اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
کیک بسبوسه (عربی)
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
Like Tree2Likes
  • 2 Post By MR-엠

موضوع: کیک بسبوسه (عربی)

  1. MR-엠 آواتار ها
    MR-엠
    معاون کل انجمن
    http://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,398
    35,081
    100
    35,081 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,059
    تشکر شده 3,381 بار در 1,232 ارسال
    Ghamgin

    کیک بسبوسه (عربی)

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    مواد لازم برای۴ نفر

    تخم مرغ ۲ عدد

    ماست‏ ۱ پیمانه

    پودر نارگیل ۱ پیمانه

    آرد سمولینا ۲ پیمانه

    شکر ۱/۲ پیمانه

    بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری

    روغن ۱/۴ پیمانه

    خلال بادام به مقدار لازم


    مواد لازم برای شهد
    آب ۱/۲ پیمانه

    گلاب ۱/۲ پیمانه

    شکر ۱/۵ پیمانه


    طرز تهیه

    ۱- آرد سمولینا، پودر نارگیل و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط میکنیم .

    ۲- تو یه ظرف دیگه تخم مرغ رو با کمی نمک هم میزنیم، اول شکر و بعد روغن ، ۲ قاشق گلاب (من گلابو از همون 1/2 پیمونه برا شهد برداشتم) و ماست رو هم بهش اضافه میکنیم.

    ۳- مایه آماده شده رو به مخلوط آرد و نارگیل اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.

    ۴- تو ظرفی که از قبل چرب کردیم میریزیم، مایه کیکمون تقریبا غلیظ باید باشد.
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]


    ۵- روی مایه رو با قاشق صاف میکنیم ، خلال بادام میپاشیم و با پشت قاشق کمی بادام ها رو فشار میدیم که کمی به مایه ی کیک بچسبد.

    ۶- حالا فر رو با حرارت ۱۸۰ روشن میکنیم و میزاریم به مدت ۱۵ دقیقه گرم شود، مایه ی کیک هم ۱۵ دقیقه باید بماند.

    طرز تهیه ی شهد:
    ۸- شکر رو با نصف لیوان آب میزاریم خوب بجوشه وقتی شکر کاملا حل شد میزاریم ۲ دقیقه بجوشه بعد گلاب رو اضافه میکنیم وقتی مایع به جوش اومد شعله رو کم میکنیم (متوسط) و باز میزاریم حدودا ۲ دقیقه به حالت جوش بمونه . بعدش شهدمون رو کنار میزاریم تا سرد بشه.

    ۹- حالا ۱۵ دقیقه شده و میشه کیک رو به مدت ۳۰ دقیقه تو فر گذاشت.

    ۱۰- کیکمون که پخت شهد سرد (دمای معمولی ) رو کم کم روی کیک داغ میریزیم و میزاریم خوب به خورد کیک بره.

    ۱۱- بعد برش میزنیم.



    سایر نکات
    این کیک مثل بقیه کیکها خودش از ظرف جدا نمیشه !!! حتما اول برش بزنید بعد با کمک چنگال یا یک کفگیر پهن قطعه های کیک رو تک تک از ظرف بیرون بیارید.


    حالا تجربه هام:

    یکی این ک جرارت بالایی فر هم روشن بشه بهتره
    یکیم این ک حداقل پنج دقیقه موادشو با همزن بزنیم



    منبع:mahchef.in
    mahdie و Roja پسندیده اند.
    نــــــــــــــــپُرسْ اَز نَبْــــــــــــوٌدَنَـمْ



    ایــــــــــْـنْ رِوزْهٰا


    خــــــــــُـودَم


    هـــــــمْ بِـه طــــــَ ــــــرْزِ عَـجِــــــــــیبْی


    مــــــــــــزاحِـم


    ِخُــــــــــوْدَمْ

    هًــــــــــــــــسْتَم


    2 کاربر مقابل از MR-엠 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. mahdie,Roja
    #1 ارسال شده در تاريخ 01-27-2016 در ساعت 03:23 AM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0