اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
اشکنه ی رب انار
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
Like Tree2Likes
  • 2 Post By MR-엠

موضوع: اشکنه ی رب انار

  1. MR-엠 آواتار ها
    MR-엠
    معاون کل انجمن
    http://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,415
    35,081
    100
    35,081 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,059
    تشکر شده 3,385 بار در 1,236 ارسال
    Ghamgin

    اشکنه ی رب انار

    مناسب برای: ۳ نفر
    زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
    مدت زمان انتظار: ۳۰ دقیقه

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    مواد لازم
    پیاز ۱ عدد
    شنبلیله ۱ قاشق غذاخوری (خشک)
    سیب زمینی ۱ عدد
    نمک به میزان لازم
    فلفل به میزان لازم
    تخم مرغ ۳ عدد
    آب ۲ پیمانه
    آرد ۱ قاشق غذاخوری
    زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
    روغن ۴ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه
    ۱- ابتدا پیاز را خرد کرده و در قابلمه با روغن سرخ می کنیم.

    ۲- زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کرده و تفت می دهیم و آرد را ذره ذره اضافه می کنیم و هم می زنیم تا گلوله نشه، سپس سبزی را با مواد تفت داده و به آن آب می افزاییم.

    ۳- سیب زمینی ها را نگینی خرد کرده و جداگانه با روغن تفت می دهیم، بعد داخل قابلمه در حال جوش می ریزیم.

    ۴- یک عدد تخم مرغ را هم زده به مواد اضافه کرده و حرارت را ملایم می کنیم.

    ۵- بعد رب انار را اضافه کرده می گذاریم چند جوش بزند و رنگ آن شفاف شود.

    ۶- دو عدد تخم مرغ دیگر را به صورت درسته در داخل قابلمه می شکنیم و هم نمی زنیم تا تخم مرغ ها بسته شوند.

    ۷- می توان این غذا را با نان سنگک، سبزی خوردن و ترشی سرو کرد.

    نکات
    اگر دوست ندارید تخم مرغ به صورت درسته در غذایتان مشخص باشد همه را با هم زده و اضافه کنید و مدام هم بزنید تا یک تکه نشود.

    بهتر است سیب زمینی ها را بعد از تفت دادن در مقداری زعفران آب کرده بغلانیم و بعد به غذا اضافه کنیم.

    اگر دوست دارید اشکنه شما سفت باشد مقدار بیشتری آرد و سیب زمینی به غذا اضافه کنید.

    منبع: mihanfal.com

    mh2012 و Roja پسندیده اند.
    تو را میخـــــواهـــــم... ولـــــے
    حـــــق نـــــدارم سراغـــــت را بگـــــیرم...

    قوڸ داده ام...

    قوڸ داده ام دیگـــــر هیچــــــــــے نگویـــــم...


    بزرگـــــ شـــــوم...صـــــبورے کنــــــــــم...


    باخـــــاطراتتــــــــــ شــــــــــاد باشـــــم...


    وهیچـــــوقتــــــــــ سراغــــــــــت را نگـــــیرم...


    مڹ چشمانــــــــــم رابه روے زندگے بســــــــــته ام..

    2 کاربر مقابل از MR-엠 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. mh2012,Roja
    #1 ارسال شده در تاريخ 06-06-2014 در ساعت 09:53 PM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0