[برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

مواد لازم برای۶ نفر
آرد برنج ۱۵۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۵ عدد
وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه
تخم مرغ‌ها را با نمک و شکر خوب هم می‌زنیم تا پف کند و شکر در آن کاملاً حل شود و کرم رنگ شود. (حدود 10 دقیقه)

وانیل را با آرد برنج مخلوط می‌کنیم.

آرد برنج را بعد از الک کردن به تخم‌مرغ هایمان اضافه می‌کنیم و به هم زدن ادامه می‌دهیم تا کاملاً آرد برنج به خورد تخم مرغ ها برود.


قالب کمربندی 24 سانتی را چرب کرده و آن را کاملاً آردی می‌کنیم.

اگر قالب کمربندی ندارید از قالب ساده استفاده کنید.

قالب کمربندی فقط زمان خارج کردن کیک از قالب، کار شما را راحت می‌کند وگرنه فرق دیگری ندارند.


مایع کیک را در قالب ریخته و آن را به مدت 30 تا 35 دقیقه در فری با دمای 180 درجه سانتی‌گراد که از قبل گرم شده قرار می‌دهیم.



سایر نکات
یک کیک ساده که بجای آرد از آرد برنج برای تهیه آن استفاده می‌شود، افرادی که به گلوتن حساسیت دارند به راحتی این کیک را تهیه کنند.

اگر می‌خواهید کیک‌تان رنگ و لعاب دیگری داشته باشد و یا از این سبکی دربیاید می‌توانید از تکه‌های میوه داخل و برای تزئین روی آن استفاده کنید.


منبع:mahchef.in