[برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

این کیک کاملا پاییزی است.
رنگ و شکل آن ترکیبی از رنگ های پاییز است.
میوه های داخل آن نیز پاییزی هستند.


تعداد:
20 نفر
زمان تهیه:
30 دقیقه
زمان پخت:
45 دقیقه

مواد لازم
1 1/3 پیمانه شکر قهوه ای
نصف پیمانه کره آب شده
¼ پیمانه آب
5 تا 6 عدد پرتقال یا گریپ فروت پوست کنده
دو پیمانه آرد کامل
دو قاشق چایخوری جوش شیرین
نصف قاشق چایخوری پودر هل
4 عدد تخم مرغ
دو پیمانه شکر
یک پیمانه شیر
¼ پیمانه کره

طرز تهیه
1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
در یک کاسه متوسط شکر قهوه ای، کره آب شده و آب را با هم مخلوط کنید.
آنها را کف ظرف بپاشید.
حلقه های میوه را روی آنها بچینید و کنار بگذارید.

2. در یک کاسه متوسط، آرد، بیکینگ پودر و پودر هل را با هم مخلوط کنید.
در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ ها را با همزن برقی و سرعت بالا به مدت 4 دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود.
شکر را اضافه کنید و 4 تا 5 دقیقه دیگر هم بزنید تا پف کند.
مخلوط آرد را اضافه کنید و با سرعت متوسط همزن بزنید.

3. در یک قابلمه کوچک، شیر و ¼ پیمانه کره آب شده را با هم مخلوط کنید.
آنها را روی مواد بریزید و هم بزنید.
سپس آنها را آرام روی حلقه های میوه بریزید.

4. 45 دقیقه آن را بپزید.
پس از سرد شدن آن را برگردانید و شکر قهوه ای روی آن بپاشید.

ارزش غذایی
کالری: 277
چربی: 8 گرم
کلسترول: 56 میلی گرم
کربوهیدرات: 49 گرم
فیبر: 1 گرم
پروتئین: 3 گرم
سدیم: 134 میلی گرم
پتاسیم: 126 میلی گرم
کلسیم: 77 میلی گرم
آهن: 1 میلی گرم


منبع: web.iran-forum.ir