اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
لقیمات
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
Like Tree1Likes
  • 1 Post By MR-엠

موضوع: لقیمات

  1. MR-엠 آواتار ها
    MR-엠
    معاون کل انجمن
    http://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,402
    35,081
    100
    35,081 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,059
    تشکر شده 3,382 بار در 1,233 ارسال
    Ghamgin

    لقیمات

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    مواد لازم
    آرد همه منظوره (گندم) ، یک پیمانه

    شکر، یک قاشق چایخوری

    خمیر مایه فوری ، نصف قاشق چایخوری

    نشاسته ذرت، یک قاشق چایخوری

    پودر هل ، نصف قاشق چایخوری

    روغن ، یک قاشق چایخوری

    پودر زعفران حل شده در آب داغ، ۲ قاشق چایخوری

    آب یک دوم پیمانه

    طرز تهیه

    همه ی مواد غیر از آب و زعفران دم کرده را با هم مخلوط کنید و آب به آن اضافه کنید و هم بزنید تا زمانیکه یک خمیر غلیظ و حلیم مانند بدست بیاید.

    سپس زعفران را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

    ظرف خمیر را بپوشانید و یک ساعت صبر کنید تا خمیر خودش را بگیرد و پف کند.

    سپس در یک قابلمه، دو لیوان روغن مخصوص سرخ کردنی بریزید و با شعله بالا منتظر بمانید تا روغن داغ شود.

    سپس بوسیله قاشق خمیر را جدا کرده و در روغن بیاندازید.

    برای سهولت در جدا شدن خمیر از قاشق، بهتر است قبلا قاشق را خیس کرده باشید.

    میتوانید از قيف هم استفاده کنید. توپک ها را در روغن حرکت دهید تا همه نواحی آن پخته شود.

    زمانی که به رنگ طلایی در آمدند،آنها را از روغن بردارید و توی صافی یا لای دستمال کاغذیِ آشپزخانه قرار دهید تا روغنهای اضافیِ آن از آن جدا شود.

    برای شیرین کردن لقیمات ها میتوان روشهای مختلفی بکار برد.

    از عسل میشه استفاده کرد.

    بیشتر خلیجی از شیره خرما استفاده می کنند.

    از شربت شکر هم برای اینکار استفاده می شود.

    بدین گونه که لقیمات ها در شربت شکر (شیره) فرو میکنند و حرکتشان میدهند تا آب شکرها جذبشان شود و شیرین شوند.

    از کنجد، پودر پسته و پودر دارچین برای تزیین آن استفاده می شود.

    این شیرینی را همان روز که پخته میشود، باید مصرف شود وگرنه مرغوبیت خود را از دست خواهد داد.

    پ.ن:
    تنها چیزی که برا این شیرینی باید بگم اینه که با مقداری که تو مواد لازم گفته تعداد زیاد از شیرینی نمیشه درست کرد.


    منبع: mahchef.in


    mahdie این را میپسندد.
    نــــــــــــــــپُرسْ اَز نَبْــــــــــــوٌدَنَـمْ



    ایــــــــــْـنْ رِوزْهٰا


    خــــــــــُـودَم


    هـــــــمْ بِـه طــــــَ ــــــرْزِ عَـجِــــــــــیبْی


    مــــــــــــزاحِـم


    ِخُــــــــــوْدَمْ

    هًــــــــــــــــسْتَم


    کاربر مقابل از MR-엠 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است: mahdie
    #1 ارسال شده در تاريخ 07-11-2016 در ساعت 04:22 AM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0