[برای مشاهده لینک ثبت نام کنید. ]
مورد مصرف: صبحانه
آماده سازی :120 دقیقه
پخت :120 دقیقه
مواد لازم:
سیب درختی 1 کیلو گرم شکر 1 کیلو گرم آب 4 تا 5 لیوان چوب دارچین 3 عدد هل به میزان لازم کشمش و خلال بادام مقداری به میزان لازم زعفران آب شده به میزان لازم آبلیمو 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه :
سيب ها را شسته و پوست گرفته و ريز خرد ميكنيم توى قابلمه اى شكر و آب را با هم مخلوط كرده و سيب ها را هم اضافه و روى اجاق با حرارت متوسط مي گذاريم تا آب بجوش بيايد.
سپس حرارت را ملايم و ميگذاريم تا آرام آرام سيب پخته شود من هل و دارچين را هم بعد از جوش آمدن اضافه كردم و گذاشتم مربا آرام آرام دو ساعت پخته و له شود.
سپس بادام و كشمش و زعفرون حل شده را افزودم و گذاشتم نيم ساعت ديگه نيز مارمالاد سيب جنگلى مان پخته و نرم شود البته مرتب بهش سر ميزنیم و هم ميزنیم بايد مرتب سر كشى كنيد و يادتون باشه حرارت ملايم باشد.
در آخر هم آبليمو افزودم و گذاشتم مارمالاد سيب جنگلى چند ساعتى تو همون قابلمه بمونه تا خنك و سفت شود سپس شيشه گرفتم و در يخچال نگه دارى ميكنم.
منبع:beytoote.com
forum-irani
com.
نخستین انجمن عمومی و تخصصی