اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
مرغ مجلسی
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
Like Tree4Likes
  • 4 Post By MR-엠

موضوع: مرغ مجلسی

  1. MR-엠 آواتار ها
    MR-엠
    معاون کل انجمن
    http://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,398
    35,081
    100
    35,081 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,059
    تشکر شده 3,381 بار در 1,232 ارسال
    Ghamgin

    مرغ مجلسی

    يه مرغ با مزه كلاسيك، وقتي كه پخته ميشه و در مراحل آخر كار همه از بوي خوبي كه توي خونه پيچيده تعريف مي كنند و مي پرسند به به! امروز غذا چي داريم؟

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    مواد لازم
    مرغ: به ميزان لازم (من 9 تيكه گذاشتم)
    پياز: 1 عدد درشت
    فلفل دلمه اي: يك عدد كوچك
    زعفران آب كرده غليظ: 5 ق س
    فلفل سياه، نمك، زردچوبه: ميزان لازم
    آب: 1 ليوان
    آبليمو: 1 ق س
    گلاب: 1 ق غ سرخالي
    عصاره مرغ: 1 حبه
    نخودفرنگي، هويج، ذرت: در صورت دلخواه
    رب گوجه فرنگي: 1 ق س
    روغن: كمي


    طرز تهيه:

    مرغ ها را داخل قابلمه مي چينيم، ابتدا سينه در رديف زير و ران در رديف بالايي، سپس لابه لاي مرغ ها زعفران میریزیم.
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    سپس برشهای هویج ( در صورت تمایل )و پياز خرد شده خلالي...

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    نمک...

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    زردچوبه و فلفل سیاه...

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    و در لايه رويي به ترتيب زعفران، نمك، فلفل، زردچوبه، پياز، فلفل دلمه اي را مي ريزيم .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    سپس در صورت دلخواه (كه من پيشنهاد مي كنم حتما اضافه كنيد) عصاره مرغ را با دست خرد كنيد و روي مرغ ها بريزيد، و حدود 2 ق س هم روغن اضافه كنيد.


    بعد يك ليوان آب را كامل داخل قابلمه مي ريزيم.


    در قابلمه را ببنديد و شعله گاز را خيلي كم كنيد.
    و اجازه بدهيد تا مرغ آب بيندازد و با يك ليوان آبي كه اضافه كرده ايم كاملا بپزد.
    حدود يك و نيم ساعت طول مي كشد.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    در اين مرحله مرغ*ها كاملا پخته اند، پس از قابلمه خارج مي كنيم و آب مرغ را از صافي رد مي كنيم.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    داخل ظرفي كمي روغن ريخته و رب را اضافه كرده و كمي تفت مي دهيم.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    سپس آب مرغ رو اضافه مي كنيم و هم مي زنيم، سپس آبليمو و در نهايت گلاب رو اضافه مي كنيم.
    و اجازه مي دهيم كه كمي بجوشد و مزه و بوي گلاب به خورد سس برود.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    مرغ ها را داخل تابه چيده و سرخ مي كنيم.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    سپس اگر دوست داشتيد، آب مرغ را به مرغ هاي سرخ شده اضافه كنيد و بگذاريد چند دقيقه(بين 10 تا 15 دقيقه با شعله كم) در آب مرغ قل بزنه تا طعم سس به داخل بافت مرغ ها نفوذ كنه.


    يك ربع آخر نخودفرنگي و ذرت را با كمي آب و آب مرغ مي پزيم و كنار مي گذاريم.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    خوب حالا مرغ خوشمزه با طعم و بوي مرغ هاي رستوران آماده است.

    نوش جان.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]




    منبع:baharsite.com
    mh2012, neatit, mahdie and 1 others like this.
    نــــــــــــــــپُرسْ اَز نَبْــــــــــــوٌدَنَـمْ



    ایــــــــــْـنْ رِوزْهٰا


    خــــــــــُـودَم


    هـــــــمْ بِـه طــــــَ ــــــرْزِ عَـجِــــــــــیبْی


    مــــــــــــزاحِـم


    ِخُــــــــــوْدَمْ

    هًــــــــــــــــسْتَم


    4 کاربر مقابل از MR-엠 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. mahdie,mh2012,neatit,Roja
    #1 ارسال شده در تاريخ 06-30-2014 در ساعت 01:42 AM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0