اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
آیا خوردن آدامس ضرر دارد
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: آیا خوردن آدامس ضرر دارد

  1. parhamdent آواتار ها
    parhamdent
    کاربر انجمن
    http://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    کاربر انجمن
    Nov 2017
    2
    881
    15
    881 امتیاز ، سطح 15
    81% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 19
    0% فعالیت
    برچسب زن کلاس اول100 امتیاز31 روز ثبت نام شده
    0
    تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

    آیا خوردن آدامس ضرر دارد

    خوردن آدامس یکی از سرگرمی های مورد علاقه بسیاری از افراد است . امروزه آدامس ها در طعم ها و رنگ های مختلف ، در بازار موجود است و می توانند جواب گوی سلایق افراد مختلف باشند .
    طبق آمارهای به دست آمده ، ایران در صدر جدول مصرف آدامس در دنیا قرار دارد . جایگاه های بعدی را عربستان و آمریکا به خود اختصاص داده اند . به اعتقاد بسیاری از پزشکان ، خوردن زیاد آدامس ، می تواند به انسان سلامتی ضرر وارد کند. آدامس ها را برای سرگرمی ، تازه شدن دهان و یا از بین بردن بوی دهان استفاده می کنند . در زمان های گذشته به جای خوردن آدامس ، خوردن سقز رواج داشت .
    کلمه آدامس از مارک اولین سقزهایی گرفته شده است که برای اولین بار به داخل کشورمان وارد شده بودند و تا کنون نیز ، همین نام بین مردم رواج دارد . جویدن همیشگی آدامس ها باعث ضعیف شدن و سست شدن فک ها در انسان می شود و امکان ایجاد درد در این نواحی را نیز محتمل خواهد کرد ، قندهای موجود در آدامس ، نیز می تواند باعث پوسیدگی دندان ها شود.
    امروزه ، تنوع در نوع و طعم آدامس ها بسیار زیاد شده است و آدامس هایی تحت عنوان بدون قند نیز در بازار وجود دارند که در بسیاری از آنها ، معنی بدون قند بودن به داشتن قندهای مصنوعی اشاره دارد . البته باید توجه داشت که شیرین کننده های مصنوعی نیز بدون عوارض نیستند .
    تحقیقات دانشمندان ، نشان داده است که قند های مصنوعی کمتر به دندان ها آسیب می رسانند . پس بهتر است قبل استفاده از آدامس ها به بدون قند بودن آنها توجه کنید . شیرین کننده های مصنوعی انواع مختلفی دارند از جمله : مانیتول ، سوربیتول ، زایلیتول ، آسپارتام و ... .
    البته هرگز نباید خوردن آدامس را ، جایگزینی برای روش های متداول بهداشت و تمیزی دندان ها دانست ، زیرا هنوز هم ، مسواک زدن و استفاده از نخ دندان بهترین و موثرترین راه برای حفظ و مراقبت از دندان هاست .
    کسانی که با بیماری دیابت مواجه هستند ، از مصرف آدامس های حاوی قند می بایست خودداری کنند و تنها مجاز به استفاده از آدامس های بدون قند ( حاوی قند مصنوعی ) هستند .
    پزشکان ، بهترین زمان برای جویدن آدامس را بعد از خوردن غذا می دانند ، زیرا در این زمان معده فرد مملو از مواد غذایی است و با جویدن آدامس ، بدن ما فریب می خورد و تصور می کند ، غذای جدیدی وارد معده شده است ، دراین هنگام دستگاه گوارش شیره بیستری تولید می کند و در نهایت این شیره منجر به هضم غذا خواهد شد .
    •مواد اصلی سازنده همه آدامس ها تقریبا با هم یکسان و شامل مواد زیر است :
    1.صمغ
    صمغ یکی از مواد اصلی برای ساخت آدامس ها است ، که از درختان تهیه می شود و غیر قابل هضم است ، بیشتر آدامس های موجود در کشورمان ، از دیگر مناطق دنیا به داخل کشور وارد می شوند و با آنکه ساخت آدامس از سال های بسیار دور در ایران ، به کمک صمغ درخت پسته وحشی ، ساخته می شده ولی تولید کنندگان ، هنوز هم به خوبی نتوانسته اند حتی بازار داخلی را به دست بگیرند و حرفی برای گفتن داشته باشند .
    2.رزین
    رزین ها موادی هستند که برای به هم پیوستگی بهتراجزای آدامس ها به کار می روند.
    3.پرکننده ها
    این مواد همان طورکه از نامشان مشخص است ، از موادی همچون تالک یا کلسیم کربنات ها تشکیل شده اند و برای پر کردن درون آدامس ها از آنها استفاده می کنند .
    4.نرم کننده ها
    نرم کننده ها برای عدم خشکی و عدم سفت شدن آدامس ، به آن اضافه می شوند.
    5.شیرین کننده
    برای شیرین کردن آدامس ها از قند ، نیشکر و یا از شیرین کننده های استفاده می کنند وهمچنین برای طعم دار کردن آدامس ها به آنها ، طعم های طبیعی ومصنوعی اضافه می کنند.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    arhamdentistry.ir
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده
    ویرایش توسط MR-엠 : 11-26-2017 در ساعت 12:57 PM دلیل: حذف لینک
    parhamdentistry.ir
    کاربر مقابل از parhamdent عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است: mh2012
    #1 ارسال شده در تاريخ 11-14-2017 در ساعت 04:32 PM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

فک، فرد، قابل، قبل، قرار، لامینیت، مناطق، مواد، موجود، مورد، مارک، متداول، مختلف، مراقبت، مردم، مصنوعی، مصرف، معنی، نهایت، نام، نباید، نرم، نشان، همه، همین، همیشگی، هنگام، های، هاست، هستند، وارد، یکی، کلمه، کمک، کمتر، کنند، کننده، کنون، کنید، کند، که، کار، کرد، کردن، کسانی، گفتن، گذشته، گرفته، پزشکان، پس، پسته، آمریکا، آنها، آیا، آدامس، آسیب، افراد، امکان، انواع، اند، انسان، اولین، ایمپلنت، این، ایجاد، ایران، از، است، استفاده، اصلی، اضافه، به، بهتر، بهترین، بوی، بیماری، بین، بیشتر، باید، بار، بازار، باشند، باعث، بدن، بدون، برای، بعدی، تنها، تهیه، تولید، تواند، توجه، تازه، جواب، جدول، جدیدی، حفظ، حاوی، حتی، خواهد، خوبی، خود، خوردن، دنیا، دندان، دندانپزشکی، دور، دیگر، دیابت، دانشمندان، داخلی، داده، دارند، دارد، داشتن، داشته، در، درون، درد، دست، دستگاه، رنگ، روند، روش، راه، زمان، زدن، سال، ساخت، ساخته، سرگرمی، شوند، شود، شیرین، شدن، شده، صدر، ضرر، ضعیف، طبیعی، طعم، علاقه، عوارض، عربستان، غیر، غذا، غذایی

نمایش برچسب‌ها

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0