اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
کیک میوه ای کلاسیک
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
Like Tree2Likes
  • 2 Post By MR-엠

موضوع: کیک میوه ای کلاسیک

  1. MR-엠 آواتار ها
    MR-엠
    معاون کل انجمن
    http://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,398
    35,081
    100
    35,081 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,059
    تشکر شده 3,381 بار در 1,232 ارسال
    Ghamgin

    کیک میوه ای کلاسیک




    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    ​زمان آماده کردن :
    20 دقیقه


    مواد لازم :
    سفیده تخم مرغ 1 عدد
    شکر 50 گرم
    انگور سیاه یک دسته ی کوچک
    برگ بو مقدار کافی
    کیک میوه گرد 20 سانتی متری
    نارنگی 1 تا 2 عدد
    انجیر تازه رسیده 1 تا 2 عدد
    کامکوات چند عدد
    فیسالیس چند عدد
    روبان قرمز یا طلایی 65 سانتی


    مواد لازم برای خامه ی روی کیک :
    سفیده ی تخم مرغ 2 عدد
    شکر قنادی 175 گرم


    طرز تهیه :
    به آرامی سفیده ی تخم مرغ را در یک کاسه ی کم عمق زده و شکر را روی یک سینی یا صفحه ی پخت بپاشید.

    انگور و برگ های بو را داخل سفیده ی تخم مرغ فرو برده یا از قلمو استفاده نمایید.

    اضافی آن را تکان داده و با شکر بپوشانید.

    برای حداقل 10 دقیقه کنار بگذارید تا خشک شود، زمان ایده آل 30 دقیقه است.

    زمانی که برای تزیین کیک آماده بودید خامه ی روی آن را درست کنید.

    یک کاسه ی بزرگ را روی یک قابلمه آب در حال جوش بگذارید.

    اطمینان پیدا کنید که ته کاسه با آب برخوردی نداشته باشد.

    سفیده های تخم مرغ و شکر را داخل کاسه ریخته و برای 5 تا 7 دقیقه هم بزنید تا زمانی که یک خامه ی غلیظ و شفاف ایجاد شود.

    زمانی که در حال هم زدن هستید هر چند دقیقه با استفاده از کاردک دور کاسه را تمیز کنید.

    خامه را روی کیک ریخته و با یک چاقوی لبه تخت، آن را روی کیک پهن کنید.

    نارنگی، انجیر، و کامکوات ها را نصف کرده و سپس به همراه فیسالیس روی سطح کیک خامه ای قرار دهید.

    یک روبان دور پایه ی کیک بسته و تا زمان رسیدن مهمان ها کیک را در جایی خنک (اما نه در فریزر) قرار دهید.


    منبع: beytoote.com
    mh2012 و Roja پسندیده اند.
    نــــــــــــــــپُرسْ اَز نَبْــــــــــــوٌدَنَـمْ



    ایــــــــــْـنْ رِوزْهٰا


    خــــــــــُـودَم


    هـــــــمْ بِـه طــــــَ ــــــرْزِ عَـجِــــــــــیبْی


    مــــــــــــزاحِـم


    ِخُــــــــــوْدَمْ

    هًــــــــــــــــسْتَم


    2 کاربر مقابل از MR-엠 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. mh2012,Roja
    #1 ارسال شده در تاريخ 08-02-2014 در ساعت 12:24 PM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0