اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
اسنک گوشت و بادمجان
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
Like Tree4Likes
  • 4 Post By MR-엠

موضوع: اسنک گوشت و بادمجان

  1. MR-엠 آواتار ها
    MR-엠
    معاون کل انجمن
    http://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,415
    35,081
    100
    35,081 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,059
    تشکر شده 3,385 بار در 1,236 ارسال
    Ghamgin

    اسنک گوشت و بادمجان

    این اسنک یه غذای سبک برای افطار محسوب میشه.
    تازه یه خوبی که داره اینه که می تونید از قبل آماده کرده و برای سحر هم میل کنید.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    مواد لازم:
    خمیر هزارلا
    گوشت چرخ کرده 250 گرم
    بادمجان متوسط 3 عدد
    سیر 3 حبه
    پیاز سرخ شده 1 ق س
    رب گوجه فرنگی 1 ق س
    زردچوبه 1 ق م
    نمک و فلفل به مقدار لازم
    مواد لازم جهت رومال :
    زرده تخم مرغ 1 عدد
    روغن مایع 1 ق س
    نمک یک پنس
    طرز تهیه :
    بادمجان رو مطابق تصویر به قطعات 1 سانت برش داده و با کمی روغن تفت بدین .
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    سیر رو پوست کنده و رنده کنید.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    سپس به بادمجان تفت داده شده، اضافه کرده و مجدد کمی تفت بدین.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    گوشت چرخ کرده و پیاز سرخ شده رو تفت بدین تا رنگ گوشت عوض بشه .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    سپس نمک و فلفل و زردچوبه و رب رو اضافه کرده و کمی تفت بدین.


    و در آخر بادمجان و سیر رو اضافه کرده و مواد رو مخلوط کنید.


    مواد داخل اسنک آماده هست .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    خمیر هزارلا رو با خمیربر به ابعاد مورد نظر برش بدین.


    نکته
    مواد داخل اسنک برای 2 الی 3 بسته خمیر مورد استفاده قرار می گیره .


    نکته
    اگه بخواید اسنک های کوچیک درست کنید میشه این خمیرو به 12 قسمت برش بدین و اگه اسنک بزرگ مدنظرتونه 8 قسمت برش بدین .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    مواد رو در یک طرف خمیر قرار بدین.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    دو طرف خمیرو با آب کمی مرطوب کنید تا لبه ها راحت تر بهم بچسبن
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]


    خمیرو روی مواد برگردونید

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    زرده و روغن و نمک رو با هم مخلوط کرده و با قلمو روی خمیر بمالید

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    داخل سینی کاغذ روغنی قرار داده و اسنک ها رو داخل اون چیده و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار بدین تا سطح اسنک ها طلایی بشه .


    خاصیت این خمیر اینه که بعد از پخت ورقه ای شده و بخاطر همین خیلی سبک و خوشمزه هست .


    نوش جان ...

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]



    منبع:baharsite.com
    mh2012, neatit, mahdie and 1 others like this.
    تو را میخـــــواهـــــم... ولـــــے
    حـــــق نـــــدارم سراغـــــت را بگـــــیرم...

    قوڸ داده ام...

    قوڸ داده ام دیگـــــر هیچــــــــــے نگویـــــم...


    بزرگـــــ شـــــوم...صـــــبورے کنــــــــــم...


    باخـــــاطراتتــــــــــ شــــــــــاد باشـــــم...


    وهیچـــــوقتــــــــــ سراغــــــــــت را نگـــــیرم...


    مڹ چشمانــــــــــم رابه روے زندگے بســــــــــته ام..

    4 کاربر مقابل از MR-엠 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. mahdie,mh2012,neatit,Roja
    #1 ارسال شده در تاريخ 06-30-2014 در ساعت 01:44 AM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0