طرز تهیه مسقطی ژلهای
تهیه مسقطی ژلهای بسیار ساده است و یک دسر خوشرنگ و خوشمزه برای مهمانیهایتان خواهد بود. در صورتی که میخواهید طرز تهیه مسقطی ژلهای را بیاموزید، توصیه میکنیم به ادامه مقاله توجه نمایید. ناگفته نماند که این نوع مسقطی شفاف، دستور پخت بسیار سادهای دارد.
برای تهیه مسقطی ژلهای شما به ۱ بسته پودر ژله در طرح و مزه دلخواه، نصف لیوان پودر نشاسته، نصف لیوان گلاب، ۱ لیوان آب سرد، سهچهارم لیوان شکر و مقداری میوههای دلخواه خرد شده جهت تزئین دسر نیاز دارید.برای تهیه مسقطی ژلهای ابتدا نشاسته را با آب سرد مخلوط کنید و تا ۱۵ دقیقه صبر کنید تا نشاسته کاملاً در آب حل شود. سپس نشاسته را از صافی عبور دهید تا یکدست شود و ناخالصی باقی نماند. هر چه نشاسته بیشتر در آب بماند، بوی خامی کمتری میدهد و سریعتر پخته میشود.در مرحله بعد، نشاسته را با گلاب، پودر ژله دلخواه و شکر مخلوط کنید و ترکیبات را روی حرارت ملایم قرار دهید. شما باید ترکیبات مسقطی ژلهای به مدت ۳۰ دقیقه و حتی بیشتر هم بزنید تا به خوبی پخته شود و غلظت مناسب را پیدا کند.هنگامی که حالت مسقطی ژلهای غلیظ شد، میوههای مورد نظرتان را داخل ظرف مسقطی ژلهای بریزید و هم بزنید. با این حال نیازی نیست که میوهها پخته شوند. سپس حرارت مسقطی ژلهای را خاموش کنید، کف قالب دلخواه را با روغن مایع یا کره چرب کنید و مسقطی ژلهای را داخل آن بریزید.در مرحله آخر، مسقطی ژلهای را به مدت ۵ تا ۸ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود. سپس شما میتوانید روی مسقطی ژلهای را با میوههای دلخواه تزئین کنید. این مسقطی ژلهای علاوه بر مزه بسیار خوشایندی که دارد، بسیار مغذی است و شما میتوانید آن را همراه با چای نوش جان کنید.طرز تهیه مسقطی ژلهای انار
اگر میخواهید یک دسر یا شیرینی جذاب و متفاوت برای شب یلدا و مهمانیهایتان تهیه کنید، مسقطی ژلهای انار یلدا یک ایده مناسب خواهد بود. مسقطی ژلهای انار نه تنها ظاهری جذاب دارد، بلکه مزه آن بینظیر است و شما میتوانید طرز تهیه مسقطی ژلهای انار را در ادامه مقاله بیاموزید.برای تهیه مسقطی ژلهای انار شما به ۴ لیوان آب انار تازه، ۲ لیوان شکر، ۱ بسته ژله انار، ۷ قاشق غذا خوری نشاسته و ۳ قاشق غذا خوری کره نیاز دارید. همچنین برای تزئین روی مسقطی ژله انار میتوانید از دانههای تازه انار نیز بهرهمند شوید.برای تهیه مسقطی ژله با انار ابتدا نشاسته را با آب انار مخلوط کنید و آن را هم بزنید تا نشاسته حل شود. سپس نشاسته را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. پس از آن پودر ژله انار و شکر را به مسقطی ژله با انار اضافه نمایید.مسقطی ژله با انار را تا زمانی هم بزنید که غلظت کافی پیدا کنید و شبیه به فرنی شفاف شود. پس از ۳۰ دقیقه، کره را به ترکیبات اضافه نمایید. در واقع، هم زدن مداوم مسقطی ژله با انار کمک میکند تا مسقطی شفاف شود و قوام کافی پیدا کنید.هنگامی که احساس کردید مسقطی ژله با انار قوام مورد نیاز و حالتی کشدار دارد (یعنی مسقطی همراه با قاشق چوبی کش میآید)، حرارت را خاموش کنید. ته قالبهای مورد نظرتان را با کره یا روغن مایع چرب کنید. سپس مسقطی ژله با انار را داخل آن بریزید.در پایان، مسقطی ژلهای انار را به مدت ۵ تا ۸ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود. سپس آن را به شکلهای مختلف برش دهید و همراه با چای و دمنوش مورد علاقهتان میل کنید. این مسقطی شب یلدا یک ایده جذاب خواهد بود. ناگفته نماند که شما میتوانید روی مسقطی ژله و انار را با دانههای انار نیز تزئین نمایید.طرز تهیه مسقطی زعفرانی با ژلاتین
اگر طرفدار عطر و طمع زعفران در غذا و دسر هستید و میخواهید یک مسقطی مجلسی کشدار و خوشمزه تهیه کنید، توصیه میکنیم طرز تهیه مسقطی زعفرانی با ژلاتین را از دست ندهید. تهیه و دستور پخت این نوع مسقطی بسیار ساده و خوشمزه است.برای تهیه مسقطی زعفرانی با ژلاتین شما به ۱ لیوان نشاسته، یک و نیم لیوان شکر، نصف لیوان گلاب، ۲ قاشق غذا خوری زعفران دم کرده، ۶ لیوان آب و ۲ قاشق غذا خوری پودر ژلاتین نیاز دارید. همچنین در صورت تمایل میتوانید از مقداری خلال بادام یا خلال پسته برای تزئین روی مسقطی زعفرانی نیز بهرهمند شوید.به منظور تهیه مسقطی زعفرانی با ژلاتین ابتدا نشاسته را با آب سرد مخلوط کنید تا حل شود. سپس ۱۵ تا ۳۰ دقیقه صبر کنید تا بوی خامی نشاسته گرفته شود. در مرحله بعد، نشاسته را از صافی عبور دهید تا یکدست شود و ناخالصی باقی نماند.سپس، نشاسته و آب را روی حرارت ملایم قرار دهید و به آن شکر و پودر ژلاتین اضافه کنید. در واقع پودر ژلاتین به شفافتر شدن و افزایش قوام مسقطی زعفرانی با ژلاتین کمک میکند. توصیه میکنیم ترکیبات را به مدت ۳۰ دقیقه یا حتی بیشتر همراه با قاشق چوبی هم بزنید تا غلظت مناسب را پیدا کنید.هنگامی که ظاهر حلوا مسقطی زعفرانی با ژلاتین شبیه به فرنی شد، زعفران و گلاب را به ترکیبات اضافه نمایید. سپس حلوا مسقطی زعفرانی با ژلاتین به خوبی هم بزنید تا مسقطی کشدار شود و رد قاشق چوبی روی دسر باقی بماند.پس از این مرحله، حرارت دسر را خاموش کنید، کف ظرف دلخواه را همراه با روغن مایع یا کره چرب کنید و مسقطی زعفرانی با ژلاتین را داخل آن بریزید. شما میتوانید روی مسقطی را همراه خلال بادام یا پسته تزئین کنید.سپس، مسقطی زعفرانی با ژلاتین را به مدت ۸ تا ۱۰ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کاملاً سفت شود. پس از آن، شما میتوانید مسقطی زعفرانی با ژلاتین را همراه با چای یا دمنوش مورد علاقهتان نوش جان کنید.
forum-irani
com.
نخستین انجمن عمومی و تخصصی