سس سفید یه سس اصیل فرانسویه که پایه خیلی از سس های دیگه ست و در خیلی از غذاها مثل لازانیا، انواع گراتن و ....کاربرد داره و سس بسیار خوش طعمیه.
اصل این سس به این ترتیب هست که ارد رو با کره تفت میدن و شیر ولرم رو کم کم به ارد اضافه میکنن و حرارت میدن تا به غلظت برسه و ادویه ها رو به اون اضافه میکنن اما ممکنه در این روش در چند دفعه اول تهیه، شما دچار مشکل بشین و اردتون گلوله گلوله بشه ممکنه !!!!!اما تو این روشی که الان میخوام توضیح بدم کار خیلی راحت تر هست ولی صد در صد تضمین میکنم که کاملا به همون خوشمزگی میشه.
مواد لازم:شیر 2 لیوانارد سفید 2 قاشق سوپخوری 30 گرم
کره 2 قاشق سوپخورینمک , فلفل سیاه و جوز هندی به مقدار لازم
طرز تهیه
نکته
همیشه به ازای 1 لیوان شیر، 1 قاشق سوپخوری ارد اضافه میکنیم.
نکته
همیشه در سس سفید مقدار ارد و کره با هم مساویه .
پس به این ترتیب شما میتونید هر اندازه ای که تمایل دارین مقدار سس رو افزایش بدین.
ابتدا ارد رو به شیر اضافه کنید.
و با ویسک خوب هم بزنید تا ارد کاملا در شیر حل بشه و هیچ گلوله ای از ارد داخل شیر باقی نمونه.
بعد روی شعله ملایم گاز بذارین و کم کم هم بزنید تا شیر بجوشه و به غلظت برسه.
نکته
حتما کناره های ظرف رو هم داخل شیر هم بزنید تا سس کناره های ظرف خشک نشه.غلظت سس در شکل زیر مشخصه.
نکته
این سس بعد از خاموش شدن شعله، سفت تر هم خواهد شد.
وقتی سس غلیظ شد، کره، نمک، فلفل رو بریزید و یه مقدار خیلی کم از جوزهندی رو هم داخلش رنده کنید و مخلوط کنید و سس رو از روی شعله بردارید.
سس اماده ست.
غلظت نهایی رو میتونید در تصویر زیر هم ببینید.
منبع: baharsite.com
forum-irani
com.
نخستین انجمن عمومی و تخصصی