[برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

موادلازم:
میگو : 500 گرم

سبزی ماهی شامل ( گشنیز : 250 گرم، شنبلیله : 50 گرم )

سیر : یک سر کامل

پیاز : 1 عدد بزرگ

عصاره تمر هندی : 1 پیمانه

آرد : 2 قاشق غذاخوری

روغن، فلفل قرمز،نمک

ادویه ماهی ( پودر دانه گشنیز،فلفل قرمز،فلفل سیاه،پودر سیر)

رب گوجه فرنگی:1 قاشق غذاخوری(در صورت دلخواه)

طرز تهیه
تمر را از قبل توی آب گرم میگذاریم و با دست کمی آنرا چنگ میزنیم و بعد از مخلوط شدن آنرا صاف میکنیم و عصاره تمر را با آرد مخلوط میکنیم .

سبزی را در سبزی خورد کن اکا خوب ریز میکنیم و در روغن تفت میدهیم تا به رنگ تیره در بیاید.

پیاز را سرخ میکنیم و سیر له شده یا خرد شده ریز را به آن اضافه کرده بعد از کمی تفت سبزی را نیز اضافه میکنیم و میگذاریم روی حرارت ملایم کمی جا بیفتد و ادویه ماهی و فلفل قرمز و نمک و بعد عصاره تمر مخلوط با آرد را اضافه کرده می گذاریم که جوش بیاید و در آخر میگو ها را اضافه میکنیم و این غذا بعد از 5 دقیقه آماده است.

اگر میگوی توی قلیه زیاد بجوشد سفت می شود.

به قلیه میگو می توان رب گوجه اضافه کرد.


منبع: web.iran-forum.ir