اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
سس سفید
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
Like Tree1Likes
  • 1 Post By MR-엠

موضوع: سس سفید

  1. MR-엠 آواتار ها
    MR-엠
    معاون کل انجمن
    http://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,398
    35,081
    100
    35,081 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,059
    تشکر شده 3,381 بار در 1,232 ارسال
    Ghamgin

    سس سفید

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ][برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    سس سفید یه سس اصیل فرانسویه که پایه خیلی از سس های دیگه ست و در خیلی از غذاها مثل لازانیا، انواع گراتن و ....کاربرد داره و سس بسیار خوش طعمیه.
    اصل این سس به این ترتیب هست که ارد رو با کره تفت میدن و شیر ولرم رو کم کم به ارد اضافه میکنن و حرارت میدن تا به غلظت برسه و ادویه ها رو به اون اضافه میکنن اما ممکنه در این روش در چند دفعه اول تهیه، شما دچار مشکل بشین و اردتون گلوله گلوله بشه ممکنه !!!!!
    اما تو این روشی که الان میخوام توضیح بدم کار خیلی راحت تر هست ولی صد در صد تضمین میکنم که کاملا به همون خوشمزگی میشه.

    مواد لازم:
    شیر 2 لیوان
    ارد سفید 2 قاشق سوپخوری 30 گرم
    کره 2 قاشق سوپخوری
    نمک , فلفل سیاه و جوز هندی به مقدار لازم

    طرز تهیه

    نکته

    همیشه به ازای 1 لیوان شیر، 1 قاشق سوپخوری ارد اضافه میکنیم.

    نکته
    همیشه در سس سفید مقدار ارد و کره با هم مساویه .

    پس به این ترتیب شما میتونید هر اندازه ای که تمایل دارین مقدار سس رو افزایش بدین.

    ابتدا ارد رو به شیر اضافه کنید.
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    و با ویسک خوب هم بزنید تا ارد کاملا در شیر حل بشه و هیچ گلوله ای از ارد داخل شیر باقی نمونه.
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    بعد روی شعله ملایم گاز بذارین و کم کم هم بزنید تا شیر بجوشه و به غلظت برسه.

    نکته
    حتما کناره های ظرف رو هم داخل شیر هم بزنید تا سس کناره های ظرف خشک نشه.
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    این زمان تقریبا حدود 5 تا 10 دقیقه طول میکشه.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
    غلظت سس در شکل زیر مشخصه.

    نکته
    این سس بعد از خاموش شدن شعله، سفت تر هم خواهد شد.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
    وقتی سس غلیظ شد، کره، نمک، فلفل رو بریزید و یه مقدار خیلی کم از جوزهندی رو هم داخلش رنده کنید و مخلوط کنید و سس رو از روی شعله بردارید.
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    سس اماده ست.
    غلظت نهایی رو میتونید در تصویر زیر هم ببینید.


    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]


    منبع: baharsite.com

    mh2012 این را میپسندد.
    نــــــــــــــــپُرسْ اَز نَبْــــــــــــوٌدَنَـمْ



    ایــــــــــْـنْ رِوزْهٰا


    خــــــــــُـودَم


    هـــــــمْ بِـه طــــــَ ــــــرْزِ عَـجِــــــــــیبْی


    مــــــــــــزاحِـم


    ِخُــــــــــوْدَمْ

    هًــــــــــــــــسْتَم


    کاربر مقابل از MR-엠 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است: mh2012
    #1 ارسال شده در تاريخ 09-20-2014 در ساعت 05:25 PM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0