اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
Like Tree1Likes
  • 1 Post By hamedetanha

موضوع: طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای

  1. hamedetanha آواتار ها
    hamedetanha
    کاربر انجمن
    http://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    کاربر انجمن
    Sep 2016
    1
    38
    1
    38 امتیاز ، سطح 1
    76% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 12
    0% فعالیت
    برچسب زن کلاس اول
    0
    تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

    طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت تکه ای

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    مواد لازم لوبیا پلو با گوشت
    تکه ای

    لوبیا سبز 500 گرم
    گوشت تکه ای 500 گرم
    برنج 4 پیمانه
    پیاز 1 عدد
    روغن مایع به میزان لازم
    رب گوجه فرنگی به میزان لازم
    نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم
    زعفران دم کرده به میزان دلخواه


    طرز تهیه لوبیا پلو با گوشتتکه ای




    ابتدا برنج را می شوییم و با مقداری نمک خیس می کنیم.
    پیاز را شسته، خرد کرده و در روغن تفت می دهیم تا طلایی شود.

    گوشت ران گوسفند یا گوساله را به صورت تکه های بزرگتر از قورمه خرد کرده، همراه با پیاز در روغن کمی تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. بعد زردچوبه و رب گوجه فرنگی را افزوده و تفت می دهیم. سپس دو پیمانه آب ولرم روی آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا جوش بیاید، سپس شعله را کم کرده اجازه می دهیم گوشت کامل بپزد.

    لوبیاسبز را شسته و به تکه های یک یا دو سانتی خرد کرده و کمی در روغن سرخ می کنیم.

    در اواخر پخت گوشت، لوبیای سرخ شده را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم با هم بپزند. در پایان پخت، وقتی مایه روغن انداخت، نمک، فلفل و دارچین را می ریزیم. در انتهای پخت باید آب گوشت تمام شود و شبیه سسی غلیظ و خوشمزه باقی بماند.

    برنج را به روش معمول آبکش کنید، ولی دقت داشته باشید کمی برنج را زنده و خام تر بردارید؛ چون لوبیا و گوشت کمی سس دارد و ممکن است پلو هنگام دم کشیدن، خمیر شود.

    پس از انتخاب نوع ته دیگ و آماده کردن آن، مقداری از برنج را کف قابلمه می ریزیم و بعد کمی از مایه لوبیا روی آن می ریزیم. برنج و مایه گوشت را لایه لایه اضافه می کنیم تا همه مواد تمام شود. در آخر، به دلخواه می توانید کمی زعفران دم کرده روی برنج بریزید و اجازه دهید پلو 45 دقیقه دم بکشد.

    منبع:shabakema.com
    ویرایش توسط MR-엠 : 09-27-2016 در ساعت 04:42 AM دلیل: حذف لینک؛ اضافه کردن منبع و عکس
    MR-엠 این را میپسندد.
    کاربر مقابل از hamedetanha عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است: MR-엠
    #1 ارسال شده در تاريخ 09-25-2016 در ساعت 11:32 PM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0