اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
پیراشکی گوشت بخارپز
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
Like Tree4Likes
  • 4 Post By MR-엠

موضوع: پیراشکی گوشت بخارپز

  1. MR-엠 آواتار ها
    MR-엠
    معاون کل انجمن
    http://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,392
    35,081
    100
    35,081 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,058
    تشکر شده 3,371 بار در 1,222 ارسال
    Ghamgin

    پیراشکی گوشت بخارپز

    اگر تو سریالای کره ای دیده باشین به نوع پیراشکی سفید رنگ معمولا از بازارشون میخرن، میخورن
    من همیشه دوست داشتم امتحانش کنم [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
    بالاخره تو یه برنامه ی آشپزی دستورشو پیدا کردم
    این غذا یه نوع پیراشکی ژاپنیه
    البته کره ای ها فک میکنم توش خمیر لوبیا یا یه همچین چیزی میریزن


    مواد لازم برای خمیر

    آرد گندم 1.5 لیوان
    مخمر فوری ۱ قاشق چایخوری
    نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
    آب ۲/۳ لیوان
    بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری
    پودر قند ۲ قاشق چایخوری
    روغن ۱ قاشق غذاخوری

    مواد لازم داخل پیراشکی

    گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
    پودر زنجبیل ۱/۲ قاشق چایخوری
    سیر ۱ حبه
    پیازچه ۵ عدد
    سرکه سفید ۱ قاشق غذاخوری
    سس سویا ۲ قاشق چایخوری
    کنجد و نمک و فلفل به مقدار لازم
    تو مقدار نمک دقت کنید چون داخل خمیر هم نمک استفاده میشه... پیشنهاد میکنم خیلی خیلی کم نمک بریزین یا حذفش کنین کلا

    طرز تهیه
    ۱- داخل کاسه ای آرد، بکینگ پودر، مخمر، نمک و پودر قند را مخلوط کنید

    ۲- سپس آب را کم کم اضافه کنید تا به شکل خمیر شود، روغن را اضافه کنید و 5 دقیقه خمیر را با دست به آرامی ورز دهید

    دقت کنید که خمیر در این مرحله کمی چسبنده است.

    ۳- پس از ورز دادن با دست خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید قرار دهید، روی ظرف حوله ای مرطوب قرار دهید و به مدت 1 – 2 ساعت در جای گرمی بگذارید تا حجم خمیر 2 برابر شود.

    خمیر در ابتدا کمی چسبنده است اما پس از مدت زمان و افزایش حجم نرم خواهد شد.

    من گذاشتمش لای پتو بعد گذاشتم کنار بخاری

    عکس خمیر خودمو براتون میزارم که ببینین چجوریه
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    ۴- پیازچه ها را خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید سپس گوشت چرخ کرده، سیر خرد شده، پودر زنجبیل، سس سویا، سرکه، نمک و فلفل را اضافه کنید

    اگر تندی زنجبیل رو دوست ندارین میزانشو کم کنین


    ۵- و با دست ورز دهید تا مایه گوشت یکدست شود.

    ۶- خمیر را پس از مدت زمان لازم به 5 قسمت مساوی تقسیم و کف دست تان گرد کنید

    یه نکته:

    اگر مث ما تو خونه ترجیح میدین پیراشکی هاتون کوچیک تر باشه که راحتتر بشه خوردشون سعی کنید چونه هایی که از خمیرتون برمیدارین کوچیکتر باشه
    چون بعد پخت دوباره پف میکنه و بزرگ میشه
    من نمیدونستم و پیراشکی هام بزرگ شد... باید همه رو اندازه اون کوچیکه تو عکس قبل از پخت درست میکردم تا بعد از پخت اندازه اش درست دربیاد برامون


    ۷- خمیرها را 10 دقیقه به حال خود رها کنید تا استراحت کنند سپس هر خمیر را با وردنه پهن کنید

    ۸- مواد رو داخلش بریزید و اطراف هر خمیر را جمع کنید و به شکل گرد حالت دهید.

    ۹- خمیرها را روی کاغذ روغنی که گرد برش زده اید یا کاغذ مخصوص نان شیرینی قرار دهید

    سپس به مدت 20 دقیقه خمیرها را به حال خود رها کنید تا استراحت کنند

    استراحت خمیر برای ترد شدن نان پس از پخت میباشد، کاغذ روغنی برای جلوگیری از مرطوب شدن خمیر در زمان پخت میباشد.

    ۱۰- در مدت زمانی که خمیر استراحت میکند تکه های کوچکی از خمیر را با رنگ خوراکی رنگ کنید، تکه های خمیر را مرطوب کنید و به شکل گوش و بینی روی پیراشکی بچسبانید، برای چشم عروسک نیز مقداری کنجد را مرطوب کنید و در جای چشم ها قرار دهید.

    * من بهشون شکل ندادم و رنگیشون نکردم دیگه

    ۱۱- خمیرها را بهمراه کاغذ روغنی به مدت 20 – 30 دقیقه داخل بخارپز قرار دهید تا بپزند سپس برش بزنید و سرو کنید

    میتوانید از مواد دیگری نیز داخل این پیراشکی استفاده کنید.

    برای بخارپز کردن من یه دیگ رو آب کردم گذاشتم جوش بیاد بعد داخل یه آبکش کاغذ روغنی گذاشتم و پیراشکی هامو گذاشتم توش
    بعدش آبکشمو گذاشتم رو دیگ آب جوش... البته انقدر اب بریزین که کف ابکش بالاتر از اب قرار بگیره


    اینم پیراشکی هام قبل اینکه بپزن
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]


    اینم آماده شدش
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    پیشنهاد میکنم اونایی که پیراشکی گوشت دوست دارن اما نمیتونن غذای سرخ کردنی بخورن این غذا رو امتحان کنن

    تو توضیحات دستور پخت هرجاشو که رنگی نوشتم تجربه خودم بعد پخت بود... امیدوارم شما هم درست کنید تجربیاتتون رو به ما بگید
    مرسیـــــــــ که یادمــــــــــ دادیــــــــن


    جــــــــــــــــــز خودمــــــــــــــــ


    کســــــــــــــــــی به دادمــــــــــــــ نمیرسه
    4 کاربر مقابل از MR-엠 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. ali the great,mahdie,mh2012,Roja
    #1 ارسال شده در تاريخ 02-24-2015 در ساعت 07:35 PM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0