اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
ته چین لوبیا سبز
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
Like Tree2Likes
  • 2 Post By MR-엠

موضوع: ته چین لوبیا سبز

  1. MR-엠 آواتار ها
    MR-엠
    معاون کل انجمن
    http://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,398
    35,081
    100
    35,081 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,059
    تشکر شده 3,381 بار در 1,232 ارسال
    Ghamgin

    ته چین لوبیا سبز

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    زمان تهیه: 10 دقیقه
    زمان پخت: 15 دقیقه

    مواد لازم برای 4 نفر :
    برنج 3 لیوان
    سینه مرغ پخته 300 گرم
    تخم مرغ 4 عدد
    ماست کم چرب یک لیوان
    لوبیا سبز 1.5 لیوان
    مرزه و ترخون یک لیوان
    پیاز متوسط یک عدد
    روغن کانولا 3 قاشق غذاخوری
    زرشک یک لیوان
    زعفران دم کرده به میزان لازم
    نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم



    طرز تهیه :

    1. لوبیا سبز را بشویید، خشک و سپس خرد کنید.

    2. در تابه متوسطی، پیاز را در دو قاشق غذاخوری روغن زیتون تفت دهید تا سبک شوند.
    سپس لوبیا سبز را اضافه کنید.

    3. سینه ای مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و به تابه بیفزایید.
    دو دقیقه تفت دهید. سپس زرشک را بیفزایید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید.
    در این مرحله نمک، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه کنید.
    چند دقیقه هم بزنید و سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

    4. یک قابلمه متوسط را تا نیمه از آب پرکنید و روی شعله زیاد بگذارید تا بجوشد.
    برنج را که از دو ساعت پیش خیس کرده اید، درون اب جوش بریزید.
    پس از اینکه کمی نرم شد، آن را آبکش کنید.

    5. برنج را درون کاسه بزرگی بریزید.
    ماست، تخم مرغ و زعفران را اضافه کنید و هم بزنید.

    6. یک تابه بزرگ و نچسب که در هم داشته باشد انتخاب کنید.
    یک قاشق غذاخوری روغن بریزید و نصف برنج را اضافه کنید.
    سپس مایه گوشت و لوبیا را پهن کنید و دوباره بقیه برنج را بیفزایید.
    سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته شود.

    7. می توانید این غذا را هم در فر هم تهیه کنید.
    در فر باید با کاغذ آلومینیوم روی غذا را بپوشانید و چند سوراخ در آن ایجاد کنید.
    در ضمن، ظرف غذا با کف فر فاصله داشته باشد و از حرارت دوطرفه استفاده نشود.

    8.
    برای خوش طعم تر شدن ته چین به آن کمی گلاب اضافه کنید تا عطر منحصر به فردی پیدا کند.



    منبع: beytoote.com



    mh2012 و Roja پسندیده اند.
    نــــــــــــــــپُرسْ اَز نَبْــــــــــــوٌدَنَـمْ



    ایــــــــــْـنْ رِوزْهٰا


    خــــــــــُـودَم


    هـــــــمْ بِـه طــــــَ ــــــرْزِ عَـجِــــــــــیبْی


    مــــــــــــزاحِـم


    ِخُــــــــــوْدَمْ

    هًــــــــــــــــسْتَم


    2 کاربر مقابل از MR-엠 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. mh2012,Roja
    #1 ارسال شده در تاريخ 08-02-2014 در ساعت 12:26 PM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0