اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
کیک باقلوا
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
Like Tree2Likes
  • 2 Post By MR-엠

موضوع: کیک باقلوا

  1. MR-엠 آواتار ها
    MR-엠
    معاون کل انجمن
    http://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,398
    35,081
    100
    35,081 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,059
    تشکر شده 3,381 بار در 1,232 ارسال
    Ghamgin

    کیک باقلوا

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    مواد لازم

    تخم مرغ ۳ عدد

    آرد ۱ پیمانه

    شکر ۲/۳ پیمانه

    گلاب ۱/۳ پیمانه

    پودر قند ۱ پیمانه

    کره ذوب شده ۱۵۰ گرم

    بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری

    هل ساییده ۱ قاشق مربا خوری

    پودر پسته برای تزئین به مقدار لازم

    زعفران آب شده به مقدار لازم

    پودر نارگیل و پودر بادام ۲ پیمانه


    طرز تهیه
    فر را با دمای 170 درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود.

    قبل از تهیه کیک، شربت آن را درست می کنیم به این صورت که شکر و گلاب را با هم قاطی می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا کمی غلیظ شود.


    بعد کمی زعفرون هم اضافه می کنیم. سپس شهد را کنار می گذاریم که حسابی خنک شود.


    تهیه کیک:
    اول تخم مرغ ها را با پورقند و هل حسابی هم می زنیم.

    سپس کره ذوب شده را که سرد شده به آن اضافه می کنیم. آرد و بکین پودر را که با هم مخلوط کرده بودیم را کم کم به مایه کیک اضافه می کنیم


    و به آرامی از یک طرف با لیسک هم می زنیم.پودر نارگیل و پودر بادام را هم اضافه می کنیم و هم می زنیم.


    قالب را چرب کرده و مایه کیک را درون آن می ریزیم و در طبقه وسط فر با حرارت ۱۸۰ می گذاریم بپزد.


    معمولا بعد از 30 الی 40 دقیقه حاضر است.

    طبق معمول با چنگال وسط کیک را سوراخ می کنیم اگر نچسبید حاضر است.


    وقتی قالب کیک را از فر بیرون اوردیم، حدود پنج دقیقه صبر می کنیم.

    سپس کیک را که همچنان درون قالب است از عرض و طول برش می زنیم ولی از قالب بیرون نمی آوریم


    سپس نصف شربت را ـ که خنک است‌ ـ روی سطح کیک می ریزیم.

    می توانیم از فرچه هم استفاده کنیم.

    پنج دقیقه بعد، بقیه شربت را روی کیک می ریزیم و پودر پسته ها را روی آن می پاشیم و می گذاریم خنک شود.

    بعد از اینکه کاملا سرد شد، از درون قالب در می آورید و نوش جان می کنید.


    سایر نکات
    خلال بادام رو آسیاب کرده تا پودر بادام حاصل گردید

    منبع ندارم... ی برنامه ی اندروید آشپزی

    تجربه ی شخصی:
    میزان شربتش رو من دو برابر درست میکنم...

    داخل قالب کیک هم میشه درستش کرد(عکس پایین)... داخل قالب مافین هم میشه(مث عکس بالا)

    من پودر بادوم و پودر نارگیل رو باهم ی پیمونه میزنم... البته معمولن پودر نارگیلو کامل میریزما ولی بعضی وقتام جفتشونو ی پیمونه میزنم



    در کل کیک فوق العاده خوشمزه ایه...
    پیشنهاد میکنم امتحان کنید... از خوردنش پشیمون نمیشید

    کیک باقلوا با قالب کیک پزی که بعدش برش زدم و تو ظرف گذاشتم
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
    mahdie و Roja پسندیده اند.
    نــــــــــــــــپُرسْ اَز نَبْــــــــــــوٌدَنَـمْ



    ایــــــــــْـنْ رِوزْهٰا


    خــــــــــُـودَم


    هـــــــمْ بِـه طــــــَ ــــــرْزِ عَـجِــــــــــیبْی


    مــــــــــــزاحِـم


    ِخُــــــــــوْدَمْ

    هًــــــــــــــــسْتَم


    2 کاربر مقابل از MR-엠 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. mahdie,Roja
    #1 ارسال شده در تاريخ 07-20-2015 در ساعت 02:46 PM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0