اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
انچیلادای چندلایه - نیومکزیکو
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
Like Tree3Likes
  • 3 Post By MR-엠

موضوع: انچیلادای چندلایه - نیومکزیکو

  1. MR-엠 آواتار ها
    MR-엠
    معاون کل انجمن
    http://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,398
    35,081
    100
    35,081 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,059
    تشکر شده 3,381 بار در 1,232 ارسال
    Ghamgin

    انچیلادای چندلایه - نیومکزیکو

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    زمان پخت 30 دقیقه
    مناسب برای 4 نفر
    با درست کردن این دستور پخت مکزیکی ساده، سریع و خوشمزه، دوستان و اطرافیانتان را شگفت زده کنید.

    اِنچیلادا
    نوعی غذای مکزیکی است که با نان رول شده و سس فلفل قرمز تهیه میشود و در آن مواد متنوعی از جمله گوشت، پنیر، لوبیا، سیبزمینی، سبزیجات و غذاهای دریایی استفاده میشود.

    مواد لازم :
    نان ترتیلای مکزیکی یا نان پیتا : 12 عدد

    گوشت چرخ کرده : 700 گرم

    پیاز ریز خردشده : 1/4 پیاز بزرگ

    فلفل قرمز خردشده : 1/2 پیمانه

    آرد : 2 قاشق غذاخوری

    کاهو و پنیر : به مقدار لازم

    طرز تهیه :
    داخل یک تابهٔ مناسب، مقدار کمی روغن میریزیم و گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز خردشده، نمک و فلفل تفت میدهیم.

    گوشت را از تابه خارج میکنیم ولی مقداری از آب گوشت را که در تابه میماند رها میکنیم.

    آرد و پودر فلفل قرمز را در تابه با آبِ گوشت مخلوط میکنیم تا مخلوط رب مانندی به دست آید.

    سه پیمانه آب به آن اضافه کرده و روی حرارت میگذاریم و به صورت یکنواخت هم میزنیم.

    وقتی سس غلیظ شد، حرارت را کم میکنیم.

    ترتیلاها را در سس میپزیم تا نرم شوند، سپس آنها از سس خارج کرده و ترتیلاها را در سس میپزیم تا نرم شوند، سپس آنها از سس خارج کرده و در بشقاب میگذاریم.

    روی هر ترتیلا را با گوشت و پنیر می پوشانیم و ترتیلای دیگری روی آن میگذاریم.

    میتوانید این کار را ادامه دهید تا به ارتفاع دلخواهتان برسید.

    در نهایت، سطح آخرین ترتیلا را با سس گوجه فرنگی، پنیر رندهشده و کاهوی ریز خردشده میپوشانیم.


    خب چندتا موردو بگم:
    ما کاهو نداشتیم برای همین روش کاهویی دیده نمیشه

    بعد اینکه از اونجایی که بابای من نمیتونه غذای تند بخوره ما فلفل قرمزشو کمتر ریختیم

    مورد دیگه اینکه به خاطر علاقه به پنیر تو غذاها من پنیرشو تو هرلایه ریختم

    برای پنیر یه بار از پنیر خامه ای استفاده کردم
    بعد یه بار دیگه که درست کردیم با پنیر پیتزا درستش کردیم
    طعم غذاش با پنیر خامه ای بهتر بود

    اینم مورد آخر من بعد این که لایه لایه درست کردم و مواد رو ریختم گذاشتم 5 دقیقه تو توستر بعد نوش جون کردیمش
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
    mh2012, mahdie and Roja like this.
    نــــــــــــــــپُرسْ اَز نَبْــــــــــــوٌدَنَـمْ



    ایــــــــــْـنْ رِوزْهٰا


    خــــــــــُـودَم


    هـــــــمْ بِـه طــــــَ ــــــرْزِ عَـجِــــــــــیبْی


    مــــــــــــزاحِـم


    ِخُــــــــــوْدَمْ

    هًــــــــــــــــسْتَم


    2 کاربر مقابل از MR-엠 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. mh2012,Roja
    #1 ارسال شده در تاريخ 02-17-2015 در ساعت 09:24 PM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0