اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
طرز تهیه خشیل؛ غذای آذربایجانی ها
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1

موضوع: طرز تهیه خشیل؛ غذای آذربایجانی ها

  1. MR-엠 آواتار ها
    MR-엠
    معاون کل انجمن
    http://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/nrtfq8oe4y3n4ataqsc.pnghttp://up.vbiran.ir/images/x8yx5wzjnfalz1ga8oa8.png
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,399
    35,081
    100
    35,081 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,059
    تشکر شده 3,381 بار در 1,232 ارسال
    Ghamgin

    طرز تهیه خشیل؛ غذای آذربایجانی ها

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
    خَشیل یکی از غذاهای محلی مردم آذربایجان است که خوردن آن بین ساکنین مناطق مختلف آذربایجان و خصوصا در مراسم شب یلدا رایج است.
    به سبب وجود مقدار زیادی گندم و شکر و کره طبیعی در این نوع غذا برخی بر این باورند که خوردن خشیل باعث مقاومت بدن در برابر سرما می شود.

    مواد لازم برای 4 نفر:


    بلغور گندم
    یک پیمانه
    آرد 4 الی 6 قاشق سوپ خوری
    آب سرد 4 پیمانه (یک لیتر)
    شیر به میزان لازم
    عسل به میزان لازم
    کره به میزان لازم

    طرز تهیه:
    بلغور را خیس کرده و بعد از چند ساعت با آب بپزید تا زمانی که آب بلغور کشیده شود.
    سپس بگذارید تا سرد شود.

    حداقل 4 قاشق آرد را در 4 پیمانه آب سرد حل کرده، بلغور پخته شده را به آن اضافه و روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا غلیظ تر از حلیم شده، بوی خامی آرد از بین برود.
    در صورت لزوم می توان یک الی دو قاشق سوپ خوری دیگر آرد اضافه کرد تا به غلظت آن افزوده شود.

    برای سرو کردن خشیل، آن را در ظرف گودی ریخته، وسط آن را گود کرده و شیر و عسل بریزید.
    اطراف آن را نیز کره ی آب شده اضافه کنید که مقدار کره به میل و سلیقه شما بستگی دارد.

    خشیل رو حتما باید با شیره مصرف کرد چون بدون شیره بدون مزه خواهد بود و برای صبحانه بخصوص در روزهای سرد زمستانی و همچنین برای تقویت بنیه و خون سازی بسیار مناسب است.

    نکته:
    1- این دستور 200 گرم کربوهیدرات، 20 گرم پروتئین، 60 گرم چربی و 1420 کیلوکالری انرژی دارد.
    2- درصورتی که از آرد گندم کامل استفاده شود بسیار مقوی تر است.
    3- این غذا مربوط به استان های آذربایجان می باشد.
    4- این غذا را می توانید با مخلوط کره، دارچین و شکر سرو کنید.
    5- از (دوشاب) شیره انگور نیز می توان به جای شکر استفاده کرد.

    منبع: beytoote.com

    نــــــــــــــــپُرسْ اَز نَبْــــــــــــوٌدَنَـمْ



    ایــــــــــْـنْ رِوزْهٰا


    خــــــــــُـودَم


    هـــــــمْ بِـه طــــــَ ــــــرْزِ عَـجِــــــــــیبْی


    مــــــــــــزاحِـم


    ِخُــــــــــوْدَمْ

    هًــــــــــــــــسْتَم


    2 کاربر مقابل از MR-엠 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. samira
    #1 ارسال شده در تاريخ 01-17-2014 در ساعت 08:44 PM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0