اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
اشکنه ی رب انار
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
Like Tree2Likes
  • 2 Post By MR-엠

موضوع: اشکنه ی رب انار

  1. MR-엠 آواتار ها
    MR-엠
    معاون کل انجمن
    http://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,399
    35,081
    100
    35,081 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,059
    تشکر شده 3,381 بار در 1,232 ارسال
    Ghamgin

    اشکنه ی رب انار

    مناسب برای: ۳ نفر
    زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
    مدت زمان انتظار: ۳۰ دقیقه

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    مواد لازم
    پیاز ۱ عدد
    شنبلیله ۱ قاشق غذاخوری (خشک)
    سیب زمینی ۱ عدد
    نمک به میزان لازم
    فلفل به میزان لازم
    تخم مرغ ۳ عدد
    آب ۲ پیمانه
    آرد ۱ قاشق غذاخوری
    زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
    روغن ۴ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه
    ۱- ابتدا پیاز را خرد کرده و در قابلمه با روغن سرخ می کنیم.

    ۲- زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کرده و تفت می دهیم و آرد را ذره ذره اضافه می کنیم و هم می زنیم تا گلوله نشه، سپس سبزی را با مواد تفت داده و به آن آب می افزاییم.

    ۳- سیب زمینی ها را نگینی خرد کرده و جداگانه با روغن تفت می دهیم، بعد داخل قابلمه در حال جوش می ریزیم.

    ۴- یک عدد تخم مرغ را هم زده به مواد اضافه کرده و حرارت را ملایم می کنیم.

    ۵- بعد رب انار را اضافه کرده می گذاریم چند جوش بزند و رنگ آن شفاف شود.

    ۶- دو عدد تخم مرغ دیگر را به صورت درسته در داخل قابلمه می شکنیم و هم نمی زنیم تا تخم مرغ ها بسته شوند.

    ۷- می توان این غذا را با نان سنگک، سبزی خوردن و ترشی سرو کرد.

    نکات
    اگر دوست ندارید تخم مرغ به صورت درسته در غذایتان مشخص باشد همه را با هم زده و اضافه کنید و مدام هم بزنید تا یک تکه نشود.

    بهتر است سیب زمینی ها را بعد از تفت دادن در مقداری زعفران آب کرده بغلانیم و بعد به غذا اضافه کنیم.

    اگر دوست دارید اشکنه شما سفت باشد مقدار بیشتری آرد و سیب زمینی به غذا اضافه کنید.

    منبع: mihanfal.com

    mh2012 و Roja پسندیده اند.
    نــــــــــــــــپُرسْ اَز نَبْــــــــــــوٌدَنَـمْ



    ایــــــــــْـنْ رِوزْهٰا


    خــــــــــُـودَم


    هـــــــمْ بِـه طــــــَ ــــــرْزِ عَـجِــــــــــیبْی


    مــــــــــــزاحِـم


    ِخُــــــــــوْدَمْ

    هًــــــــــــــــسْتَم


    2 کاربر مقابل از MR-엠 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. mh2012,Roja
    #1 ارسال شده در تاريخ 06-06-2014 در ساعت 09:53 PM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0