اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
طب سنتی - تقویت مغز
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: طب سنتی - تقویت مغز

  1. MR-엠 آواتار ها
    MR-엠
    معاون کل انجمن
    http://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,415
    35,081
    100
    35,081 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,059
    تشکر شده 3,385 بار در 1,236 ارسال
    Ghamgin

    طب سنتی - تقویت مغز



    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]



    حافظه یک استعداد همگانی در بخاطر سپاری رویدادها و اطلاعات و همچنین یادآوری آنهاست و بوسیله حافظه می توان رویدادهای زمان حاضر را حفظ و نگهداری کرد و خاطرات و وقایع گذشته را به یاد آورد.

    حافظه بلند مدت مخزنی است که اطلاعات گوناگون از چند دقیقه تا اطلاعات سراسر عمر را در خود جای می دهد و یادآوری وقایع گذشته به کمک حافظه بلندمدت صورت می گیرد و حافظه کوتاه مدت در به یادآوری اطلاعات تازه وارد فعال است.

    تقویت حافظه یا پرورش حافظه، همان به یادآوری است که روان شناسان به عنوان روش های پرورش حافظه پیشنهاد کرده اند.

    نکاتی درباره حافظه:


    ۱- حافظه همانند سایر قوای بدن قابلیت رشد،تقویت و پرورش را دارد.
    ۲- قدرت حاقظه در کودکان، همچون بزرگسالان، ثابت و پایدار نیست.۳- اگر کاهش حافظه همراه با سلامت کامل بدنی پدید آید، نشاندهندة صرع یا سکتة مغزی است.
    درمتون طب سنتی بیان شده، هرگاه مزاج بطن واپسین مغزبه سردی غیر طبیعی دگرگون شود حافظه ضعیف یا مختل می شود و باید به گرم کردن آن پرداخت.

    ازبین رفتن یا کاهش حافظه همیشه در اثر سردی مزاج پدید می آید ولی اگر همراه باخواب آلودگی پدید آید مزاج بیمار دچار سردی و رطوبت است و اگر همراه با بیخوابی باشد بیمار دچار سردی و خشکی مزاج است.چ
    در کل مزاج خشک برای افزایش حافظه مناسبتر و بهتر است.


    1- برخی از عوامل افزایش دهنده حافظه:


    الف) مداومت و پرداختن به مطالعه و درس خواندن و عادت کردن به حفظ کردن هر چه بیشتر مطالب باعث فزونی نیروی حافظه می شود زیرا حفظ کردن برای آدمی همچون ورزش است برای بدن.

    ب) مراقبت همه جانبة بهداشتی، تغذیه خوب و مناسب و بیداری باعث تیزی و نیرومندی حافظه می شوند.
    همچنین پیاده روی و حرکت دادن دست ها و ورزش های مانند آن، نیکو و مناسب هستند ولی ورزش های سخت و خسته کننده که باعث صرف نیروی زیاد و درنتیجه پرخوری می شوند باعث کاهش حافظه می گردند.



    ج) استفاده از مربای عسلی وج (سوسن زرد)، هلیله سیاه، زنجبیل، کندر، روغن گوشت سفید نارگیل و همچنین ماساژ سر با روغن خیری و روغن سوسن، همچنین به کاربردن غرغره ها و عطسه آورهای تند که بلغم رامی زدایند به افزایش حافظه کمک می کنند.


    2- برخی ازعوامل کاهش دهنده حافظه:


    الف) زیاده روی در شرابخواری برای حافظه زیان آور است.

    ب) خوابیدن زیاد به ویژه هنگام روز و پس ازپرخوری باعث کسالت وسنگینی و کاهش حافظه می شود، همچنین بی خوابی های طولانی باعث ضعف نیروی تفکر شده و خاطرات ثبت شده را از بین می برند.


    ج)مصرف خوراکی ها و موادخواب آور و همچنین مصرف بیش ازحد خشخاش، کاهو، سیر، پیاز و زعفران، نوشیدن آب زیاد، پرخوری و قرار گرفتن در معرض بادهای جنوبی برای حافظه زیان آور است.


    شستشو با آب بسیارگرم و بسیار سرد هم برای حافظه مناسب نیست زیرا آب سرد برای حواس آدمی زیان آوربوده و ایجاد کرخی دربدن می کند و آب گرم باعث سستی عصب و کاهش حافظه می شود.


    در متون طب اسلامی مسواک زدن، روزه گرفتن، قرائت نمودن قرآن (بویژه آیة الکرسی)، وضو با آب نیمه گرم و دائم الوضو بودن، به صورت علما نگاه کردن، اطاعت از پدر و مادر، گرفتن ناخنها در روز دوشنبه، حجامت کردن و عسل خوردن، کندر جویدن، شیر، مربای آویشن، اسطوخودوس، خوردن انگور و گرمی جات، عدس، کرفس، کدو، سیب و به، جوانه گندم، ناشتاخوردن انار با پیه آن، ناشتاخوردن مویز با هسته، ناشتاخوردن مخلوط زعفران، سعدکوفی و عسل و بطور عموم خوردن آب کم و غذای کم جهت زیادی حافظه مؤثراست.

    اما مواردی همچون خوردن سیب ترش، خوردن سردی بیش ازحد مانند ماست و برنج، خوردن گشنیز، پنیر و آب زیاد، حجامت کردن درجای گودی پشت باعث کاهش حافظه می شوند.


    منبع : مجله پزشکی دکتر سلام


    کاربر مقابل از MR-엠 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است: MR-엠
    #1 ارسال شده در تاريخ 01-15-2014 در ساعت 12:52 AM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

فعال، قابلیت، قدرت، قرآن، قرار، منبع، مواردی، می، ماست، مجله، مخلوط، مراقبت، مربای، مصرف، مطالعه، مغز، مغزی، چند، چه، نیمه، نیست، نگهداری، نگاه، نارگیل، همه، همیشه، همگانی، همراه، هنگام، هستند، ولی، ویژه، وارد، ورزش، یک، کل، کمک، کننده، که، کوتاه، کامل، کاهش، کرد، کردن، کردن،، کرده، گوشت، گیرد، گذشته، گرفتن، گرم، پنیر، پیاز، پیشنهاد، پدر، پرداخت، پشت، آلودگی، آورد، آب، افزایش، انگور، انار، اند، ایجاد، اگر، اثر، از، اسلامی، استفاده، استعداد، بلند، به، بهتر، بیخوابی، بیشتر، باید، باعث، بخاطر، بدن، برند، برای، برخی، تقویت، تا، تازه، تغذیه، ثبت، جوانه، جای، حفظ، حافظه، حاضر، خواندن، خوابیدن، خوب، خود، خوراکی، خاطرات، دقیقه، دچار، دکتر، دائم، دادن، دارد، در، درباره، درس، دست، رفتن، روان، روز، روزه، روش، را، زمان، سفید، سلامت، سنتی، سیب، سخت، سراسر، شوند، شود، صورت، ضعیف، طب، طبیعی، عمر، عوامل، عادت، عسلی، عطسه، غیر، غذای

نمایش برچسب‌ها

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0