اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
کیک خرما و گردو
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
Like Tree2Likes
  • 2 Post By MR-엠

موضوع: کیک خرما و گردو

  1. MR-엠 آواتار ها
    MR-엠
    معاون کل انجمن
    http://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,398
    35,081
    100
    35,081 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,059
    تشکر شده 3,381 بار در 1,232 ارسال
    Ghamgin

    کیک خرما و گردو

    اگه شما هم عاشق طعم خرما و گردو و عطر هل و دارچین هستید با ما با این کیک بسیار خوشمزه همراه شوید...
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
    مواد لازم:
    آرد 280 گرم
    کره 160 گرم
    شکر 100 گرم
    تخم مرغ بزرگ 2 عدد
    خرما هسته گرفته 300 گرم
    دارچین یک چهارم ق چ
    بکینگ پودر 1 ق س
    هل 1 ق چ
    آب یک پیمانه (250 میلی لیتر)
    گردو نگینی 1 پیمانه
    طرز تهیه:
    خرما و آب را با هم مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم تا خرما نرم شوند.و با پشت چنگال خرما را کامل در آب له می کنیم تا آب رو به خودش جذب کنه.
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
    کره و شکر را با همزن برقی میزنیم تا پوک شود.
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
    سپس تخم مرغ را دانه دانه اضافه و با همزن هر کدام را حدود 2 دقیقه میزنیم تا جذب گردند.
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
    دارچین و هل را اضافه و در حد مخلوط شدن میزنیم.
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
    سپس خرما را اضافه و در حد مخلوط شدن میزنیم.
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
    آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط و سه بار الک میکنیم و با لیسک داخل مواد فولد میکنیم.
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
    در آخر گردو خرد شده را اضافه میکنیم. چون مواد کیک سفت هست نیاز نیست گردو را با آرد مخلوط کنیم.
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
    میتوان از نصف پیمانه گردو خرد شده و از نصف پیمانه شکلات چیپسی مقاوم به حرارت استفاده کرد.
    کف قالب 25 سانتی کاغذ روغنی میاندازیم و دیواره های قالب را با روغن جامد چرب میکنیم و در فر از قبل گرم شده با 180 درجه به مدت یک ساعت میپزیم.
    حتما کیک را با تستر چک کنید که کاملا پخته باشه . همانطور که در عکس هم مشاهده میکنید روی کیک کاملا طلایی میشه و نیاز به گریل هم نداره.
    سعی کنید تا 40 دقیقه در فر رو باز نکنید.
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
    بوی دارچین و عطر هل فضای خونه رو گرفته... بفرمایید.
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    منبع:
    baharsite.com
    mh2012 و Roja پسندیده اند.
    نــــــــــــــــپُرسْ اَز نَبْــــــــــــوٌدَنَـمْ



    ایــــــــــْـنْ رِوزْهٰا


    خــــــــــُـودَم


    هـــــــمْ بِـه طــــــَ ــــــرْزِ عَـجِــــــــــیبْی


    مــــــــــــزاحِـم


    ِخُــــــــــوْدَمْ

    هًــــــــــــــــسْتَم


    2 کاربر مقابل از MR-엠 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. mh2012,Roja
    #1 ارسال شده در تاريخ 08-02-2014 در ساعت 12:21 PM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0