اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
اسنک گوشت و بادمجان
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
Like Tree4Likes
  • 4 Post By MR-엠

موضوع: اسنک گوشت و بادمجان

  1. MR-엠 آواتار ها
    MR-엠
    معاون کل انجمن
    http://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,398
    35,081
    100
    35,081 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,059
    تشکر شده 3,381 بار در 1,232 ارسال
    Ghamgin

    اسنک گوشت و بادمجان

    این اسنک یه غذای سبک برای افطار محسوب میشه.
    تازه یه خوبی که داره اینه که می تونید از قبل آماده کرده و برای سحر هم میل کنید.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    مواد لازم:
    خمیر هزارلا
    گوشت چرخ کرده 250 گرم
    بادمجان متوسط 3 عدد
    سیر 3 حبه
    پیاز سرخ شده 1 ق س
    رب گوجه فرنگی 1 ق س
    زردچوبه 1 ق م
    نمک و فلفل به مقدار لازم
    مواد لازم جهت رومال :
    زرده تخم مرغ 1 عدد
    روغن مایع 1 ق س
    نمک یک پنس
    طرز تهیه :
    بادمجان رو مطابق تصویر به قطعات 1 سانت برش داده و با کمی روغن تفت بدین .
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    سیر رو پوست کنده و رنده کنید.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    سپس به بادمجان تفت داده شده، اضافه کرده و مجدد کمی تفت بدین.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    گوشت چرخ کرده و پیاز سرخ شده رو تفت بدین تا رنگ گوشت عوض بشه .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    سپس نمک و فلفل و زردچوبه و رب رو اضافه کرده و کمی تفت بدین.


    و در آخر بادمجان و سیر رو اضافه کرده و مواد رو مخلوط کنید.


    مواد داخل اسنک آماده هست .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    خمیر هزارلا رو با خمیربر به ابعاد مورد نظر برش بدین.


    نکته
    مواد داخل اسنک برای 2 الی 3 بسته خمیر مورد استفاده قرار می گیره .


    نکته
    اگه بخواید اسنک های کوچیک درست کنید میشه این خمیرو به 12 قسمت برش بدین و اگه اسنک بزرگ مدنظرتونه 8 قسمت برش بدین .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    مواد رو در یک طرف خمیر قرار بدین.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    دو طرف خمیرو با آب کمی مرطوب کنید تا لبه ها راحت تر بهم بچسبن
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]


    خمیرو روی مواد برگردونید

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    زرده و روغن و نمک رو با هم مخلوط کرده و با قلمو روی خمیر بمالید

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    داخل سینی کاغذ روغنی قرار داده و اسنک ها رو داخل اون چیده و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار بدین تا سطح اسنک ها طلایی بشه .


    خاصیت این خمیر اینه که بعد از پخت ورقه ای شده و بخاطر همین خیلی سبک و خوشمزه هست .


    نوش جان ...

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]



    منبع:baharsite.com
    mh2012, neatit, mahdie and 1 others like this.
    نــــــــــــــــپُرسْ اَز نَبْــــــــــــوٌدَنَـمْ



    ایــــــــــْـنْ رِوزْهٰا


    خــــــــــُـودَم


    هـــــــمْ بِـه طــــــَ ــــــرْزِ عَـجِــــــــــیبْی


    مــــــــــــزاحِـم


    ِخُــــــــــوْدَمْ

    هًــــــــــــــــسْتَم


    4 کاربر مقابل از MR-엠 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. mahdie,mh2012,neatit,Roja
    #1 ارسال شده در تاريخ 06-30-2014 در ساعت 01:44 AM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0