۵ نفر :
    برنج ۳ پیمانه ( هر پیمانه در اینجا ۲۰۰ گرم هست )
    مرغ ۷۵۰ گرم یا نصف مرغ کامل
    کشمش سه چهارم پیمانه
    زرشک یک و نیم پیمانه
    خلال بادام یک پیمانه
    خلال پسته یک پیمانه
    خلال پرتقال یا نارنج یک و نیم پیمانه
    زعفران ۱ قاشق چایخوری
    شکر ۲ قاشق غذاخوری
    پیاز ۱ عدد
    نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم
    طرز تهیه :
    ابتدا برنج رو چند ساعت با نمک خیس می کنیم .

    مرغ رو با پیاز و زعفران و نمک و فلفل و ۳ لیوان آب میذاریم بپزه.
    ( برای از بین بردن بوی مرغ می تونید از مخلفات دیگه ای هم استفاده کنید از جمله فلفل دلمه ای یا کرفس و ... )

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    بعد از پخت استخوانهای مرغ رو جدا کرده و مطابق سلیقه تون اونو خرد کنید.
    بعضی ها دوست دارن کاملا ریش ریش بشه و بعضی ها دوست دارن بصورت تیکه های بزرگ مرغ رو وسط پلو بذارن
    ( البته برای مجالس معمولا تیکه های مرغ رو بزرگتر در نظر می گیرن ) .


    در نهایت بعد از پخت مرغ بایستی اندازه نصف لیوان آب مرغ بمونه .


    آب مرغ رو صاف کنید و با کمی زعفران دم کرده و ۳ قاشق روغن مایع مخلوط کنید و فعلا کنار بذارید تا بموقع استفاده بشه .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    کشمش رو با کمی کره یا روغن مایع تفت بدین .


    نکته
    زرشک و کشمش رو خیلی تفت ندین چون سریع می سوزه و یا اینکه رنگش سیاه می شه.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    زرشک رو بشویید بعد به همین ترتیب با کمی روغن تفت بدین.
    موقع تفت دادن ۲ قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    برنج رو آبکش کنید .


    ته قابلمه روغن بریزید و بعد از گذاشتن نان ( برای ته دیگ خوشمزه ) یک سوم از برنج رو داخل قابلمه بریزید .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    بعد تیکه های مرغ رو بچینید .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    یک سوم برنج رو مجددا روی مرغها بریزید .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    نصف خلال بادام و خلال پرتقال های شیرین شده ( [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ] ) رو روی برنج می ریزیم .


    نکته
    می توانید برای شیرین کردن خلال پرتقال از این روش هم استفاده کنید :

    برای از بین بردن تلخی خلال ها ، اونا رو ۳ بار داخل آبجوش می ریزیم و اجازه می دیم هر دفعه یک ربع روی حرارت بمونه .می تونید یکی رو مزه کنید و ببینید که آیا تلخی اون رفته یا نه .
    بعد دو سه قاشق روغن توی ماهیتابه می ریزیم و خلالها رو یه کم تفت می دیم سپس بسته به ذائقه خودمون توش شکر می ریزیم و مخلوط می کنیم .


    نکته
    اگه دوست دارید خلال بادام نرم باشه می تونید بذارید کمی با آب سرد خیس بخوره
    ( من اینکارو انجام نمی دم چون خلال بادام رو به این صورت بیشتر دوست دارم ) .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
    یک سوم نهایی برنج رو توی قابلمه می ریزیم.
    بعد قابلمه رو روی شعله پخش کن با حرارت کم قرار می دیم .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    بعد از یک ربع مخلوط آب مرغ و زعفران رو روی برنج پخش کرده و اجازه می دیم که پلو دم بکشه .


    نکته
    بخاطر این نصف لیوان مخلوط آب مرغ و زعفران ، بهتره برنج رو کمی زنده برداریم تا پلو شفته نشه .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    و اما تزیین مرصع پلو ، قشنگی مرصع پلو به همین تزیینشه .


    ابتدا دو سه کفگیر از روی برنج رو که به گل پلو معروفه بر می داریم و با زعفران آبکرده مخلوط می کنیم .


    سپس زرشک و کشمش و خلال پرتقال و خلال بادام رو نصف کرده و داخل قابلمه می ریزیم و به آرامی مخلوط می کنیم .


    بعد پلو رو داخل دیس ریخته و مرغها رو لابلای پلو قرار می دیم و پلوی زعفرانی رو روی اون می ریزیم و در نهایت با بقیه زرشک و کشمش و خلال پرتقال و خلال بادام و خلال پسته تزیین می کنیم.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]


    منبع:baharsite.com
    mh2012, mahdie and Roja like this.
    نــــــــــــــــپُرسْ اَز نَبْــــــــــــوٌدَنَـمْ



    ایــــــــــْـنْ رِوزْهٰا


    خــــــــــُـودَم


    هـــــــمْ بِـه طــــــَ ــــــرْزِ عَـجِــــــــــیبْی


    مــــــــــــزاحِـم


    ِخُــــــــــوْدَمْ

    هًــــــــــــــــسْتَم


    2 کاربر مقابل از MR-엠 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. mh2012,Roja
    #1 ارسال شده در تاريخ 05-27-2014 در ساعت 09:47 PM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0