اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
کلانه
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
Like Tree2Likes
  • 2 Post By MR-엠

موضوع: کلانه

  1. MR-엠 آواتار ها
    MR-엠
    معاون کل انجمن
    http://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,398
    35,081
    100
    35,081 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,059
    تشکر شده 3,381 بار در 1,232 ارسال
    Ghamgin

    کلانه

    نوعی نان که در شهرهای کردستان با نوعی گیاه کوهی به نام پیچک یا پیازچه خردشده پر میکنن و روی ساج پخته و با روغن حیوانی چرب میکنن وهمراه ماست گوسفندی یا دوغ محلی میل میشه بسیار بسیار خوشمزه ست ویک عصرانه دلچسب.
    یعنی اگر طرفهای کردستان بیایید و کلانه نخورید نصف عمرتون ضایع شده


    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
    عکس از نمای نزدیکتر که هم میزان پختش هم پیازچه های داخلش بهتر دیده بشن


    مواد لازم

    آرد 2لیوان

    نمک 1/2ق چ

    پیچک کوهی خردشده یا پیازچه یک دسته درشت

    کره یا روغن حیوانی 50 گرم

    آب به میزان لازم(تا وقتی آرد خمیری شه)


    طرز تهیه

    پیچک یا پیازچه رو بشورید وخرد کنید وبزارید آبشون بره.

    آرد ونمک رو مخلوط کنید وبهش آب ولرم اضافه کنید وبا دست مخلوط کنید تا خمیری یکدست ونرم بدست بیاد.

    خمیر نباید چسبناک باشه ولی خشک هم نباشه.

    این نون بدون خمیر مایه تهیه میشه اما چون خمیر خیلی نازک باز میشه در نتیجه نون لطیفی بدست میاد.

    خمیر رو ورز بدید وبعد روش رو بپوشونید وبزارید به مدت 20 دقیقه استراحت کنه.

    خمیر رو به 8 _9 قسمت تقسیم کنید و روی میز کار کمی آرد بپاشین و با کمک وردنه خمیر رو نازک پهن کنید.

    و با دست از اطراف کمی بکشید تا نازکتر بشه(البته این کار کمی مهارت وتجربه نیاز داره)

    حالا خمیر رو روی میز پهن کنید وروش پیازچه یا پیچک بریزید وطرف دیگر خمیر رو روش برگردونید وکنارهای خمیر رو با انگشت بهم بچسبونید.

    حالا تابه ای رو آماده کنید وبزارید رو حرارت تا داغ بشه (درصورت نبود ساج از تابه استفاده میشه)

    حرارت باید متوسط باشه چون نون زود میسوزه واگر هم کمتر باشه نونتون خشک وسفت میشه پس حواستون باشه.

    خمیر رو بندازید داخل تابه تا روی کلانه خالهای قهوه ای به خودش بگیره بعد برگردونید تا طرف دیگه هم بپزه.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    پ. ن خودم
    آب مورد نیاز کمتر از یه پیمونه میشه پس آب رو کم کم اضاف کنید... من یه پیمونه کامل آب زدم و مجبور شدم دوباره آرد اضاف کنم

    کره ی حیوانی منطقه ی ما یکمی بوش تنده برا همین از کره ی کارخونه یی استفاده کردم
    (البته نه کاملن منظقه ی خودمونا... کره یی ک من دارم برا اطراف شهرستان تالشِ... و بوی تندی داره)

    بعد موضوع دیگم این ک پیچک کوهی در دسترس نداشتم از پیازچه استفاده کردم

    دیگ چیزی یادم نیس... اگ باز نکته یی یادم اومد میگم


    منبع:mahchef.in
    mahdie و Roja پسندیده اند.
    نــــــــــــــــپُرسْ اَز نَبْــــــــــــوٌدَنَـمْ



    ایــــــــــْـنْ رِوزْهٰا


    خــــــــــُـودَم


    هـــــــمْ بِـه طــــــَ ــــــرْزِ عَـجِــــــــــیبْی


    مــــــــــــزاحِـم


    ِخُــــــــــوْدَمْ

    هًــــــــــــــــسْتَم


    2 کاربر مقابل از MR-엠 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. mahdie,Roja
    #1 ارسال شده در تاريخ 08-10-2016 در ساعت 04:01 AM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0