اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
طرز تهیه رول مرغ و اسفناج
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: طرز تهیه رول مرغ و اسفناج

  1. MR-엠 آواتار ها
    MR-엠
    معاون کل انجمن
    http://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,398
    35,081
    100
    35,081 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,059
    تشکر شده 3,381 بار در 1,232 ارسال
    Ghamgin

    طرز تهیه رول مرغ و اسفناج

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    مواد لازم :
    سینه کامل یک مرغ
    زعفران آب کرده 2 قاشق غذاخوری
    آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
    پودر زنجبیل 1 قاشق غذاخوری
    پودرسیر 1 قاشق غذاخوری
    اسفناج پخته 200 گرم
    سوسیس فرانکفورتر
    2 عدد
    پیاز کوچک 1 عدد
    نمک و فلفل قرمز
    به میزان لازم



    طرز تهیه رول مرغ و اسفناج :
    ابتدا سینه مرغ را بدون استخوان کرده و به تکه های کوچکتر تقسیم می کنیم و هر طرف سینه را با بیفتک کوب باز کرده به طوری که از هم باز نشود.
    روی مرغ ها را آبلیمو، زعفران آب کرده، پودر زنجبیل، پودرسیر و نمک و فلفل می ریزیم.
    هر دو روی مرغ های کوبیده شده را به همین شکل مزه دار کرده، روی آنها را با سلیفون پوشانده و می گذاریم دو ساعت بماند.

    در این مرحله پیاز را ریز کرده با کمی روغن زیتون داخل تابه ریخته، اسفناج را به آن اضافه کرده و همه را با هم تفت می دهیم تا سرخ شوند.
    به اسفناج نمک و فلفل اضافه کرده و آن را به دو قسمت مساوی تقسیم می کنیم.
    هرکدام از این دو قسمت را روی یک تکه مرغ پهن کرده یک سوسیس در وسط آن قرار می دهیم و مرغ و اسفناج را به شکل رولت دور تا دور سوسیس می پیچیم.
    دور رولت را به طور کامل نخ پیچیده داخل تابه ای چدنی که از قبل داغ کرده ایم، سرخ می کنیم.


    منبع: beytoote.com

    نــــــــــــــــپُرسْ اَز نَبْــــــــــــوٌدَنَـمْ



    ایــــــــــْـنْ رِوزْهٰا


    خــــــــــُـودَم


    هـــــــمْ بِـه طــــــَ ــــــرْزِ عَـجِــــــــــیبْی


    مــــــــــــزاحِـم


    ِخُــــــــــوْدَمْ

    هًــــــــــــــــسْتَم


    کاربر مقابل از MR-엠 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:
    #1 ارسال شده در تاريخ 01-14-2014 در ساعت 02:12 AM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0