[برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
مواد لازم برای کیک اسفنجی:

تخم مرغ
۶ عدد
آرد ۱۵۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
وانیل نصف ق چ
بکینگ پودر یک ق چ

مواد لازم برای خامه فرم گرفته :

خامه شانتی
یک لیوان
اسانس توت فرنگی چند قطره
رنگ صورتی ژله ای دو قطره

مواد لازم برای شهد :

شکر
یک پیمانه
آب نصف پیمانه
پوست پرتقال دو تکه

برای تزیین :
یک عدد مربای پرتقال درسته
برگ نعنا یا پرتقال
منجوق خوراکی
انار دانه کرده سرخ


طرز تهیه کیک انار مخصوص شب یلدا :
ابتدا زرده و سفیده های تخم مرغ ها را جدا کرده و سفیده های را با دور همزن بالا میزنیم تا پف کند.
سپس شکر و وانیل را کم کم روی سفیده میپاشیم و همزن هم کار میکند تا فرم بگیرد.
زرده ها را داخل سفیده ریخته و مجدد هم میزنیم تا مخلوط شوند.
اکنون همزن را خاموش کرده و سپس مخلوط آرد و بکینگ پودر را که قبلا مخلوط و الک کرده ایم در ۲ نوبت روی مواد میریزیم.
حالا با لیسک مواد را زیر و رو میکنیم.
کف قالب ۳۰ سانتی را کاغذ روغنی می اندازیم و مایه را داخل آن ریخته و در فر از پیش داغ شده میگذاریم تا مدت حدود ۶۰ دقیقه در فر ۱۷۰ درجه می پزیم.
[برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

یک پیمانه شکر و نصف پیمانه آب با کمی پوست پرتقال را میجوشانیم تا غلیظ و معطر شود.
میتوایند از اسانس به جای پوست پرتقال استفاده کنید.
کیک که خنک شد دو نصف کرده و میان آن را شهد میریزیم و با برس میمالیم.

[برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

خامه را با همزن به همراه اسانس و رنگ خوراکی میزنیم.
پف که کرد کنار میگذاریم.

[برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

سپس وسط کیک را با خامه میپوشانیم.
انارهای سرخ دانه شده را همراه با منجوق های خوراکی نقره ای رویش میپاشیم.

[برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]


منبع:beytoote.com