اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
طرز تهیه سیب زمینی توپی شکم پر
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: طرز تهیه سیب زمینی توپی شکم پر

  1. MR-엠 آواتار ها
    MR-엠
    معاون کل انجمن
    http://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,399
    35,081
    100
    35,081 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,059
    تشکر شده 3,381 بار در 1,232 ارسال
    Ghamgin

    طرز تهیه سیب زمینی توپی شکم پر

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
    مواد لازم:
    سیب زمینی متوسط ۵ عدد
    گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
    پیاز متوسط ۱ عدد
    کرفس ۱ ساقه ترد
    جعفری ریز خورد شده ۱ قاشق
    قارچ متوسط 4 عدد
    فلفل دلمه ای کوچک 1 عدد
    رب گوجه فرنگی 1 قاشق پر
    نمک و ادویه (دارچین، زردچوبه، زیره، آویشن و فلفل سیاه) به مقدار دلخواه
    زرده تخم مرغ 1 عدد
    زعفرون آب کرده 1 قاشق چایخوری

    طریقه تهیه:
    خوب اول سیب زمینی ها رو آب پز می کنیم و با رنده و یا گوشت کوب له می کنیم و کناری می ذاریم.
    حالا نوبت مواد داخل شکم پر می رسه،که خیلی ساده ست.
    می یایم مثل همه مواد دیگه پیاز و تفت می دیم، گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه می کنیم و اون رو هم خوب تفت می دیم.
    قارچ و فلفل دلمه ای رو که ریز خورد کردیم به گوشت و پیاز اضافه کرده و تفت می دیم و بعد کرفس و جعفری رو.
    حالا وقت اضافه کردن ادویه و نمک و رب گوجه ست.
    اگه دوست دارید می تونین برای بیشتر کردن جذابیت های پیش غذاتون یه کم سس فلفلی هم بهش بزنین.
    خوب می ریم سر اصل مطلب.
    ماهی تابه گود مون رو می ذاریم روی گاز تا داغ شه و روغن رو همراه کمی کره می ریزیم که اون هم داغ شه و آماده سرخ کردن.
    سیب زمینی های له شده رو به اندازه یه گلوله ازش بر می داریم و تو کف دستمون صاف می کنیم.
    اندازه یه قاشق سر خالی از مواد روش می ذاریم و دوباره سیب زمینی رو طوری که مواد ازش بیرون نزنه به صورت توپی یا اگه دوست دارین بیضی جمع می کنیم
    (مواد داخلش به هیچ وجه نباید دیده شه).
    زرده تخم مرغ رو با زعفرون آب کرده مخلوط می کنیم و می زنیم و با فرچه روی توپ های آماده شده می مالیم و توپ هامونو تو روغن داغ سرخ می کنیم...

    یادتون باشه که این پیش غذا خیلی خوشمزه ست و تخم مرغی که روش زدیم به پوک شدنش کمک می کنه و حتماً هم باید داغ سرو شه.

    نکته:

    دوستان اندازه ها تقریبی است و شما با سلیقه و هنر و سابقه ای که در آشپزی دارین خودتون زحمت بکشین و اندازه ها رو اونطور که فکر می کنین تغییر بدین.
    در ضمن داخل مواد شکم پر هم هر چی دوست دارین می تونین کم و زیاد کنین که کاملاً به ذائقه شما عزیزان برمی گرده.

    منبع: web.iran-forum.ir

    نــــــــــــــــپُرسْ اَز نَبْــــــــــــوٌدَنَـمْ



    ایــــــــــْـنْ رِوزْهٰا


    خــــــــــُـودَم


    هـــــــمْ بِـه طــــــَ ــــــرْزِ عَـجِــــــــــیبْی


    مــــــــــــزاحِـم


    ِخُــــــــــوْدَمْ

    هًــــــــــــــــسْتَم


    2 کاربر مقابل از MR-엠 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. mahdie
    #1 ارسال شده در تاريخ 01-17-2014 در ساعت 04:58 PM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0