اطلاعیه مهم: با سلام کاربر گرامی... اگر با یوزر و پسورد هنگام ورود به تاپیک یا صفحاتی که با ادرس tk. شروع می شود، با خطا رو به رو شدین... در نوار ادرس مرورگرتون کلمه tk. را حذف کنید و به جاش com. بزارید و اینتر بزنید و مجدد برای ورود اقدام کنید... با تشکر مدیر کل انجمن
مربای کامکوات Kumquat Jam
برترین مطلب این هفته ی سایت

بزودی

بزودی

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
Like Tree4Likes
  • 4 Post By maee

موضوع: مربای کامکوات Kumquat Jam

  1. maee آواتار ها
    maee
    معاون کل انجمن
    رتبه 1 - حداقل پست : 50رتبه 2 - حداقل پست : 200رتبه 3 - حداقل پست : 500رتبه 4 - حداقل پست : 1000رتبه 5 - حداقل پست : 2000رتبه 6 - حداقل پست : 3000
    معاون کل انجمن
    Jan 2014
    1,517
    44,404
    100
    44,404 امتیاز ، سطح 100
    0% کامل شده  امتیاز لازم برای سطع بعدی 0
    0% فعالیت
    سه دوستایجاد کننده آلبوم تصاویربیشترین فعالیتبرچسب زن کلاس اولاولین گروه شما
    پایان دهنده گفتگو
    2,066
    تشکر شده 3,425 بار در 1,273 ارسال
    Ghamgin

    مربای کامکوات Kumquat Jam

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
    فصل برداشت میوه کامکوات از ماه آبان تا اسفند هست.
    همچنین کامکوات منبع خوبی از پتاسیم، ویتامین A و C و فیبر هست.
    می تونید از اون در تهیه مربا و سالاد و انواع سس استفاده کنید .

    ارزش غذایی :
    هر ۱۰۰ گرم از میوه کامکوات حاوی ۶۳ کالری، ۶.۶ گرم فیبر، ۰.۹ گرم پروتئین، ۰.۱ چربی ،۶میلیگرم سدیم و فاقد کلسترول می باشد .


    بعد از دادن این اطلاعات فکر کنم اولین سوالی که می پرسید مزه اون هست .
    این میوه از پرتقال کوچکتر و تقریبا مزش شبیه پرتقال هست .
    مرباش خیلی خوشمزه می شه امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد .

    مواد لازم :
    کامکوات ۱ کیلو
    شکر ۱ کیلو
    آب نیم لیتر
    آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
    وانیل نصف قاشق چایخوری ( البته خود کامکوات عطر خوبی داره و می تونید وانیل رو حذف کنید )
    طرز تهیه :
    کامکوات ها رو می تونید در شکل زیر ببینید :
    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    کامکواتها رو بشورید و از وسط نصف کرده و هسته هاشو دربیارید.


    اونا رو بریزید توی یه قابلمه آبجوش و بعد از ۱۵ دقیقه آبکش کنید.
    این مرحله رو ۲ الی ۳ بار تکرار کنید تا تلخی میوه ها گرفته بشه و کامکوات ها نرم تر بشن .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    برای تهیه شهد توی یه قابلمه آب بریزید تا بجوشه بعد شکر رو بهش اضافه کنید و هم می زنید تا شکر حل بشه و شربت قوام بیاد.
    همونطوریکه در شکل پایین هم می بینید کم کم شربت داره قوام می آد.
    برای اینکه بفهمم شربت قوام اومده یا نه.
    کمی از شربت رو داخل آب خنک می ریزیم اگه همون اول در سطح آب پخش شد نشون دهنده اینه که قوام نیومده ولی اگه همونجوری تا پایین مسیرشو ادامه داد یعنی قوام اومده . چند بار اینکارو بکنید دستتون می آد.

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    کامکوات ها رو بریزید داخل شربت بعد یه قاشق آبلیمو اضافه کنید و حرارت گاز رو کم کنید
    ( باز هم تاکید می کنم شعله گاز رو کم کنید)
    و اجازه بدین ۴۵ دقیقه روی گاز بمونه
    ( کامکوات ها از حالت ماتی در می آن و شفاف تر می شن ).
    این مربا عطر خوبی داره ولی من یه کوچولو وانیل هم اضافه کردم .

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]

    روی قابلمه یه دستمال بکشید و اجازه بدین ۲۴ ساعت در دمای اتاق بمونه .


    مربای کامکوات آماده هست .
    نوش جان

    [برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]


    منبع:baharsite.com
    mh2012, neatit, mahdie and 1 others like this.
    عزیزانت رو همین ثانیه دوست داشته باش ...

    همین ثانیه قدرشون رو بدون!

    همین ثانیه در آغوششون بگیر

    منتظر هیچ فردا و روز مبادایی نباش...
    3 کاربر مقابل از maee عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند. mh2012,neatit,Roja
    #1 ارسال شده در تاريخ 05-27-2014 در ساعت 09:44 PM

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

Designed With Cooperation

Of Creatively & VBIran


Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0