اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
آش رشته
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2
Like Tree5Likes
  • 2 Post By MR-엠
  • 3 Post By MR-엠

موضوع: آش رشته

  1. MR-엠 آواتار ها
    MR-엠
    معاون کل انجمن
    http://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,398
    35,081
    100
    35,081 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,059
    تشکر شده 3,381 بار در 1,232 ارسال
    Ghamgin

    آش رشته

    مواد لازم
    نخود 1 پیمانه
    لوبیا چیتی 1 پیمانه
    عدس 1 پیمانه
    سبزی پاک کرده 500 گرم (شامل اسفناج یا برگ چغتدر - تره - جعفری - شوید - گشنیز)
    رشته آش 250 گرم
    کشک به مقدار دلخواه
    پیاز4-5 عدد درشت
    سیر حدود 2بوته
    نعناع خشک به مقدار دلخواه
    نمک
    فلفل سیاه
    روغن

    طرز تهیه:
    حبوبات رو حتما از قبل خیس کنید.


    داخل قابلمه آب ریخته و سبزی خرد شده رو اضافه میکنیم تا آب به جوش بیاد.

    نکته
    من از 100 گرم ساقه سیر فریز شده و 400 گرم سبزی آش استفاده کردم.
    ساقه سیر تازه به خوشمزه شدن و خوش عطر شده آش خیلی کمک میکنه.
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    لوبیا چیتی و نخود رو جداگانه کاملا بپزید.


    بعد از این که کمی سبزی پخت ( حدود 15 دقیقه) نخود و لوبیا چیتی پخته شده و عدسی که چند ساعت قبل خیس خرده را اضافه کنید و اجازه بدین حدود نیم ساعت با حرارت ملایم بجوشه تا عدس هم پخته بشه ولی وا نره.


    نکته
    میتونید به جای لوبیا چیتی از لوبیا قرمز یا نصف نصف از هر دو استفاده کنید.
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    این هم نسبت حبوبات و سبزی به همدیگه.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    در این فاصله 2 تا پیاز درشت رو خلالی خرد کرده و با مقداری روغن و شعله کم تفت میدیم تا بپزه و شیشه ای و سبک بشه.
    (مثل تصویر زیر)
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    بعد 2 قاشق چایخوری پر زردچوبه به پیاز اضافه کنید و کمی تفت بدین و شعله رو خاموش کنید.
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    حالا پیاز رو همراه روغنش به آش اضافه کنید تا داخل آش هم کمی بپزه و زردچوبه اون باعث خوشرنگ شدن آش بشه.
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    د این مرحله یه بوته سیر رو خلال کنید و به صورت خام به آش اضافه کنید.
    این کار به خوشمزه شدن آش فوق العاده کمک میکنه.


    در این مرحله نمک و فلفل سیاه آش رو هم اضافه کنید.


    نکته
    در ریختن نمک زیاده روی نکنید چون رشته و کشک هم معمولا شور هستند.
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    حدود 7-8 دقیقه دیگه بجوشه.
    (میبینید چه خوشرنگ شده)

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    رشته آش رو تقریبا به 3 قسمت خرد کنید و با آش اضافه کنید


    نکته
    رشته آش رو نه خیلی ریز خرد کنید که داخل آش خمیر بشه نه خیلی درشت که موقع میل کردن از قاشق خیلی آویزون بشه.
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    این هم تناسب اجزاء آش نسبت به همدیگه.
    میبینید که رشته متناسب با حبوبات هست.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    اجازه میدیم آش بجوشه تا رشته ها نرم بشن و هم میزنیم تا آش ته نگیره.
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    این هم بعد از گدشت 4-5 دقیقه که رشته ها کمی نرم شدن.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    ادامه دارد...

    mh2012 و mahdie پسندیده اند.
    نــــــــــــــــپُرسْ اَز نَبْــــــــــــوٌدَنَـمْ



    ایــــــــــْـنْ رِوزْهٰا


    خــــــــــُـودَم


    هـــــــمْ بِـه طــــــَ ــــــرْزِ عَـجِــــــــــیبْی


    مــــــــــــزاحِـم


    ِخُــــــــــوْدَمْ

    هًــــــــــــــــسْتَم


    2 کاربر مقابل از MR-엠 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. mahdie,mh2012
    #1 ارسال شده در تاريخ 07-24-2014 در ساعت 06:56 PM

  2. MR-엠 آواتار ها
    MR-엠
    معاون کل انجمن
    http://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,398
    35,081
    100
    35,081 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,059
    تشکر شده 3,381 بار در 1,232 ارسال
    Ghamgin
    و این جا هم رشته ها کاملا نرم شدن.


    نکته


    در این مرحله اگه احساس کردید که آب آش زیاد هست 2 قاشق غذاخوری سرپر آرد رو به یک لیوان آب سرد اضافه کنید و کاملا حل کنید و به آش اضافه کنید تا غلیط بشه و از حالت آبکی بودن دربیاد و اگه احساس کردید آب آش کم شده کمی آب جوش اضافه کنید.

    در قابلمه رو ببندید و با شعله کم اجازه بدین آش حدود 10 دقیقه جا بیفته.
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    در آخر حدود 2 قاشق غذاخوری نعناع خشک رو روی آش بپاشید و در قابلمه رو بذارید و اجازه بدین 5-6 دقیقه به همین حالت بمونه.
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    این هم آش آماده شده ...
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    آش رو داخل ظرف کشیده و اجازه بدین کمی رویه ببنده و بعد تزئین کنید.
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    آش رو با کشک ساده و زعفرونی , نعناع داغ , پیاز داغ فراوان و در صورت دلخواه سیر داغ تزئین کنید.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]




    منبع:baharsite.com
    mh2012, mahdie and Roja like this.
    نــــــــــــــــپُرسْ اَز نَبْــــــــــــوٌدَنَـمْ



    ایــــــــــْـنْ رِوزْهٰا


    خــــــــــُـودَم


    هـــــــمْ بِـه طــــــَ ــــــرْزِ عَـجِــــــــــیبْی


    مــــــــــــزاحِـم


    ِخُــــــــــوْدَمْ

    هًــــــــــــــــسْتَم


    2 کاربر مقابل از MR-엠 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. mh2012,Roja
    #2 ارسال شده در تاريخ 07-24-2014 در ساعت 07:02 PM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0