اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
ماهی بخارپز
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
Like Tree1Likes
  • 1 Post By MR-엠

موضوع: ماهی بخارپز

  1. MR-엠 آواتار ها
    MR-엠
    معاون کل انجمن
    http://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,392
    35,081
    100
    35,081 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,058
    تشکر شده 3,371 بار در 1,222 ارسال
    Ghamgin

    ماهی بخارپز

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    مواد لازم:

    فيله ماهي (ترجيحا بچه شير)
    میزان لازم
    پياز کوچک
    تعداد دلخواه
    ليمو
    يک عدد
    فلفل دلمه رنگي
    نصف فلفل
    خيار شور مقدار لازم
    سبزي خوردن مقدار کافی
    گوجه فرنگي يک عدد
    قارچ میزان لازم
    پودر پياز و نمک و زعفران به مقدار لازم
    فلفل در صورت تمايل

    طرز تهيه:


    ماهي را بعد از خشک کردن با دستمال در يک ظرف با يکي از پيازها که خلال باريک شده و نصف ليمو و کمي پودر پياز و در صورت تمايل مقدار بسيار کمي پودر سير به مدت يک ساعت با در بسته نگه ميداريم.

    سپس پياز دوم را در يک ظرف چدني يا تفلون خرد کرده و ماهي را از طرفي که پوست دارد روي آن قرار ميدهيم

    سپس کمي نمک و پودر پياز و کمي زعفران در صورت تمايل فلفل ترجيحا سياه روي آن ميپاشيم و در ظرف را گذاشته و با حرارت بسيار کم به حال خود ميگذاريم تا رنگ پيازها تغيير کند و ماهي بپزد.

    سپس نصف ديگر ليمو را روي ماهي ميريزيم وقارچ ها را کنار ظرف گذاشته و دوباره در ظرف را ميگذاريم تا قارچ کمي نرم شود.

    در آخر ماهي و قارچ فوق العاده خوشمزه را در بشقاب ميکشيم و با سبزيجات تازه و خوشرنگ و کم کالري تزيين ميکنيم.

    نوش جان!
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    منبع:beytoote.com
    mh2012 این را میپسندد.
    مرسیـــــــــ که یادمــــــــــ دادیــــــــن


    جــــــــــــــــــز خودمــــــــــــــــ


    کســــــــــــــــــی به دادمــــــــــــــ نمیرسه
    کاربر مقابل از MR-엠 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است: mh2012
    #1 ارسال شده در تاريخ 12-03-2014 در ساعت 10:45 PM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0