اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
مرصع پلو یا جواهر پلو
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
Like Tree3Likes
  • 3 Post By MR-엠

موضوع: مرصع پلو یا جواهر پلو

  1. MR-엠 آواتار ها
    MR-엠
    معاون کل انجمن
    http://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,411
    35,081
    100
    35,081 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,059
    تشکر شده 3,385 بار در 1,236 ارسال
    Ghamgin

    مرصع پلو یا جواهر پلو

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
    یکی از غذاهای اصیل ایرانی مرصع پلو هست که در مراسم و میهمانی های رسمی استفاده می شه.
    بدلیل استفاده از خشکبار و آجیلهای رنگی به جواهر پلو هم معروف شده است .

    مواد لازم برای ۵ نفر :
    برنج ۳ پیمانه ( هر پیمانه در اینجا ۲۰۰ گرم هست )
    مرغ ۷۵۰ گرم یا نصف مرغ کامل
    کشمش سه چهارم پیمانه
    زرشک یک و نیم پیمانه
    خلال بادام یک پیمانه
    خلال پسته یک پیمانه
    خلال پرتقال یا نارنج یک و نیم پیمانه
    زعفران ۱ قاشق چایخوری
    شکر ۲ قاشق غذاخوری
    پیاز ۱ عدد
    نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم
    طرز تهیه :
    ابتدا برنج رو چند ساعت با نمک خیس می کنیم .

    مرغ رو با پیاز و زعفران و نمک و فلفل و ۳ لیوان آب میذاریم بپزه.
    ( برای از بین بردن بوی مرغ می تونید از مخلفات دیگه ای هم استفاده کنید از جمله فلفل دلمه ای یا کرفس و ... )

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    بعد از پخت استخوانهای مرغ رو جدا کرده و مطابق سلیقه تون اونو خرد کنید.
    بعضی ها دوست دارن کاملا ریش ریش بشه و بعضی ها دوست دارن بصورت تیکه های بزرگ مرغ رو وسط پلو بذارن
    ( البته برای مجالس معمولا تیکه های مرغ رو بزرگتر در نظر می گیرن ) .


    در نهایت بعد از پخت مرغ بایستی اندازه نصف لیوان آب مرغ بمونه .


    آب مرغ رو صاف کنید و با کمی زعفران دم کرده و ۳ قاشق روغن مایع مخلوط کنید و فعلا کنار بذارید تا بموقع استفاده بشه .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    کشمش رو با کمی کره یا روغن مایع تفت بدین .


    نکته
    زرشک و کشمش رو خیلی تفت ندین چون سریع می سوزه و یا اینکه رنگش سیاه می شه.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    زرشک رو بشویید بعد به همین ترتیب با کمی روغن تفت بدین.
    موقع تفت دادن ۲ قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    برنج رو آبکش کنید .


    ته قابلمه روغن بریزید و بعد از گذاشتن نان ( برای ته دیگ خوشمزه ) یک سوم از برنج رو داخل قابلمه بریزید .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    بعد تیکه های مرغ رو بچینید .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    یک سوم برنج رو مجددا روی مرغها بریزید .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    نصف خلال بادام و خلال پرتقال های شیرین شده ( [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ] ) رو روی برنج می ریزیم .


    نکته
    می توانید برای شیرین کردن خلال پرتقال از این روش هم استفاده کنید :

    برای از بین بردن تلخی خلال ها ، اونا رو ۳ بار داخل آبجوش می ریزیم و اجازه می دیم هر دفعه یک ربع روی حرارت بمونه .می تونید یکی رو مزه کنید و ببینید که آیا تلخی اون رفته یا نه .
    بعد دو سه قاشق روغن توی ماهیتابه می ریزیم و خلالها رو یه کم تفت می دیم سپس بسته به ذائقه خودمون توش شکر می ریزیم و مخلوط می کنیم .


    نکته
    اگه دوست دارید خلال بادام نرم باشه می تونید بذارید کمی با آب سرد خیس بخوره
    ( من اینکارو انجام نمی دم چون خلال بادام رو به این صورت بیشتر دوست دارم ) .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
    یک سوم نهایی برنج رو توی قابلمه می ریزیم.
    بعد قابلمه رو روی شعله پخش کن با حرارت کم قرار می دیم .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    بعد از یک ربع مخلوط آب مرغ و زعفران رو روی برنج پخش کرده و اجازه می دیم که پلو دم بکشه .


    نکته
    بخاطر این نصف لیوان مخلوط آب مرغ و زعفران ، بهتره برنج رو کمی زنده برداریم تا پلو شفته نشه .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    و اما تزیین مرصع پلو ، قشنگی مرصع پلو به همین تزیینشه .


    ابتدا دو سه کفگیر از روی برنج رو که به گل پلو معروفه بر می داریم و با زعفران آبکرده مخلوط می کنیم .


    سپس زرشک و کشمش و خلال پرتقال و خلال بادام رو نصف کرده و داخل قابلمه می ریزیم و به آرامی مخلوط می کنیم .


    بعد پلو رو داخل دیس ریخته و مرغها رو لابلای پلو قرار می دیم و پلوی زعفرانی رو روی اون می ریزیم و در نهایت با بقیه زرشک و کشمش و خلال پرتقال و خلال بادام و خلال پسته تزیین می کنیم.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]


    منبع:baharsite.com
    mh2012, mahdie and Roja like this.
    تو را میخـــــواهـــــم... ولـــــے
    حـــــق نـــــدارم سراغـــــت را بگـــــیرم...

    قوڸ داده ام...

    قوڸ داده ام دیگـــــر هیچــــــــــے نگویـــــم...


    بزرگـــــ شـــــوم...صـــــبورے کنــــــــــم...


    باخـــــاطراتتــــــــــ شــــــــــاد باشـــــم...


    وهیچـــــوقتــــــــــ سراغــــــــــت را نگـــــیرم...


    مڹ چشمانــــــــــم رابه روے زندگے بســــــــــته ام..

    2 کاربر مقابل از MR-엠 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. mh2012,Roja
    #1 ارسال شده در تاريخ 05-27-2014 در ساعت 09:47 PM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0