[برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
فصل برداشت میوه کامکوات از ماه آبان تا اسفند هست.
همچنین کامکوات منبع خوبی از پتاسیم، ویتامین A و C و فیبر هست.
می تونید از اون در تهیه مربا و سالاد و انواع سس استفاده کنید .
ارزش غذایی :
هر ۱۰۰ گرم از میوه کامکوات حاوی ۶۳ کالری، ۶.۶ گرم فیبر، ۰.۹ گرم پروتئین، ۰.۱ چربی ،۶میلیگرم سدیم و فاقد کلسترول می باشد .
بعد از دادن این اطلاعات فکر کنم اولین سوالی که می پرسید مزه اون هست .
این میوه از پرتقال کوچکتر و تقریبا مزش شبیه پرتقال هست .
مرباش خیلی خوشمزه می شه امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد .
مواد لازم :
کامکوات ۱ کیلو
شکر ۱ کیلو
آب نیم لیتر
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری ( البته خود کامکوات عطر خوبی داره و می تونید وانیل رو حذف کنید )
طرز تهیه :
کامکوات ها رو می تونید در شکل زیر ببینید :
[برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
کامکواتها رو بشورید و از وسط نصف کرده و هسته هاشو دربیارید.
اونا رو بریزید توی یه قابلمه آبجوش و بعد از ۱۵ دقیقه آبکش کنید.
این مرحله رو ۲ الی ۳ بار تکرار کنید تا تلخی میوه ها گرفته بشه و کامکوات ها نرم تر بشن .
[برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
برای تهیه شهد توی یه قابلمه آب بریزید تا بجوشه بعد شکر رو بهش اضافه کنید و هم می زنید تا شکر حل بشه و شربت قوام بیاد.
همونطوریکه در شکل پایین هم می بینید کم کم شربت داره قوام می آد.
برای اینکه بفهمم شربت قوام اومده یا نه.
کمی از شربت رو داخل آب خنک می ریزیم اگه همون اول در سطح آب پخش شد نشون دهنده اینه که قوام نیومده ولی اگه همونجوری تا پایین مسیرشو ادامه داد یعنی قوام اومده . چند بار اینکارو بکنید دستتون می آد.
[برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
کامکوات ها رو بریزید داخل شربت بعد یه قاشق آبلیمو اضافه کنید و حرارت گاز رو کم کنید
( باز هم تاکید می کنم شعله گاز رو کم کنید)
و اجازه بدین ۴۵ دقیقه روی گاز بمونه
( کامکوات ها از حالت ماتی در می آن و شفاف تر می شن ).
این مربا عطر خوبی داره ولی من یه کوچولو وانیل هم اضافه کردم .
[برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
روی قابلمه یه دستمال بکشید و اجازه بدین ۲۴ ساعت در دمای اتاق بمونه .
مربای کامکوات آماده هست .
نوش جان
[برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
منبع:baharsite.com
forum-irani
com.
نخستین انجمن عمومی و تخصصی