اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
پلو برگ مو
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
Like Tree2Likes
  • 2 Post By MR-엠

موضوع: پلو برگ مو

  1. MR-엠 آواتار ها
    MR-엠
    معاون کل انجمن
    http://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,398
    35,081
    100
    35,081 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,059
    تشکر شده 3,381 بار در 1,232 ارسال
    Ghamgin

    پلو برگ مو

    مناسب برای: ۴ نفر

    زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه

    مدت زمان انتظار: ۱ ساعت
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]


    مواد لازم
    برنج ۳ پیمانه
    مرغ نیم کیلو (بدون استخوان)
    پیاز ۱ عدد
    سس سویا ۱ قاشق غذاخوری
    خردل ۱ قاشق چایخوری (پودر)
    لیمو عمانی ۱ قاشق سوپخوری (پودر شده و به صورت گرده)
    نمک به میزان لازم
    فلفل به میزان لازم
    زردچوبه به میزان لازم
    زعفران به میزان لازم
    روغن به میزان لازم


    طرز تهیه

    ۱- ابتدا پس از شستن مرغ ها، مرغ آن را به تکه های کوچک تقسیم کنید.


    ۲- پیاز را خرد کنید و روی مرغ بریزید.


    ۳- پودر لیمو عمانی، پودر خردل و سویا، سس و نمک و زعفران را به مرغ اضافه کنید و ۱ ساعت در یخچال قرار دهید.


    ۴- برگ موها را شسته و خرد کنید و در یک قابلمه برای چند دقیقه بپزید و بعد آبکش کنید.


    ۵- برنج را به روش کته یا آبکش آماده کنید و برگ مو ها را با پلو مخلوط کرده و دم بیندازید.


    ۶- مرغ ها را در ظرفی جدا سرخ کنید و پس از آماده شدن پلو روی آن قرار دهید.


    نکات

    پودر خردل را از عطاری ها می توانید تهیه کنید.


    به جای مرغ از ماهیچه گوسفندی هم می توانید استفاده کنید.


    اضافه کردن گرد غوره به جای گرد لیمو غذا را خوشمزه تر می کند.



    منبع: mihanfal.com



    mh2012 و Roja پسندیده اند.
    نــــــــــــــــپُرسْ اَز نَبْــــــــــــوٌدَنَـمْ



    ایــــــــــْـنْ رِوزْهٰا


    خــــــــــُـودَم


    هـــــــمْ بِـه طــــــَ ــــــرْزِ عَـجِــــــــــیبْی


    مــــــــــــزاحِـم


    ِخُــــــــــوْدَمْ

    هًــــــــــــــــسْتَم


    2 کاربر مقابل از MR-엠 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. mh2012,Roja
    #1 ارسال شده در تاريخ 06-07-2014 در ساعت 01:00 AM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0