اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
شیرینی گره ای
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
Like Tree1Likes
  • 1 Post By MR-엠

موضوع: شیرینی گره ای

  1. MR-엠 آواتار ها
    MR-엠
    معاون کل انجمن
    http://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,398
    35,081
    100
    35,081 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,059
    تشکر شده 3,381 بار در 1,232 ارسال
    Ghamgin

    شیرینی گره ای

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    مواد لازم

    آب 2 لیوان

    شکر به میزان لازم برای شربت

    وانیل نصف ق م

    آرد به مقداری که خمیر به دست نچسبد

    روغن مایع یک چهارم پیمانه

    بیکینگ پودر 1 ق س

    نمک 1 پنسه

    تخم مرغ 2 عدد

    ماست نصف پیمانه

    گلاب به میزان دلخواه

    طرز تهیه

    ماست و نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.

    تخم مرغ ها و روغن مایع را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

    سپس آرد را اضافه میکنیم تا مقداری که به دست نچسبد یک ساعت خمیر را استراحت دهید .

    سپس خمیر را روی سطح آرد پاشی شده پهن کرده و نوارهای باریکی به طول 10 سانت و عرض 1 سانت برش می زنیم.

    و خمیرهای برش زده را گره می زنیم و در روغن داغ سرخ می کنیم.

    بعد شیرینی های داغ را داخل شربت ولرم ریخته تا شربت به خورد آن رفته و بعد از زمان کمی آنها را روی صافی قرار می دهیم تا شربتی اضافی آن خارج شود.

    برای شربت آب و گلاب و شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا غلیظ شود یه کم از عسل رقیق تر.

    تجربه:
    من شکر رو برا شربت 3 پیمونه ریختم.

    آرد هم مقداری که ریختم سه پیمونه بود... فقط پیمونه ی سوم رو کم کم اضاف کردم.

    گلاب هم یکمی از نصف پیمونه بیشتر ریختم.

    برا درست کردن شربت اول که شکر و آب و گلاب رو مخلوط کردین هم بزنین ولی شکرو کامل با هم زدن مخلوط نکنین، بزارین رو حرارت تا شکر با حرارت آب بشه... اینجوری غلظت شربت بهتر میشه.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    منبع: mahchef.in
    mahdie این را میپسندد.
    نــــــــــــــــپُرسْ اَز نَبْــــــــــــوٌدَنَـمْ



    ایــــــــــْـنْ رِوزْهٰا


    خــــــــــُـودَم


    هـــــــمْ بِـه طــــــَ ــــــرْزِ عَـجِــــــــــیبْی


    مــــــــــــزاحِـم


    ِخُــــــــــوْدَمْ

    هًــــــــــــــــسْتَم


    کاربر مقابل از MR-엠 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است: mahdie
    #1 ارسال شده در تاريخ 07-11-2016 در ساعت 04:25 AM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0